torstai 15. elokuuta 2013

Shoppailua

Hellooo! :) Me lähettiinkin sitten eilen Illalla Ikeaan kun oltiin möllötetty Hennin kanssa koko päivä sisällä. Mun mielestä on tosi kivaa shoppailla sateella! Ei tee ollenkaan mieli lähteä minnekään jos on liian kuuma ja aurinko paistaa, mutta kun sataa ja on muutenkin pimeä ilma niin on kiva lähteä Ikeaan syömään lihapullia!
Henni laittoi shown pystyyn vaikka olisi pitänyt syödä!

Nyt tulee hei tosi tärkeä kysymys: onks kukaan ikinä lähtenyt Ikeasta tyhjin käsin?! Tai silleen, että on ostanu vaan ostoslistalla olevat jutskut? Huuda HEP jos sä oot! Mä oon miettiny tätä ihan hirveesti ja oon varma et tää on harvinaista ellei jopa mahdotonta! :D Meidän piti ostaa vaan peili ja leipäkori mutta ei ostettu kumpaakaan... Sen sijaan mukaan lähti jotakin muuta :)

Yölamput on uudet ja raidallinen tyynynpäällinen on uusi. Kerään pikkuhiljaa tyynyjä tohon sängylle koska haluan siihen oikein kunnon tyynyvuoren! Vasemmalla sivussa näkyvät tikkaat ovat myös uudet, ja minä tein ne ihan itse vanhoista heinäseipäistä jotka navetasta löytyi :)

Kasvi ja ihanat ruusukuvioiset purkit ovat uusia. 

Vihko on Ikeasta ja kynät hain äsken Hennulin kanssa Tiimarista. Mä tykkään ihan hirveesti kirjoittaa kaikkea! Ostoslistoja, TO DO-listoja, mietelmiä, suunnitelmia, pieniä runoja ja tarinoita yms... Koulussakin kirjoitan aina innolla kaikki muistiinpanot ylös :D Se vaan on kivaa, ja nyt mulla on vihdoinkin uusi nätti vihko johon aloitin jo kirjoittamaan blogin uudistusidiksiä ;) 

Ostin myös ihania lahjapapereita (joista haluaisin jo alkaa kääriä joululahjoja!!), pattereita ja 75 sentin tiskiharjoja! Ne pääsevät seuraavaksi kokeiluun kun hyökkään tiskivuoren kimppuun... Postasin juuri eilen ylpeänä kuinka me siivottiin, mutta meillä on taas ihan hirveä sekasotku!
Arvoitus: kuka meillä levittää kaikki lelut (ja hoitolaukun sisällön) ja kuka kerää ne monta kertaa päivässä?

18 kommenttia:

  1. mä en todellakaan ikinä pääse ikeasta tyhjin käsin pois :D en oo ikinä päässytkään! siks mun pitää käydä siellä tarpeeks harvoin koska muuten me oltais konkurssissa :D ihania juttuja, ihana koti <3

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia! :) Meillä kans Iida levittää kaikki sen lelunsa ympäri kämppää ja niitä saa sit olla keräämässä.. :D Jännä miten se saakii ne kaikki ihan ympäri ämpäri ja nopeesti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no älä muuta sano, ihan yhtäkkiä kaikki on ihan hyrskynmyrskyn!

      Poista
  3. Ihanaa ku postaat taas enemmän! :)

    VastaaPoista
  4. hih 0,75 senttiä, meleko halapaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, no on meleko halpaa.. x) onneks mulla on noin tarkkoja lukijoita! Täytyy korjata heti ;)

      Poista
  5. Ihana blogi sulla! Aloin vasta nyt lukemaan sun blogia, ja totesin että ihana blogi! Vaikutat niin ihanalta ja huolehtivaiselta nuorelta mammalta! Ja ihana kämppä teillä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Musta on aina kivaa kun uusi lukija ilmoittaa itsestään :) Tervetuloa lueskelemaan!

      Poista
  6. Ei Ikeasta kyllä pääse koskaan pois tyhjin käsin :D Sieltä löytyy aina matkaan jotain.. Ootan innolla, että pääsisin itsekkin kierteleen Ikeaa lähi kuukausina. Muutto edessä, joten olis tarve päästä käymään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii, oli ihanaa sillon ku meki oltiin vasta muuttamassa ja oikeesti piti ostaa kaikkea tarpeellista kotiin Ikeasta! :D Olin taivaassa x) ''JOO hei kyl me viel tollanenki tarvitaan! Ja tollanen!''

      Poista
  7. Itse käyn Ikeassa todella harvoin, yleensä vain silloin jos oikeasti sieltä jotain tarvitsen... jos kuitenkin joskus sinne päädyn ilman että etsin jotain tiettyä kävelen yleensä koko kaupan läpi ja käännän joka ikisen tuotteen ympäri, mutta loppujen lopuksi kävelen ulos tyhjin käsin.. ehkä olen outo tai sitten vaan pee-aa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut sehän on vaan hyvä ettei aina tartu mukaan jotain! :) Todistit just, että ei oo mahdotonta lähteä Ikeasta tyhjin käsin! Se on siis vaan harvinaista ;)

      Poista
  8. Ai, tekin! Mekin käytiin eilen Vantaan Ikeassa joskus neljän aikoihin.
    Ja joo, mäkin rohmusin sieltä jotain lamppuja 1€ / 2kpl, vaikka mentiin vaan alunperin katselemaan vuodesohvia.. :D

    Ja toi sotku.. NNgh, niin tuttua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltiin Espoon Ikeassa! Oon aina halunnu Vantaalle, mut en oo ikinä päässy x( Ens kerralla täytyy mennä sinne :) Ja noi on just pahimpia ku on vaan niin edullista ni pakko ostaa ... :D Tai mulla ainakin on joku pakkomielle silleen ''hei, tää on niin halpa et on ihan pakko ostaa et tulee hyvä mieli!'' :D

      Poista
  9. mistä tuo makkarin tapetti on ostettu? tosi hienon näkönen! :-)

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen