torstai 22. elokuuta 2013

Tukkajuttuja

Tukkahistoriaa ja nykyhetkeä tähän väliin! Mä olin eilen kampaajalla. Mä oon nyt ehkä 4 tai 5 kertaa ottanut vaaleita raitoja pään täyteen, koska kyllästyin mustaan ja halusin kokeilla vaaleeta tukkaa. Mustasta siis lähdettiin ja mun hiukset on vaalentunu kyllä tosi hyvin. Yksi veemäinen jutsku tässä on ollut... Mulla oli joskus aikoja sitten punaiset hiukset, ja nyt se punainen väri puskee esiin, ja mun tukka on ollut jo pitkän aikaa ihan ihmeellisen värinen. Vähän niinkuin oranssi tai vaalenapunainen, ehkä? Eilen kampaajalla sitten sanoin, että haluan jonkun oikean värin päähän, koska en kestä tätä välivaihe-tukkaa. Mun tukka ei ollut minkään värinen, vaan ihan kamala. Tälläinen siitä nyt tuli!

Olen ihan ookoo-tyytyväinen, on tämä parempi kuin ne oranssit kammotukset... Luultavasti en enää vaalenna. Olen nyt jo kahden vaiheilla, että pitäisikö mun värjätä koko pää taas mustaksi, mutta en halua että kaikki tämä vaalentaminen menee hukkaan :D Kopsasin galtsusta muutaman tosi vanhan kuvan jossa mulla on mustat hiukset, ja te saatte nyt kertoa, että kumpi mulle sopii paremmin. Tumma vai vähän vaaleampi tukka? 
Ihanat galtsuteini-ajat ♥♥ :D

Ärsyttää, koska mun hiukset oli jo oikeastaan vaaleat, mutta en tiedä mitä eilen tapahtui, koska nyt nämä ovat taas melko tummat?! Vaikka sanoin, että haluan edelleenkin mennä vaaleampaan päin. Murr. Ehkä tää tumma sitten kuitenkin on mun juttu. 

34 kommenttia:

 1. Sulle sopii molemmat, mutta pidä vaaleet toistaseks, kun oot nähny niihin jo niin paljon vaivaa. Värjäät sitte myöhemmin mustaks, kun oot saanu vaaleesta tukasta tarpeeks! :D ps. oot ihan mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
 2. Musta toi sun nykyinen väri on ihana!<3 :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näytät aina mutta kyl toi vaaleempi on kivempi! :) ihana luonnollinen ja raikas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei IHAN tullu sellanen lopputulos josta haaveilin... Toi on aika kaukana sun väristä! :D Mutta kelpaa toistaseks ;)

   Poista
 4. Toi nykyinen väri on ihana! <3 Sopii tosi hyvin!:)

  VastaaPoista
 5. Mä kyl tykkään tosta mustasta!! :) Mutta se on kyl niin rasittava, jos haluaakin sitten jotain muutosta niin ei oikein saa ja menee kuitenkin aikaa :( itekkin oon tommonen, että haluun tummat ja sitten kun on ne tummat hiukset haluun vaaleat ja toiste päin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JES eka ääni mustalle! Samis! :D Mä leikkasin nyt kans hiuksia lyhyemmiks ja hetken aikaa olin ihan rakastunu niihin mutta nyt taas haluaisin pidemmät... :D

   Poista
 6. Luonnollinen väri sopii sulle paljon paremmin, musta on niin jyrkkä..

  VastaaPoista
 7. kummatkin sopii tosi hyvin, mutta vaaleet on miun mielestä ehkä viel hitusen paremmat, näytät niin ihanan pirteeltä niide kanssa! =)

  VastaaPoista
 8. Se on jännä miten sitä ei osaa olla tyytyväinen siihen mitä on vaan pitäis koko ajan olla joku prosessi hiustenki kanssa menossa :D mulla on menossa nyt kasvatusprosessi... tosta ekasta kuvasta ei saa oikeen selvää miten noi vaaleet hiukset sopii, mut älä värjää mustaks (ainakaan viel) ku oot tosiaan nähny vaivaa nyt noiden vaaleitten eteen:) sanoisin kuitenki, et sulle sopii molemmat värit :)

  VastaaPoista
 9. Vaaleet on raikkaammat ja lämpimämmät, mustat ei sovi. :)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Eikai ne mustat nyt niiiiin hirveet ollu?! Mutta kyllä mä tän kuitenkin pidän, don't worry!

   Poista
 11. Noi mustat hiuksetki on tosi ihanat, mut kyllä noi vaaleet voittaa silti! :)

  VastaaPoista
 12. Vaaleemmat!!! Siis ihan oikeesti, nuo on iha älyttömän ihanan väriset! :)

  VastaaPoista
 13. mun mielestä noi mustat on iihanat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEE onhan täällä mustan kannattajia kans! ♥ ♥ Vaaleet kyl taitaa silti viedä voiton..

   Poista
 14. Mielestäni vaaleampi on parempi kuin ihan musta. Näytät vaaleammassa sävyssä jotenkin "elegantimmalta". :)

  Itse tein pidemmän kaavan kautta ja kasvatin punamustan hiusvärin pois ja värjäsin sitten oman keskivärisen hiuksistoni vaaleaksi. :D Punaisen vaalennus on jotain ihan tuskaa kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Kivasti sanottu :)

   Mulla ei olis riittänyt pinna tollaseen :D mutta sun tapa on kyllä varmasti ollut hellävaraisempi hiukselle! :)

   Poista
 15. Toi vaaleempi on kiva! ite haaveilen vaaleammasta mitä nyt on ja toisaalta haluaisin semmoset hunajanvaalesta/tummanvaaleasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä haaveilin kans samanlaisesta, mutta pysyttäydyn nyt tässä värissä koska toi kampaajakäynti masensi mut. Hiukset tummeni taas hirveesti vaikkei niiden pitänyt! En taida koskaan päästä tavoiteväriini :(

   Poista
 16. kyllä musta voittaa aina. ne on seksikkäät!

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen