maanantai 19. elokuuta 2013

OMO - lika on hyväksi

Meillä asustaa kotona pieni hassunassu ja me hassutellaan joka päivä. Hassuttelu onkin tosi tärkeetä, ja tällä kertaa vedettiin hassutteluöverit sormivärien kera!


Meidän eka yhteistyö Blogiringin kautta, jee! Lähdettiin mukaan tosi kivaan kampanjaan. OMOlla on käynnissä sormiväri-kiertue, ja me osallistuttiin siihen testailemalla sormivärejä mökillä ''lika on hyväksi''-fiiliksellä. Kummitätini lapset auttoivat Henniä tähdittämään tätä postausta. Isommat lapset sotkivat innoissaan ja sekoittelivat värejä, mutta Hennula otti varovasti yhdellä sormella yhtä väriä kerrallaan, ja vasta loppuvaiheessa hän innostui tunkemaan molemmat kätensä väripurnukoihin. Lopuksi koko tyttö olikin ihan maalissa ja hän pääsi kylpemään :) 

Käykää kurkkaamassa kaimani Essin blogista, että minkälaista taidetta siellä on saatu aikaan! One flew over the cuckoo's nest -blogissa sotkettiin siis meidän kanssa samaan aikaan :) Kaikki aiemmat ''lika on hyväksi''-postaukset ovat myös alla listattuna!


Yhteistyössä OMO 

Mitä pidit tästä postauksesta? :)

5 kommenttia:

 1. voi ihana henni! :DD tää on just ihana piristys maanantain aamun keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, vähän piristystä synkkään ja sateiseen maanantaiaamuun! ;)

   Poista
 2. Ihanaa sotkua teilläkin saatu aikaan! :D

  VastaaPoista
 3. Voi, ihana Henni !♥ Nyt iski hirmu kova hinku maalailla kummitytön kanssa sormiväreillä.. ehkä viikonloppuna sitten :D
  Ja toki tulen moikkaamaan jos teidät bongaan, jos vaan uskallan! (t. sama ano joka edelliseen postaukseen kommentoi bongailuyrityksistä) :D

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen