keskiviikko 14. elokuuta 2013

Hello autumn!

IHANA ILMA! Oikeesti, mä niin tykkään sateesta ja musta on mahtavaa kun tulee syksy! Mä odotan kerrospukeutumista, pimeitä iltoja ja kynttilän valoa, sitä että saan vetää mun leopardi-kuosiset kumpparit jalkaan ja sitä, että saan ostella Henskulle ihania syksyvaatteita, jee! :) ♥ Kesä on ollut ihana, mutta voisin melkein väittää, että tykkään enemmän syksystä. Pimeys rulez!

Tänään on satanut välillä vähän kovemmin ja välillä vain ripsinyt hiukan, eikä siis uloslähdöstä ole oikeastaan tullut mitään. Sen sijaan me siivottiin tättähäärän kanssa täällä kotona! Mutta meillä oli pieni ongelma; Henni nimittäin pelkää imuria. Hän hätkähtää aina kovasti kun imuri käynnistetään, hän murisee sille ja tuijottaa oikein vakavalla ilmeellä ja vahtii ettei imuri vaan hyökkää yhtäkkiä kimppuun.  Tänään Henni sai kuitenkin ihan itse imuroida, ja tämä toimi samalla eräänlaisena siedätysterapiana ;)

''Joo otetaan sieltä kauempaaki ne muruset!''

Onko ees vähän söötti pikkusiivooja?! ♥ Toi leikki-imuri on (ainakin) 10 vuotta vanha mutta silti se on aivan  ihana ja pelittää vieläkin! :D

Voi vitsi miten jännä tuo pieni imuri olikaan! Henni osoitti vuorotellen äidin imuria ja omaa imuriaan ja tajusi nopeasti että ne ovat samanlaisia ja molemmat hurisevat. Hennin imuri hurisi vähemmän ja sitä tyttö ei pelännyt, ihmetteli vain kun imurin sisällä olevat pienet pallot alkoivat pomppia. Henni oppi myös heti mistä pitää painaa, että saa imurin käyntiin!

Pelätäänkö teillä imuria?

19 kommenttia:

 1. Mun poika on juuri se toinen ääripää. Imuri on aina ollut riemun aihe ja nykyisin imuroinnista pojan kanssa ei tule mitään kun hän konttaa perässä, nousee sitä vasten seisomaan, istuu päälle, räplää johtoa, laittaa pois päältä yms. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se onkin sitten haastavaa, ehkä mä oon vaa tyytyväinen Henniin kun hän vaan murisee ;)

   Poista
 2. Pelätään, meillä täytyy isin/äitin imuroida sillä aikaa kun toinen käy kaupassa lapsen kanssa tai ulkoilemassa ! Imurin kun laittaa päälle niin alkaa semmonen huuto samantein ja loppuu vasta kun imurimen sammuttaa. Pitää vissiin hankkia neidille oma imuri, jos sitten meilläkin alettais pitää imuroinnista ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toista! :( Onneks Hensku ei oo ihan noin pelokas. Koittakaa ihmeessä hankkia neidille oma imuri, toivottavasti siitä olis apua! :)

   Poista
 3. Ihana tuo leikki-imuri! Meidän Nella 1v pelkää kans imuria :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, toivottavasti hän siitä tottuis vähäsen ettei tarvis pelätä! :(

   Poista
 4. mäki niin rakastan syksyä ja tätä vesisadetta <3
  meillä ei pelätä imuria, katotaan ensin vaan hölmistyneenä ku hurauttaa sen käyntii ja sit jatketaan omia leikkejä ja touhuja :) voi että hensku on niin sulonen!!
  ja toi imuri! meillä on typylle pyykinpesukone, siinä on linkoukset ja kaikki, hih :D tollanen imuri ois tosi kiva meijänki touhuilijalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö mä haluun Hennille linkoavan pesukoneen!! :D Täytyy kirjottaa joulupukille et alkaa metsästää sellasta! :D

   Poista
 5. Meillä on kanssa ihan päinvastoin, Jerry rakastaa imuria! Tekee siivoamisesta tosiaan hieman hankalaa kun koko ajan pitää painella nappeja ja häärätä siinä imurin ympärillä. Itku meillä tulee, kun imuri laitetaan takaisin siivouskaappiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti onkin haastavaa kun toinen häärää siinä ympärillä! Hensku taas tykkää ''auttaa'' mua laittamaan pyykkejä kuivumaan ja pyörii koko ajan jaloissa ja vetelee niitä alas pyykkilaudalta.. :D

   Poista
 6. Mustakii on kiva kun syksy tulee, kiva etten olea ainoo! :)Musta tuntuu et kaikki muut paitsi mä haluis vaan kesän jatkuvan.. :D Ja kaikkia syksyvaatteita on ihana ostella itellä ja Iidalle! Varsinkii kaikki ihanat neuleet.. <3 Ja voi että kun Henni on niiin suloinen! :) Meillä Iida ei pelkää imuria, mutta sitä aina tuijotetaan totisena ja ollaan ihan paikallaan :D Ja jos ennen imurointia neiti vähän itkeskelee niin se itku loppuu heti kun laittaa imurin päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan neuleet on ihanimpia! ♥ Mä voisin hamstrata niitä vaikka kuinka paljon.. :D

   Poista
 7. oieeiii meidän poika olisi onnensa kukkuloilla jos saisi tuollaase leikkiimurin!!:D se rakastaa imuria ja itse "imurointia" ihan hurjan paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana! :D ♥ Hyvä että teidän poika on pienestä asti siisti! ;)

   Poista
 8. Nea pelkäs imuria nuorempana mutta ei enää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että ootte päässy siitä pelosta eroon :)

   Poista
 9. Meillä pelättiin pienenä imuria, mutta nyt Poju on itse se, joka vaatii joka päivä että imuroidaan! :D Se on hyvä, että joku täällä haluaa siivota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on just hyvä! :D Toivottavasti Henskukin innostuis patistaa äitiä imuroimaan.. x)

   Poista
 10. Meillä ei oo imuri ollut pelottava, päinvastoin jos yritän imuroida niin imurin päälle kiivetään, imuri osataan sammuttaa jalalla painamalla ihan ku äitikin tekee yms.. Se on välillä tosi ärsyttävää ku yhen huoneenki imuroimiseen saattaa mennä se 15min ku toinen ihan jatkuvasti sammuttaa sen imurin :D Mut onhan se aika suloinen ku se yrittää pitää tasapainoa ja pienellä jalallansa painaa imurin pois päältä :) Ja toinen lapsi istua nököttää paikoillaan, ei suostu liikahtamaankaan jos pyydän että siirtyy vähän että saan joka kohdan imuroitua. Siitä sit vedetään herneet nenään, ettäs kehtaan pyytää väistämään! Toi isompi muksu aina haluaa et mä imuroin hänen vaatteita, se on niin jännittävää ja naurua ja ilonkiljahduksia saa vaan aikaan :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen