tiistai 13. elokuuta 2013

ARGH JA MURRRR

Välillä tekee mieli vaan huutaa! Tai itkeä ja miettiä kaikkia tyhmiä asioita. Mulla on ollu sellanen fiilis jo pitemmän aikaa ja se saa loppua nyt! Tällä hetkellä ehkä eniten ärsyttää tämä blogi. Rakas ja samaan aikaan tyhmä blogini. Ärsyttää kun en ole postaillut ja ärsyttää kun en keksi mistä postailisin. Ärsyttää kaikki kuvat ja tekstit ja kaikki. APUA!

Nyt alkoi heti naurattaa kun sain purkaa ärsytystä edes vähän! :D Olen yrittänyt pitää kaikki ärsytykset ja surut poissa blogista, mutta näköjään välillä pitää vähän avautua kun se noin kummasti helpottaa. Tuntuu heti paljon rauhallisemmalta ja paremmalta! Tässä höpöttelyssä ei nyt ollut mitään järkeä, mutta nyt tiedätte että olen täällä edelleen ja postailen taas innostuksen takaisin saatuani :)

Kuvituksena Neiti Jumppaaja, joka tykkää jumppailla lastenohjelmien pyöriessä taustalla ja viime lauantaina ulos lähtenyt äiskä. 

PS. Henni huutaa kuin hyena ja en tiedä syytä. Kuinka kauan hampaiden tuleminen voi kestää?! Tätä on jatkunut jo pitemmän aikaa ja edelleenkin hänellä on vain 2 8kk iässä tehtyä hammasta!

5 kommenttia:

 1. Hei, meillä Tomas kans huuti ku hyena hyvän aikaa ennen ku pieni piikki yläikenissä tuntui, nyt huutaa edelleen ku eka ylähammas on tullut kohta läpi ja viereen samaan aikaan "kaveri" puskee myös. Oon kyllä antanut buranaa, mutta ei sitäkään kokoajan voi antaa. Kylmääkään ei huoli, mutta se hyvä puoli tässä on, että tutin käyttökin on jäänyt minimiin, kun ei sitäkään halua enää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hennillekin kelpaa onneksi kylmät lelut, mä annan kans tosi varovasti särkylääkettä.. :) Mut hyvä juttu tutista vieroittamisen kannalta että Tomas ei huoli sitä! :D

   Poista
 2. Tekis kyllä hyvää jos sais itsensäkki jumppailemaan tv:tä tuijotellessa.. Se vaan tuntuu niin mahdottomalta tehdä kahta asiaa kerralla :D varsinkin jos toisena vaihtoehtona on sohva missä voi myös nauttia tv-ohjelmista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tekis kyllä hyvää mullekin! :D Pitäis ottaa pikkulikasta mallia ;)

   Poista
 3. Meidän 9kk neidilläkin on yläetuhampaitten tulo kestäny noin kuukauden, osa nököistä näkyy vasta ja osa on vielä ikenien sisässä, ekat hampaat (alaetuhampaat) tuli jo 4kk iässä ! Sinänsä se on mahtavaa että yhdestäkään neljästä hampaasta ei meillä ole itketty ollenkaan ! :) Mutta se on vaan niin yksilöllistä, kaverin lapselle tuli ensimmäinen hammas vasta vuoden iässä, että malttia vain, kyllä ne sieltä kohta tulee ! :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen