lauantai 17. elokuuta 2013

I ♥ lazy days

Vaikka eilen paistoi aurinko suurimmaksi osaksi päivää, me lähdettii vasta kahden maissa ulos Henskun kanssa. Kahteen asti me vaan löllöiltiin kotona. Ei puettu edes pöksyjä jalkaan!
Home is where the pants aren't

Iltapäivän aikana Hennulan kummisetä soitti ja lupasi tulla illalla kylään. Hennin kummisetä on maailmatkaaja eikä hän kovin usein näe tuota pikakelaus-vauhtia kasvavaa tyttöämme. Tällä kertaa hän tuli  suoraan Saksan reissulta meille.  Kummisetä saapui vasta lähempänä yhdeksää, joten siirryttiin suoraan syömään iltapalaa. Meillä oli kauhea nälkä ja syötiin überhyvää pitsaa!

Kummisetä tuo aina myös hirveästi tuliaisia. Mä palkkaan hänet kohta Hennin henkilökohtaiseks vaateshoppaajaks, koska hän tuo aina niin ihania vaatteita! ♥ Leluja tuli taas myös ihan liikaa...
Tietäiskös joku jotain reseptejä, joihin voisin ujuttaa valkoviiniä? En osaa juoda sitä tollaisenaan! Vihreä pullo on Puolasta, kummisetä oli käynyt samalla reissulla sielläkin. 

Alkaako teitä kyllästyttää jos postaan joka päivä ihan tavallisista asioitsta? Tänäänkin olen jo tähän mennessä kuvannut ahkerasti kaikki tärkeät tapahtumat. Mä otan muutenkin joka päivä varmaa 100 kuvaa! Me käytiin äsken kirppiksellä ja kolmelta mennään synttäreille. Illalla mennään ostamaan Mikolle uusi puhelin ja toivottavasti kerkeän myös aloittaa yhden tuunausprojektin. Paljon ois kaikenlaista kerrottavaa, mutta ehkäpä mä yritän hiukan hillitä tätä mun postausintoa ;) Nyt ruuanlaittoon, se o moro!

26 kommenttia:

  1. Mä ainaki tykkään tällasista postauksista :)

    VastaaPoista
  2. just kivaa kun postaa usein, jatka samaan malliin kun intoa riittää! :--)

    VastaaPoista
  3. ei kyllästytä!! postaile ihmeessä jos on asiaaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kehittynyt yllättäen pieni papupata, joten asiaa kyllä riittää! :D

      Poista
  4. Tota vihreessä pullossa olevaa saa myös ihan Virosta, superalkosta. Se on tosi hyvää tolleenkin! Ei liian makee, eikä liian kuiva :) itse en tykkää viineistä, mutta tuo vihree oli hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitoksia tiedosta! Ehkäpä uskaltaudun maistamaan sitä :)

      Poista
  5. 1 rkl valkoviinietikkaa
    1 sipuli
    1 dl valkoviiniä
    1 dl kermaa
    50g voita
    1 tl suolaa
    1 ripaus valkopippuria
    1 ripaus sokeria
    (halutessa sitruunanmehua ja tilliä)

    Laita kattila liedelle, lisää valkoviinietikka ja viini.
    Kuori ja lohko sipuli, lisää kattilaan.
    Kiehuttele 10 minuuttia. Siivilöi kastikeesta sipulit pois. Keitä kastiketta kasaan niin että jäljellä on pari ruokalusikallista.
    Lisää kerma, keitä jälleen kasaan (n.10 min) niin että jäljellä on puolet.
    Laita lämpö pienelle. Lisää voi yksitellen pieninä nokareina, sekoita välissä hyvin.
    Maista ja mausta. Sopii hyvin kalan kans. :)

    VastaaPoista
  6. Mun mielestä on mukava lukea myös näitä ihan normi päivä postauksia :). Ja jos kerta into riittää niin ihan vapaasti vaan kirjottelee, täällä ainaki yks innostunut lukija:D.

    VastaaPoista
  7. Ei kyllästytä, päinvastoin :) iteki tykkään kirjottaa arkisia juttuja niin on kiva lukea myös mitä toisten päiviin kuuluu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tosiaan, mustakin on kiva lukea ihan tavallisia arki jutskuja :)

      Poista
  8. Aika moneen italialaiseen risottoon tulee valkoviiniä. Olen itse ihan risottohirmu ja rakastan yhtä basilikarisottoa jonka ohjeen löytää varmaan MAKU-lehden sivuilta, kannattaa kokeilla ja sopii perheen pienimillekkin koska viini kuumennetaan ja siinä oleva alkoholi haihtuu pois:)

    VastaaPoista
  9. Täälläkin yksi innostunut lukija, joka tykkäilee näistäkin postauksista ihan hirmuisesti ! <:
    Itse asustelen tässä Nummelan naapurissa ja kuikulen aina ympärilleni Nummelassa käydessäni, jos sattuisin teidät bongaamaan. :D Siellä kun siellä tulee niin usein käytyä, niin ehkä vielä joskus onnistunkin bongaamaan :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! ♥ Tuuthan sit moikkaamaan jos bongaat meidät?! :)

      Poista
  10. Minusta on ihanaa kun postaat usein! Mitä useammin sen parempi!!!

    VastaaPoista
  11. haha oot kuule ollut niin hiljainen bloggaaja kesän aikana, että äläs kuule nyt heti himmaa. just ku pääsit vauhtiin. nää on just mukavista mukavimpia postauksia. pidä tää tahti mikäli vain jaksat ja hyvältä tuntuu (:

    VastaaPoista
  12. Kiva postaus! :) en oo kauheen pitkään lukenu sun blogii ja näin, mut onko mikko sun poikaystävä, kenestä sä mainihit tossa lopussa? ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Mikko on mun kihlattu! :) Meillä tulee tässä lähipäivinä 2v yhdessäoloa täyteen :)

      Poista
  13. Ei kyllästytä ollenkaan! Minun mielestä tämmösiä "tavallisia arkijuttuja" on kiva lukea miten pienen kans menee, mitä touhuja kuulunu päiväänne ym! Ihanaa loppukesää ja syksyn odotusta! :)

    - Tuleva mami

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen