perjantai 20. syyskuuta 2013

Kenkuleita!

Ciao! Postausinto ollut ihan nollassa, ja siitä johtuu tämä jo melkeen tavaksi tullut taukoilu :D Viime aikoina mä oon ollut ekoja kertoja elämässäni tosi stressaantunut ja kireä koko ajan. Äitiä on väsyttänyt ja kiukuttanut, kuten lastakin. Hennula on saanut omaa tahtoa ja kiukuttelee äiskälle eniten x( Noh, huomenna helpottaa ja arki alkaa toivottavasti taas luistamaan paremmin. Huomenna pikapostaus ja h-hetken ''suuri paljastus'' ;D Anteeksi miljoonasti kun en ole kommentteihinkaan vastannut, nyt kuitenkin aloitan pienen urakan ja vastaan niihin ♥ Nyt ajattelin kuitenkin esitellä Hennin kaikki kengät! Kenkiä ei ole liikaa eikä liian vähän, mutta ne kaikki ovat ihania ja Hennimäisiä. Let's get started :) 

Nää mä ostin eilen eurolla kirpparilta ja paikkasin tänään! Näistä oli kärjet ihan puhki. Se ei olisi haitannut koska nää ostettiin ihan vaan rönsyilykengiksi (=pihakengiksi, kauppakenkiä on ihan tarpeeksi), mutta halusin näistä vähän enemmän Henskun näköiset! 

Nää on Henskun ekat uutena ostetut (ja myöskin käytetyimmät!) kengät. Hensku käytti näitä koko kesän, ja nää pääsee vielä käyttöön Kanarialla :) 

Ja nämä H&Mältä tilatut Uggit ovat tokat uutena ostetut kenkulit. Kaikki muut ovat kirppiksiltä. I love these ♥ En malta odottaa että Hensku pääsee käyttämään näitä!


Sitten vielä talvikengät, joita on kolme paria, ja siinä ne kaikki kengät sitten ovatkin :) Ainiin ja melkein unohdin: vinkatkaa mistä voisin löytää nätit kumpparit murulle!! Kumppareita ollaan etsitty jo pitkään mutta jostain syystä ei vieläkään olla löydetty niitä mistään, joten osaisko joku vinkata jotain kivaa nettikauppaa mistä kumpparit vois löytyä? Koko vois olla ehkäpä 22. Kiitos jo etukäteen! :)

10 kommenttia:

  1. http://www.zalando.fi/molo-zoe-kumisaappaat-musta-m8516c005-856.html?size=22

    Ite tykästyin näihin ihan hirveesti! kokoa 22 löytyy kanssa, käytännöllisyydestä Henskun ikäsellä en osaa sanoa, mutta vähän vanhemmalla menee jo oikein kivasti (:

    Mukavaa viikonloppua teille!
    Ps. Ethän menetä postaus intoa kokonaa, sulla on niin kiva blogi! :) oon asunu lapsuudessa samoilla seuduilla ja on kiva nähä miltä siellä nykyään näyttää ja mitä kaikkea siellä voi pienen lapsen kanssa tehdä! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHANAT, mutta ehkä ei juu käytännöllisimmät! :/ Täytyy ostaa mun kummitytölle tommoset :)

      Yritän säilyttää motivaation, ihanaa syksyä sulle <3

      Poista
  2. haha, hennillä on enemmän kenkäpareja kuin mulla :D ja ikäähän mulla on se 20v (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, pääasia että pärjäät! ;) Ei määrällä oo väliä!

      Poista
  3. http://www.footway.fi/kengat# löytäisitköhän tuolta mitään? Ei ole toimituskulujakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuu täytyy käydä kurkkimassa, lupaavalta näyttää! :)

      Poista
  4. Voi eii mitä söpöjä, pieniä kenkiä! :) ps. itsellä välillä sama juttu: mielialat vaihtelee ja oon välillä tosi stressaantunut. Tosin uskon sen johtuvan täysin väsymyksestä (meillä kun on myös tuo pieni, ihana vauva piristämässä elämää). :)

    http://llifeoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Brandos.fi sivustolta oon joskus löytäny kivoja lasten kumppareita :) se vaan et siellä on osa aika kalliita mut välillä siellä on sitte ihan hyviä alennuksiaki :D

    VastaaPoista
  6. Mä näin cittarissa tosi söpöt reiman kumpparit! :) hintaa tais olla joku pari-kolme kymppii jos oikeien muistan =)

    VastaaPoista
  7. Sokoksella oli Reiman ja Vikingin kumpparit tarjouksessa ;)

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen