torstai 12. syyskuuta 2013

#foggymorning #pinkpinkpink

Moikkis taas ihanat! Jaksan aina vaan ihmetellä näitä kelejä. Aamulla on syksyistä mutta iltapäivällä palataankin kesään?! Tänä aamuna kaivettiin Henskulle talvivarasto-kätköistä villahaalari, kun ulkona näytti olevan kylmää, märkää ja sumuista. Villahaalari ei ollut aamulla yhtään liikaa, mutta iltapäivällä sen käyttöä ei voinut edes harkita. Tänään ekaa kertaa käyttöön pääsivät myös Hennin  vaaleanpunaiset Stonzit! Pipokin oli vaaleanpunainen ja housutkin olivat vaaleanpunaiset, joten tänään oli hempeilypäivä. Mä liputan hempeiden värien puolesta, enkä osaa yhdistellä mitään tosi värikkäitä vaatteita. Tyttömäiset jutskut on enemmän mun ja Hennulan juttu! En muista olenko jo mainnut tästä, mutta mulla on työn alla postaus, jossa esittelen kaikki Hennin vaatteet. Sitten näätte minkälaisista lastenvaatteista mä tykkään! :) Just nyt ei oo muuta asiaa, joten siirrytään kuviin ja mä palaan taas joskus postaamaan. Ehkä jo tänään, jos saan edes yhden tuunausprojektini valmiiksi!

Kaunis Nummela... Ketään muita ei ollu liikkeellä meidän lisäks, ja meitä pelotti vaikka kello oli jo 9!

Leikkipuistossakaan ei ollut ketään...

...mutta meillä oli silti kivaa! ♥

6 kommenttia:

 1. Onpas jotenki aavemaisia kuvia! :D

  VastaaPoista
 2. Ihania syyskuvia Hennistä :)

  VastaaPoista
 3. Toisiks viimenen kuva... ♥ Voi ei, kun Henni on söpö! :) Aloin vasta pari kuukautta sitten lukea blogiasi, mutta voin sanoa, että kaikki postaukset on luettu, ja rakastan tätä blogia! Ihanasta Hertasta tuli ihana Henni, aww, tui ♥ Sinulla on todella suloinen tytär!

  VastaaPoista
 4. Söpöjä kuvia ja nuo Stonzit on ihanat :-) Harkitsen juuri ostavani vastaavanlaisia kohta 11-kuiselle tyttärelleni, joka ei vielä kävele ja perinteiset kengät tuntuvat ässä vaiheessa jotenkin turhilta ja hassuilta. Onko teillä M-kokoa? Pysyvät ilmeisen hyvin jalassa??? Mukavia syyspäiviä teille!
  Valmistit tosi kauniin oman kakun 1-vuotiaallenne :-) Kokeilin samalla ohjeella tehtyjä lettuja omalle tytölleni (joka siro ja vähäruokainen) - söi vain yhden pikkuletun, mutta näytti maistuvan. Loput pakastin - kiitos ohjeesta!

  VastaaPoista
 5. Ihana Henni! :> Onko toi Niken huppari, onko se mistä? :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen