maanantai 30. syyskuuta 2013

#dreamhair

Moikkamoi! Tulin hehkuttamaan teille Dreamhairia. Tilasin sieltä hetki sitten pidennykset, enkä voisi olla tyytyväisempi! Nää on niin ihanat ja tismalleen mun hiusten väriset. Eroa ei huomaa ollenkaan. Mammamiitissäkin sain muutamat ihmetykset aikaan kun jossain välissä hätäilin että eikai nää näy. ''Ai onks sulla pidennykset?! Emmä huomannu ollenkaan!''.

Olen myös kerran aikaisemmin tilannut kys. verkkokaupasta pidennykset ja olin silloin myöskin ihan rakastunut. Mulla oli silloin mustat hiukset, joten värin valitseminen ei tuottanut ongelmaa. Nyt en kuitenkaan keksi mitään kuvaavaa väriä tän hetkiselle tukalleni, mutta jotenkin ihmeen kaupalla onnistuin tilaamaan täydelliset pidennykset. Dreamhairin hiusvärikartta piti siis hyvin paikkansa.

Näitä uusia pidennyksiä olen käyttänyt vasta muutaman kerran, mutta vanhat on mulla vieläkin tallella, jos vaikka innostunkin mustasta tukasta vielä joskus... ;) Mustia pidennyksiä mä käytin monta vuotta, mutta silti ne ovat tosi hyvässä kunnossa vieläkin! Tää kehuminen kuulostaa ehkä liioitellulta, mutta ei, en liioittele yhtään. Rakastan Dreamhairin hiuksia ja kaikista paras juttu on nopea toimitus. Mulla meni näiden saamisessa vaan yks päivä. How great is that!


PS. Musta tukka alkoi houkuttaa heti kun kaivoin vanhat pidennykset pitkästä aikaa esiin...

14 kommenttia:

 1. Sun hiukset on niin täydelliset! Mä tilasin ennen tuolta dreamhairilta, ja voin sanoo myös että ne kestää tosi hyvin, paljon paremmin ku rapunzelin! Mulla nyt harmikseni on rapunzelilta tilatut teippipidennykset ja laitan ne tänään päähän, toivottavasti ne kestää edes jonku aikaa hyvinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ne Rapunzelin pidennykset kestää! Mulla ei oo mitään halua ees kokeilla muita kun oon niin tyytyväinen Dreamhairiin! :D

   Poista
 2. Eipä voi, kun yhtyä! Tuolta oon aina tilannu pidennykset ja toimitus on ollu tosi nopeeta! Ja laatu on ollu tosi hyvä ihan joka kerta. Ei voi kun kehua :)

  VastaaPoista
 3. Siis täydelliset hiukset!!! Oot kaunoinen Essi <3 Onks sul niinku tummaa pidennystä tuol seassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kidoooos ♥ Ei oo tummaa, en tiedä miks noi näyttää tossa tolta?!

   Poista
 4. Mitä! Mä luulin et se oli sun oma tukka!:D Ihan oikeesti! Yllätyin ku nyt tän luin :D ÄÄ ihanat! <3 Mulla on rapunzelista tilatut mustat klipsi pidennykset, ne on jo varmaan 3 vuotta vanhat, vieläkin ihan kuin uudet!:) Seuraavaksi voisin koittaa noita dreamhairin hiuksia!

  Senkin kaunoikainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa sainpas hämättyä! ;D Hyvä vaan ettei ne pilkotanu sieltä!

   Poista
 5. Ihanat hiukset ja kaunis Essi <3 :)
  -Alisa-

  VastaaPoista
 6. Mistä toi sun villapaita on! Oon metsästäny tollasta kaikkialta mut kaikis on ollu jotain mist en tykkää. Toi näyttää täydelliselle :)
  Ihanat hiukset!

  VastaaPoista
 7. mikä väri sulla on värikartasta? :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen