tiistai 31. heinäkuuta 2012

''Tervetuloa synnyttämään huomenna!''

rv 36+5
Joo, niin meille sanottiin äsken synnytystapa-arviossa! Viikonloppuna olleet ennakoivat supistukset oli näköjään tehny vähän taikojaan, kohdunsuu oli ihan vähän jo auki, yhdelle sormelle vaan, mutta kyllä täällä päässä jo ilostuttiin! :) Oli kiva kuulla, et kyllä tässä jo loppua kohti ollaan menossa. Voihan tässä vierähtää vielä monta viikkoa, mut oli kiva kuulla, että nyt jo on tapahtunut jotain pikkuriikkistä edistystä! Porukat ei meinaa pysyä housuissaan, niin paljon niitäkin alkoi jänskättämään. Mikko jo äsken Hertalle kertoili, että kuinka paljon se vauvelia oottaa, mutta tulkoon Hertta sitten kun haluaa :) Vielä ois hyvä pysyä vähän aikaa sisällä, koska kätilön kanssa oli vähän juttua siitä, että pienet vauvat tykkää vaan nukkua, ja niitä sit pitää herätellä vähän väliä syömään. Mutta kaikki oli hyvin, joten taas kerran voidaan huokaista helpotuksesta, yksi onnistunut käynti jälleen takana. Ainiin, ja painoarvio oli 2400g, aika pikkuiselta kuulemma vaikutti, vaikka tähänasti vauva on ollu ehkä ihan vähän ''normaalia'' isompi, tai siis näin me ollaan neuvolasta saadun kirjan perusteella aateltu.

Meillä oli Mikon kanssa tarkoituksena lähteä perjantaina Forssaan Holjille, mutta saa nähdä että jaksanko ollenkaan. Pari viime yötä ja päivää on ollu niin kauheen epämukava olla kostean ilman takia. Huh huh, jos perjantaina on samanlaista säätä, niin taidan jättää suosiolla väliin, vaikka oisinkin super-innokas näkemään Jukka Pojan! Lauantaina mennään kuitenkin mökille juhlistamaan mun synttäreitä, vähän myöhässä, mutta kuitenkin :)

50 kommenttia:

  1. Oii,no tämäpäs oikein mukava uutinen!Aika menee niin äkkiä,et ihan kohta saatte ihmetellä Mikon kanssa sitä pientä tuhisijaa!:)
    Kaikkee hyvää loppuraskauteen♥

    VastaaPoista
  2. Oi, kuinka ihanaa, pitkä odotus palkitaan kohta! :)
    Onnea ja voimia synnytykseen ja tulevaan! <3

    VastaaPoista
  3. Voi että, onnea synnytykseen! Ihan alkoi jännittämään teidän puolesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Äläkä turhaan jännittele, munkin jännitys vaan lisääntyy ku kuulen jonkun muun jännittävän! :D

      Poista
  4. Toivottavasti pääsisit pian synnyttään :)
    Itellä oli kohdunsuu yhdelle sormelle auki n. 6 viikkoa ennen laskettua aikaa ja kahdelle sormelle auki n. 4 viikkoa ennen laskettua aikaa ja niin vaan mentiin kuus päivää yli lasketun ajan. Oli kyllä melko tuskasta odotella synnytystä, kun kaikki (lääkärit ja neuvolatäti siis) oli ihan varmoja, että etuajassa syntyy.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin yritän pitää tän innostuksen kurissa, vaikka lääkärikin oli sitä mieltä, että ihan kohta se vauva syntyy... :)

      Poista
  5. Voi ei!! Sä synnytätkin sitten jo ihan kohta!! :)

    VastaaPoista
  6. Oi vitsit, kohta sielläkin on pikkuinen. :)
    Täällä odotellaan kans omaa jo kovasti.Mä olen jo ajatellut, että tulkoon kun haluaa, ehtiihän sitä olla pienen kanssa sitten. Toisaalta, ei mua haittais yhtään vaikka pääsisin synnyttämään jo nyt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä veikkaan, että te lähette ennen meitä synnyttämään! Onneks kummallakaan ei enää oo kun kuukauden verran odotusta jäljellä, kaikkea hyvää sinne ja voimia!

      Poista
  7. IIIK! ONNEE TEILLE! <3 koht se pikkunen on jo teijän sylissä! :) kumpa mäki nyt pääsisin sinne ultraan vielä,niin sais tietää ehkäpä jotain koko arvioo, :) ja jos ne vaikka samal tekis sisätutkimuksen,kuitenkii se ultra menis rv. 36 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks teillä oo erikseen synnytystapa-arviointia, vaan pelkkä ultra? :o Näköjään tavat sit vaihtelee paikoittain, mut pidetään peukkuja et säkin saisit jotain kokoarvioo!

      Poista
    2. Siis on joo, mut mulla on menny raskaus niin hyvin,ja vauva normaali kokoinen,että en pääse sinne arviointiin. :s Ja nyt en pääse ultraankaa,ku vauva oli pääalespäin. Mut eii voi minkää,:)

      Poista
  8. Voi oon niin kateellinen! Mäkin haluan jo kuulla tollasia uutisia :P Onnea loppuraskauteen ja jaksamisia :) <3

    VastaaPoista
  9. Nyt vielä paljo masusta kuvia tänne, kun se on vielä tallella!8))

    VastaaPoista
  10. Oho!! Aika yllätys, tänään just kattelin, et tossa laskurissa on vielä 23 päivää! Tsemppiä synnytykseen sitten, kun aika koittaa! :)

    VastaaPoista
  11. Laitatko sä Hertasta kuvia tänne ? :) Mä en tiedä onko tota sanottu jossain mutta en ainakaan ole nähnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en vielä oikein tiedä, että uskallanko. Jäi niin huono maku suuhun siitä, kun facebookiin oltiin kopioitu jo pelkkiä mun masukuvia :/

      Poista
  12. Voi onnea!♥ Alkoi oikein jännitämään teiden puolesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kyllä täälläkin jännitetään kokoajan vaan enemmän... :P

      Poista
  13. Ihanaa, mäkin jännitän täällä teidän puolesta. ♥
    Muuten Jukka Poika esiintyy jo torstaina Holjilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ounou, me Mikon kanssa kinasteltiin et oisko se siellä torstaina vai perjantaina, mut enpäs jaksanut vielä tarkistaa asiaa, joten kiitos kun kerroit! :)

      Poista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. esssiii voi ei muaki rupes jänskättää vähän jo sun puolesta ! miten nopeesti aika onkaa menny!! mutta paljon onnea nyt tähän loppuun ja synnytykseen:) toivottavasti nään jossain vaiheessa sitte sun ja pikku herttulin ;)

    VastaaPoista
  16. Mulla oli jo viikolta 26 asti kohdunsuu sentin auki ja kohdunkaula melkein kokonaan hävinnyt, mutta päästiin silti viikolle 39+1 kun pikkunen sitten päätti syntyä :)

    Mut sitte tuliki vähän kiire lähteä synnärille, kun se lähtö tuli :D Matkaa meillä oli yli 70km ja koko matkan tuli suppareita 5-10min välein! Synnärille päästessä kohdunsuu oli 6cm auki ja meni kolme tuntia ni tyttö synty :)
    Oli vähän nopeempi synnytys, kun esikoisesta sain olla synnärillä semmoset 10h :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, nyt multa meni kaikki toivo että saatais vauva syliin ennen oikeeta LAta :D no, ei muutaku ootellaan :)

      Poista
  17. Jukka poika on jo torstaina holjilla :)))

    VastaaPoista
  18. Luin tossa ylempänä että joku oli sun massukuvia kopioinut faceen,niin kannattaa varmaan laittaa jotenkin sitten vaikka oma nimi siten siihen kuvan päälle sillein himmeällä jollain kuvanmuokkausohjelmalla niinkuin moni tekee,niin pienemällä todennäkösyydellä niitä kopioidaan kun niissä lukee ottajan nimi ja näin :) Tietenkin olisi ihana nähdä Hertasta kuva,mutta tietenkin teet miten haluat :)
    Ja voi miten kiva että saatat päästä jo ihan pian synnyttämään,itse silti veikkaan että jos syntyy ennen LA:ta niin ei hän tule ulos kuin ehkä pari päivää aikasemmin tai sitten lasketunajan,ei ainakaan yli mene :) Ei silti sanoin kaverilleni ihan samanlailla ja hän meni melkein kaksi viikkoa yli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytyy varmaan se nimi sit jotenkin kuviin laittaa! :) ja mullakin on veikkaus, että ehkä pari päivää ennen LAta vois tapahtua jotain, ellei Hertta päätä velmuilla ja meneekin sitten reilusti yli :)

      Poista
  19. Nyt tekis niin kovasti mieli veikata, että sieltä tulee sitten kumminkin Hermanni, eikä Herttta. :) Jänkskätän sun puolesta ihan sikana, että koska se pieni ihme sieltä ilmestyy!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meilläkin se jännitys varmaan loppua kohden tiivistyy, et onks se nyt sitten hertta vai hermanni! melkeen tekis mieli ostella pari sinistä vaatetta kaappiin varuiks :P

      Poista
    2. Eiköhän jo pelkässä äitiyspakkauksessa ole tarpeeksi sukupuolineutraaleja ja sinisiä vaatteita, jos kaikkien näiden lupausten jälkeen Hertta olisikin Hermanni.. :)

      Nauti nyt siitä ihanasta masusta, kun se vielä on tallella, sitä nimittäin aika varmasti tulee ikävä! :) Ja tositosi paljon onnea ja voimia synnytykseen!

      (Olen sulle kirjoitellut aiemmin anonyyminä, mutta päätin pitkän vastustelun jälkeen itsekkin liittyä bloggeriin :) )

      Poista
    3. mä yritän nauttia, vaikka tosi tukalaa alkaa jo oleekin! :) ja hyvä kun liityit, toivottavasti sun on helpompi nyt seurata blogeja! :P

      Poista
  20. Elokuun vauva :-) Tulevaisuudessa saattekin juhlia lapsen synttäreitä heti kesälomien jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jepjep, ja voipas olla että saadaan viettää tuplasynttäreitä, LA on isovaarin synttäripäivänä ;)

      Poista
  21. Sun blogi on kyl niin ihana :) Hyvä ku tulit eilen kommaan mulle :D Ihana maha <3

    VastaaPoista
  22. Voi kun mielenkiintoinen blogi sinulla! Vaikutat kypsältä ja fiksulta naiselta, vauvalla on onni saada sinut äidiksesi :)) En ole vielä ehtinyt kunnolla blogiasi selata, mutta ette siis vauvan sukupuolta vissiin tiedä? 20v kaverini on myös raskaana, ja pari kokeneempaa naisihmistä päätteli vatsan asennosta, kumpi oli tulossa - ja aivan oikeassa olivat :) Onnea joka tapauksessa sinulle ja toivottavasti jatkat blogisi kirjoittamista vauvan syntymisen jälkeenkin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kun löysit tänne blogiin! meille on siis joka kerralla tyttöä luvattu, mutta mulla sit ilmeisesti kuitenkin on ''poikamaha", joten jännitetään nyt vielä hetki, että kumpi sieltä tulee! :P

      Poista
  23. Onnea synnytykseen sit kun sen aika koittaa!

    Meinaatko kutsua ystäviä synnärille vai annatko tavata vasta kun olette kotiutuneet ja arki on ruvennut rullaamaan? Meinaatko käydä kirkossa kastamassa (ja oletko miettinyt kummitätejä ja -setiä?) vai pidättekö nimiäiset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä me aateltiin vasta kotona ottaa niitä vieraita vastaan, sittenkun siltä tuntuu :) Ja kyllä me kastetaan, ja kummit on suurinpiirtein selvillä!

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen