torstai 12. heinäkuuta 2012

Vaatteitavaatteitavaatteita

Mä luulin, että meille ei enää vaatteita tule, mutta väärässä olin. Taas on tullut mielettömästi kaikkea!Niinkin paljon, että osan laitan kirppikselle tai UFFille, koska ne ei vaan mahdu minnekään. Oltiin eilen perhetutuilla käymässä, ja siellä haluttiin eroon kaikesta vauvakrääsästä (vaatteista, leluista, sitteristä, puuhamatosta, ammeesta...). Ja ne sit tarttui meidän matkaan. Pähkäilin vähän puuhamaton ja sitterin välillä, kun muutama postaus sitten tuli paljon erilaisia mielipiteitä että onks sitteri tarpeellinen vai ei, mutta kummatkin, matto ja sitteri, sit otettiin.Ja sit noi vaatteet. Ne on älyttömän ihania, mutta niitä on ihan liikaa. Siks mun täytyykin luopua osasta. Mä jaottelin noita nyt jotenkin silleen, että sukkikset, housut, bodyt, paidat, mekot, potkarit ja haalarit. Kuvat on huonoja, mut niitä voi klikata isommiks, ja jatkossa vaatteita kyllä näkee sit käytössäkin!
Leluja ja muita pikkuhärpäkkeitä mä en jaksanu kuvata, mutta kaikkea tuttiketjuista pipoihin ja kenkiin tuli kans napattua mukaan :)

Ainiin, onks kellään ollu kotidoppleria? Hertalla on nykyään niin paljon hiljasia päiviä, että toivoisin saavani mielenrauhan, jos hommaisin dopplerin ja pääsisin sillä vähän ite kuuntelemaan...

Ja lopuks vielä kyssäri, että voiks vauvakuume iskeä tässä vaiheessa? Tuttujen pieni tyllerö teki eilen suuren vaikutuksen muhun ja Mikkoon, ja nyt täällä ootellaan entistä innokkaammin (mikäli mahdollista) uutta tulokasta ♥ Enää ei kauaa, niin pitäis olla tyttö sylkyssä! Tänään viikkoja kasassa 34, eli voiton puolella ollaan...!

23 kommenttia:

 1. Meillä on kotidoppleri. Oon tykänny kovasti, etenkin alussa ja just noina hiljasina päivinä on tullut kuunneltua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alussa se varmaan onkin ollu tosi kätevä! ja sillon sit on ainakin sen mielenrauhan :-)

   Poista
 2. Ihania vaatteita! :) Harmillista että teidän pitää luopua jostain.. :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! mutta meillä ei yksinkertasesti oo tilaa, ku ennestäänkin oli jo niin paljon kaikkea, ja kun laskeskelin niin lähemmäs 100 uutta vaatekappaletta tuli sit eilen :D

   Poista
 3. Söpöjä vaatteita!:) Mun mielestä ainakin on hyvä olla molemmat,sitteri ja puuhamatto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan se hyvä, jos ei vaikka sitterissä viihdykään ettei tarvii ihan vaan lattialla köllötellä, ja jos toi matto sit jopa kannustais enemmän liikuskelemaankin sit aikanaan :)

   Poista
 4. Sitteri ja puuhamatto on itseni mielestä ollu todella käytännöllisiä. Ihastuin tuohon sitteriin se on todella suloine :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, mäkin tykkään, ku se on just sellanen mun silmiin sopiva ja söötti ;)

   Poista
 5. Ihania vaatteita teidän pikkusella mutta tuo muumi haalari jotenkin kiinnitti huomion! Ihana :)) Kuulemma se voi olla, että raskaana ollessakin voi tulla vauvakuume, mutta onneksi teillä ei ole enää pitkä odotus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi muumihaalari on mullakin ollu päällä noin 18 vuotta sitten! :) äippä löys sen jostain kätköistään :P

   Poista
 6. Ihania vaatteita!♥ Minusta tuon sitterin kuosi on kyllä niin suloinen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin tykkään just siks että toi on neutraali ja tavallaan tosi kaunis, mikään kovin värikäs tai tumma ei ois ollu mun tyyliä, joten kävi tsägä ku noin nätskä saatiin! :)

   Poista
 7. hehee mitä jos vauvveli onki poika? vaaleanpunaset vaatteet päällä sit:D mut ihania vaatteita ja tsemppiä loppuraskauteen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä me nyt täällä sit loppuaika jännätäänkin, et tuleeks sieltä se luvattu tyttö, vai pikkuriikkismunainen ylläripoitsu :D on meillä vaatteita, jotka on ihan yhtä hyviä oli vauva sitten tyttö tai poika :)

   Poista
 8. Ei noita vaatteita nyt niii hirveesti ollu. ja hei vauva saattaa liata 4-5 paitaaki päivässä varsinki puklu-vaihees. Mä ainaki antaisin kaikki pois sitku on pieniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl niitä meille on paljon, koska jo ennen tota satsia oli varsin riittävästi vaatteita, ja noita ei mitenkään olis tarvittu, niin kyl mä voin tehdä jonkun noita enemmän tarvitsevan iloseks luopumalla osasta :)

   Poista
 9. mulle neuvolassa sanottiin että 34 - 35 viikolla vauva ei enää potki ja liiku kauheesti, loppuraskaudesta liikkeiden laatu muuttuu yleensä enemmän kääntyilyksi ja kiehnäämiseksi tilan vähetessä kohdussa :) olin itekki huolissani ku ei kauheesti liikkeitä tuntunu ja välillä ei ees muistanu että onko vauvan liikkeitä tuntenu ollenkaa mutta onneksi kaikki on kuitenki hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin unohdan välillä, että oonko jonain päivänä tuntenu liikkeitä ollenkaan, ja sit vasta huoli tuleekin! Kun meillä ei ees välttämättä tunnu mitään kiehnäystäkään, ei yhtikäs mitään :-(

   Poista
 10. Mun poju nimenomaan kiristi potkuttelu tahtia loppuraskaudessa.. Ja se potki mun kylkiluihin aika kovaa, että sitä ei voinut olla tuntematta. :)
  Bodyt on ainakin todella hyvä säilyttää, koska ne ovat aina käytännöllisiä. Mutta oikeestaan en muuten suosittele vaatteiden hamstraamista, koska sitten vaan rupee harmittaa jos on paljon vaatteita ja yli puoliakaan ei ehdi käyttämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi onkin ihan totta, et varmasti alkaa harmittaa jos ei kaikkia ihania vaatteita sit kerkeekään käyttää, ja meille kyllä taitaa tulla kiire!

   Poista
 11. Tosi kivoja vaatteita! =) Meillä kävi niin että jokaisessa ultrassa kun kävimme niin sanottiin että poika tulee, ja vaikka alussa ajattelimme että ei se nyt tietenkään aina ihan varmaa ole mutta kun useasti niin sanottiin niin lopulta uskoimme siihen ja ostelimme kaikkea sinista ja vihreää, muttä yllätäen sieltä sitten tulikin tyttö :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Ja voi apua, näköjään pojastakin sit voi erehtyä :-D Alkaa jänskättää kokoajan enemmän... Vaaleanpunaista kun on kerääntynyt nyt niiiiin paljon

   Poista
  2. niimpä:D no meillä ja ei varmaan kellään niin väliä kumpi tulee, mutta kyllä se vähän nauratti kun vaaleanpunaisia vaatteita oli ja vaaleanpunaraidalliset tapetit :D no tapetit vaan uusiksi:D

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen