sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Heippatiheii

No morjesta vaan, taukoa kertynyt... Suunnitelmiin tullu muutoksia siihen malliin, että ei vaan oo kerenny kirjottaa. Nyt täällä sit sataa kaatamalla parin arskanotto päivän jälkeen, joten on hyvä sää vähän raaputella tännekin :)

Ekaks haluun hehkuttaa tään päivän kohokohtaa: löydettiin tulokkaalle sänky! Oltiin katottu valmiiks Ikeasta patja ja sänky, jotka yhteensä ois ollu n. 170e. Mä oon kauhistellu jo kauan että pystynköhän sittenkään investoimaan ihan noin suurta summaa pelästään sänkyyn, mutta mistään ei vaan oo löytyny toista mieleistä sänkyä. Kunnes tänään ilman mitään erikoisempia aikomuksia, lähdettiin kiertelemään sisustuskauppoja, ja Kodin Ykkösestä lähti mukaan sänky+patja 50e! Ah, miten mä ilostuinkaan :) Mikko tykkää entisöidä, ja nytpä se saikin tosta pienoisen projektin. Pitää vähän hioa ja maalailla ja sitten on vauvelille  nukkumapaikka :) Laitan muutenkin meidän mestasta kuvaa, sitkun paikat on suunnilleen kondiksessa. Sohva vielä hakusessa, mutta eiköhän sekin jostain tupsahda.

Tähän väliin voisin tunkea kuvia vähän muista hankinnoista joita on nyt kans ilmaantunu...



Hoitoalusta. Ihanan värinen, vaikka näyttää noissa kuvissa vähän ankeelta :(


Tollaset valjaat, joille ei oo käyttöä vielä aikoihin, mut äippä halus ostaa :D Eihän sitä tiedä et kuinka villi tytsy sieltä tulee! Toivottavasti ei kuitenkaan ihan niin huligaani ku iskänsä... ♥




Vähän tossukoita ja sukkia, lemppareina ehkä noi vihreet urheilusukat ;) Ja sit ihmettelin noitten vikojen sukkien kokoa, voi apua että vauvojen jalat voikaan olla pikkuruisia ku sukatki on noin minejä!


Pari lätsää ettei pikkupää palele


Tollaset ihanat pökät ja Mark & Spencerin ihana villapaita!



Vaaleenpunanen body ja sit vähän isompi yökkäri, alkaa noita ihan pikkusia vaatteita olemaan tarpeeks ni yritän tästä lähtien katella vähän isompia vaatteita, jos nyt on pakko ostaa jotain, ja yleensä on...


Tollanen samettihaaari(potkari?) ja puolpotkarit (joita on kans aikamoinen kasa, kaikki kuitenkin vähän erikokosia...)



Ja tossa lopuks rakkaus!! Ihana mekko, jota tosin voi käyttää vasta ens kesänä, mutta toi on niin kesänen ja aaaah ♥ Ton ihanuus ei välity näitten kuvien kautta, mut tälläkin hetkellä mä ihastelen tota :D Ja tosta rumasta henkarista muistinkin aamulla et pitää ostaa Hertalle omia pienempiä henkareita, ja tänään sit löysinkin niitä! :)

Ainiin, ja sit onko kokemuksia sellasesta, että vauva tärisee muutaman sekunnin ajan? :--D Pikkuisella oli hikka yks päivä, ja se oli sellasta tavallaan aika säännöllistä hytkymistä, mutta sit välillä Hertta vaan tärähtelee, ja se tuntuu vähän niinku aivastukselta! Jostain luin että tärinää vois tässä vaiheessa (rv30) tuntea sillon ku vauva pissii?

Vikaks vielä ihana kesäinen kuva jonka otin muutama päivä sitten, ja jota ihailen nyt tän sateen keskellä! Hyvää loppupäivää ♥ Ja p.s jotkut tosi tarkkasilmäiset saattaa huomata pikkusen potkun tossa vähän oikeelle mun navasta! ;)

rv 30

17 kommenttia:

  1. Muiselisin oman pikkuveikan kohdalla, että silloin kun hän pissasi, värisi hän aina sen aikana. Silloin aina huomasi, kun pisut tuli vaippaan. Ja tätä tapahtui heti syntymän jälkeen, joten luulisin, että niin voi käydä jo siellä masussa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, ton mä halusinkin kuulla :) Veikkaisin että se värinä sitä pisuttelua olis, mutta eihän sitä oikeestaan voi tietää, väriskööt rauhassa :D

      Poista
  2. aivan ihana tää blogi oon tässä lueskellu tätä tän illan ku bongasin tän enkä millää malta alkaa nukkumaan! :-) voi olla että tuolla aijemmin oot kertonu mutta asutteko te omassa kämpässä vai? :-) voi olla että mullaki on tollanen pikku nyytti tulossa oon tosin 16vuotta että mua jännittää ihan pirusti mitä se näyttää! millasia alku raskuden oireita sulla oli? :-) taijan kyllä mielihyvin jäädä seurailee tätä blogia! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Me ei siis Mikon kanssa asuta omassa kämpässä, vaan Mikko on nyt muuttanu meille, ja täällä majaillaan sit Hertan kanssa :-) Haaveissa ois kyl päästä omaan kämppään, mutta musta on ihanaa, että saadaan täällä nannan ja vaarin kanssa olla, niin näkee sit et mitä se arki oikeesti on ja saa apuakin ja neuvoja vauvanhoitoon, ja sit kun saa rytmin päälle ni omassa kämpässä eleleminenkin luultavasti helpottuis :)

      Alkuraskaudessa mulla oli hirveesti itkukohtauksia :D Siis mielialan vaihteluja, ja sit rintoja aristi. ja sit vasta viikolla 13 alko pahoinvointi, joka on nyt jatkunut tälle rv 30 asti... Jänskään täällä sun puolesta, mutta en nyt kuitenkaan onnittele vielä :P

      Poista
  3. Eikä noi valjaat, mullakin oli tuollaiset lapsena... Villi tytsy taisin olla yritin nousta aina seisomaan vaunuissa.. :D Ihania vaatteita kaikki varsinkin toi mekko...♥ Mutta onnea loppuraskauteen ja hyvää kesää!♥ Jään innolla seurailemaan! (:

    VastaaPoista
  4. oi kuinka ihanan kesänen tua masu kuva ! ja toi mekko on niin sulonen, sun blogia on vaan pakko lukea ja lukea, toivottavasti tarkotukses on jatkaa tätä myös pikkuisen synnyttyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tarkotus kyllä jatkaa, mutta täytyy sit katella että miten jaksaa :) Aluks voi ainakin olla vähän hiljasempaa, mutta eihän sitä vielä tiedä :>

      Poista
  5. Onnea!♥ Sori jos näin mainostan mutta jos teiltä puuttuu jotain pikkusen tavaraa kannatta katsoa täältä: http://www.lauranlastentarvike.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/23072008-84852/Categories

    VastaaPoista
  6. Heippa!

    Onko napakorusi "reikä" muuttunut mitenkään raskauden aikana? Kiristääkö napakoru ylipäänsä? :)

    VastaaPoista
  7. Mä tunsin kanssa raskauden aikana sellaista "tärinää" ja luinkin, että se voi olla sitä kun vauva pissaa. Jossain väitettiin, että yleensä poikavauvojen pissaamisen tuntee enemmin kuin tytön, mutta tyttö meille ainakin tuli. ;)
    Tavallaan ällöttävää, että vauva pissaa sun sisällä, mutta niin se luonto toimii. :D

    VastaaPoista
  8. Meillä oli muuten vauvalla samanlainen hoitoalusta. :) Kivoimman näköinen niistä vaihtoehdoista! Oli tosin vähän liukas pöydällä..

    VastaaPoista
  9. Toi mekko on ihan ylisöpö! (--: ♥

    Ja siis ostitteko käytettynä sängyn vaiko ihan uuden (ajattelin että uuden, ostopaikan perusteella), miks sitä pitää hioa ja maalata? :o Jep olen tyhmä ja kyselen tyhmiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutena, mutta se ei ollu ulkonäöltään ihan miellyttävä sellaisenaan, oksat näky siitä, ja se ei näyttänyt nätiltä, joten kun vähän hiottiin pintaa, saatiin se sileeksi ja sit maalattiin valkoiseksi niin tuli paljon nätimpi :) mä laitan projektista kuvaa joku päivä!

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen