perjantai 8. kesäkuuta 2012

Juttua synnytysvalmennuksesta ja muuta turhaa

...Ja muutamat uudet vaatteet tähän alkuun... En voinu vastustaa kiusausta ku näin noi. Ehkä vähän epäkäytännölliset pikkulapselle ja suosinkin yksiosaisia yms. mutta silti ♥


Ja mä hommasin itelleni imetysliivit, ku meillä oli keskiviikkona alusvaatekutsut himassa. Noi on ihan älyttömän mukavat, voisin elää noitten kanssa mun koko loppuelämän. Ei ehkä ihan parhaan näköset, mutta silti, ah miten hyvältä ne päällä tuntuukaan.
Sit vähän juttua synnytysvalmennuksesta! Eilen oltiin siellä Mikon kanssa, ja odotin sitä innolla. Ehkä siks ku halusin että Mikko saa tietää enemmän kaikista jutuista joita synnytykseen liittyy. Mä en oikeen saanu sieltä mitään uutta irti, koska oon lueskellu aika paljon kaikenlaisia juttuja mm. netistä. Oli siellä silti kivaa. Ja sen valmennuksen piti mun oma neuvolaterkkari, ja sain sit vastauksen siihenkin kysymykseen, et onks siitä jotain haittaa, jos nukkuu selällään. ''Ei ole, jos itse ei voi pahoin. Se on yleensä merkki siitä, että vauvan hapensaanti on häiriintynyt''.

Ja mulle on nyt määrätty lepoa ihan kunnolla... Meidän piti taas eilen käydä sairaalassa, ku mulla oli aamusta asti hirveet supistukset. Tai siis okei, en nyt yhtään tiedä miltä supistukset tuntuu. Koska mulla on ollu sellasia ''mahan kovettumisia'' (harjoitussupistuksia?) nyt melko kauan, ja kaikki sanoo että se on ihan normaalia. Mut eilen oli sit sellanen aika hirvee menkkamainen kipu alavatsassa, ja niitä sit sanottiin supistuksiks. Joten en nyt yhtään tiedä et millasia supistukset on, menkkakipua vai mahan kovettumista. Tyhmä minä :/ Määrättiin kuitenkin paaaaaljon lepoa, ettei se Hertta vaan tulis etuajassa. Ne vähän pelkää sitä äippäpolilla et meidän vauva ei jaksa olla loppuun asti :( Mut kaikki oli kuitenkin hyvin ku tarkistettiin tilanne eilen! 

Yritän keksiä nyt jotain rauhallista tekemistä päiviks, ku Mikko on töissä ja mulla on tylsääkin tylsempää. Oon jo mm. keittäny tutit. Se vei alle 10min ja oli tylsää, mutta siihen hätään en keksiny muutakaan. Ehkäpä jos arska tänään lämmittäis, ni voisin vähän mennä ulos 8)

21 kommenttia:

 1. Mulla ne supistukset oli niitä molempia yhtäaikaa. Eli maha vetää ihan kovaksi palloksi ja sitten alkaa semmoinen tasaisen tuskainen kipu. Mulla kipu tuntui ainakin aluksi alaselässä ja siihen auttoi, kun pyöriteli lanteita tai kun Jupe hieroi. :) Mulla tuli ensimmäiset supistukset rv 39+2 ja siihen mennessä oli tullut vain tuota mahan kovettumista, enkä ittekkään oikein tiennyt, että mistä sitten tietää, että supistaa. Kyllä sen sitten tietää. :)

  Hyviä vointeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä ne varmaan sit erottaa selkeesti, eilenkin siel valmennuksessa sanottiin et kyllä sen huomaa :) mut hämää vaan täs nyt ku tulee niitä harjotussupistuksia!

   Poista
 2. Ihania vaatteita oot löytäny :)) Toivottavasti se teidän pikkuinen jaksaa vielä jäädä hetkeksi kasvamaan :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin supistukset oli molempia yhtäaikaa.
  Oikeat supistukset ovat kuin menkkakipuja, mutta sanoisinko että 100x pahemman tuntuisia, ja ne tuntuvat koko mahan pituudelta ja selässä. Kyllä ihan varmasti sitten erotat sen, kun on h-hetki.

  Onnea koitokseen, hyvin se menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, no ei niitä varmaan voi olla sit huomaamatta! vähän kyllä jännittää koko synnytyshömppä jo valmiiks...

   Poista
 4. Mullaki varoteltii jo ku tulee noit harjotussupistuksii tosi paljo nykyää että jos vielä tulee sillee säännöllisin ajoin ni heti polille ettei saa oottaa ollenkaa koska ei tiedä onko synnytys käynnissä vai ei.. ja ei voi tietää onko ne aukeavia vai ei joten mut passitettii heti ensviikol lääkärille tarkistuksee ja sanottii myös tosta samasta että toivottavast jaksaa ees 7 viikkoo ootella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, pidetään peukkuja et pysyy sisällä vielä toistaseks!

   Poista
 5. Löysin tänää blogisi ja haluisin kysyä et oliko sulle selkeetä heti et pidät lapsen?

  Onnee loppuraskauteen, seurailen blogiasi vaikken vauvakuumeinen olekaan, enkä edes äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu heti selkeetä kummallekaan, mulle tai lapsukaisen isälle. mutta tässä sitä nyt ollaan :)

   Poista
 6. Sellainen postaus olisi kiva jossa Mikko ja sinä kertoisitte fiiliksistänne lapsen suhteen ja muusta. esim. kysymyksiä! Toivottovasti ymmärsit! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ymmärretty! sellanen mikkopostaus on tulossa jossa sit on vähän mikon kannalta just noita juttuja :) ja kysymyspostauksenkin voisin tehdä lähiaikoina

   Poista
 7. Söpöjä vaatteita♥

  VastaaPoista
 8. Ah, en malta että nään teidän pikkusen "livenä" tääl blogissa♥ (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en malttais odottaa että näkisin pikkusen! Mutta meneehän siihen vielä jokunen hetki, ni pakkohan se on malttaa :) ♥

   Poista
 9. Onnea loppuraskauteen! (:

  VastaaPoista
 10. ai sä annat tuttia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, parempi että imeskelee tuttia, peukusta on niin paljon vaikeempi vierottaa :P

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen