tiistai 19. kesäkuuta 2012

Napa-asiaa

Anonyymi laitto tälläsen kommentin edelliseen postaukseen:
Onko napakorusi "reikä" muuttunut mitenkään raskauden aikana?
Kiristääkö napakoru ylipäänsä? :)


Ja siitäpäs mä muistinkin, että mun piti jo edelliseen postaukseen laittaa muutama kuva mun navasta, joka siis on tällä hetkellä kammottavan nökönen! Pari päivää sitten tuli postissa mulle sellanen raskausajan napakoru, joka on taipuisa, ja paremmin sopii mahan muuttuvaan muotoon.


Voi myös olla, että joudun ottamaan koko korun pois kohta tai vasta synnytyksen jälkeen, mutta mä kuitenkin yritän varjella tota vielä hetken :D Kysyin jonkunaikaa sitten et minkälaisia kokemuksia lukijoilla on napakoruista, ja moni vastas, että ovat pitäneet normikorua lähes loppuun asti. No mulla se kuitenkin tuntu pikkusen kiristävän, ja siks kokeilenkin nyt tota.


15 kommenttia:

 1. söötti toi koru ;3 <3

  VastaaPoista
 2. Mistä ostit ton korun ? :)

  VastaaPoista
 3. voitko laittaa kuvan navasta ennen raskautta? (jos satut omistamaan) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi harmi, mulla ei taida olla yhtään sellasta ''normaalia'', ennen raskautta otettua kuvaa :/ mutta jos esim. googlen kuvia kattoo, niin siitä saa käsityksen et millaselta koru tavallisesti näyttäis, mulla on toi nyt tolleen tosi venyny :)

   Poista
 4. Saisko videopostausta ? (: ja kuinka paljon sulla on nyt tähän mennessä menny rahaa hänen tavaroihin ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu videopostaus ois kiva tehdä, täytyy vähän miettiä että mitä mä voisin siinä höpötellä :-) laskeskelin noita isompia ostoksia (vaunut+matkarattaat+turvakaukalo+sänky+hoitopöytä) niin se olis n. 400e. toivottavasti en unohtanu mitään:) me ollaan mikon kanssa maksettu kaikki puoliks, niin hyvin ollaan pärjätty. muiden kamojen mm. vaatteiden hintaa en osaa yhtään arvioida, mutta niihinkin on menny suuri summa, vaikka paljon ollaan kirpparilta ostettu. niitä kun on vaan kertynyt ihan hirvee määrä :D

   Poista
 5. Mä jouduin ite ottamaan korun kokonaan pois loppuraskaudessa, alkoi nii paljon kiristelemään. Mut yllätys yllätys, positiivinen sellainen, et kun synnytyksen jälkeen taas muistin kokeilla korua ni takaisin paikoilleen meni! :) ja oli sentään pois useamman kuukauden. Ihan kuin sillä napakorulla olis nyt jotain merkitystä, enää ei kuljeta pikkupikku bikineissä, kiitos raskauden ja synnytyksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaksan yhä vaan ihmetellä et miten sen saa paikoilleen jos on niinkin kauan ku pari kuukautta poissa.. :D mulla kuitenkin on pieni haave siitä, että voisin bikineissä joskus vielä näyttäytyä, ja sillon koru ois kiva, mutta voihan se olla että joudun sit vaan aikalailla peittelemään itteeni :-)

   Poista
  2. Ihmeitä tapahtuu todella :D täytyy toivoa, että joskus itsekin vielä bikinit päälle vois vetää, mut tänä kesänä jääköön suosiolla kaappiin vaan :)

   Poista
 6. Ihana, tosi suloinen koru! <3 (: Kivaa kun postailet usein! (:

  VastaaPoista
 7. löysin vast sun blogin ja se näyttää tosi kivalta! :) jos saa toivepostausta kysellä ni ois kiva kuulla lisää sust ja sun poikaystävästä! et millon tutustuitte ja miten ja miten se otti raskauden ku kuuli siitä yms:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juups, postaus isukista on tulossa! :-)

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen