torstai 28. kesäkuuta 2012

32 weeks pregnant. About 56 days to go.Onko  mitään vinkkejä, millä tukalaa oloa vois helpottaa? Ihanku ei henkeä sais... Rinnan alla tuntuu tosi inhottavalta, painaa ikävästi. Tuntuu kokoajan melko kamalalta, neuvolassa vauva on aina kuulemma ollut pylly pystyssä, ja pyllistelyltä tosiaan tuntuukin. Hirmuinen puskeminen kokoajan, mutta hyvä vaan että Hertta on pirteä! Muutenkin ollut tosi villi päivä, olihan tässä jo useampi päivä hiljaiseloa :) Mutta kai tää olo täytyy vaan kestää... Onneks enää pari kuukautta ja saa vaavelin syliin!

27 kommenttia:

 1. hengittele hengittele ihan rauhassa, tietääpä ainakin et vaavelilla on kaikki kunnossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin kai se on hengittelyllä vaan selvittävä, supistukset vaan ei meinaa millään mennä ohi vaikka kuinka yrittäis rauhottua :/

   Poista
 2. Muakin ahisti hengitystä tosi paljon ja tuli välillä melkeen paniikkikin ku tuntu ettei henkeä sais.. halusin vaan raskaudesta eroon ku pelkäsin et tukehdun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti nää pari kuukautta tuntuis menevän nopeesti, inhottavaa se on ku tuntuu ettei henki kulje... :D

   Poista
 3. Tommosta toi loppu raskaus on, maha alkaa olee iso ja vauva painaa keuhkoihin. Tuttu tunne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tää olo tästä varmastikaan helpotu joten pitää sit vaan kestää:)

   Poista
 4. ihana vauvamaha ! millon on laskettu aika? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :> LA on 23.8, ja tossa sivussa on laskuri josta voi seurata et missä vaiheessa ollaan... :)

   Poista
 5. Tää sun blogi on aivan ihana, vaikutat niin mukavalta ja harvinaisen kypsältä. Sait musta just uuden lukijan :D toi sun masu on muuten hirmusen söpö !

  VastaaPoista
 6. Maailman suloisin masu!♥♥ (:

  VastaaPoista
 7. kannattaa varautua et se voi syntyä etuajassa :) siis rv 38 tai 39. mä ja mun veli ollaa synnytty rv 38 ja iha normaaleja kehittyneitä ollaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muutama lääkäri onki arvuutellu että jaksaakohan se vauva olla sisällä ihan loppuun asti, ku oon useamman kerran joutunu menee sairaalaan kipeitten supistusten takii. ja nuoret kuulemma muutenki synnyttää useesti etuajassa... joten ootellaan että mitä tulevaisuus tuo!

   Poista
 8. Kuinka pitkä sä olet?(:
  Ihan kiinnostuksesta kyselen!
  Vaikutat hurjan rakastavalta & huolehtivalta persoonalta blogin perusteella, toivon kaikkea hyvää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä sanoisin että sellaset 165cm, sentillä sinne tai tänne saattaa heittää :-) ja kiitos!:-)

   Poista
 9. Ei se ikä aina sitä kato, usein sanotaan myös että ensisynnyttäjät synnyttää kauan. Mä synnytin melkeen 2vk yli ajalla ja alle 4tuntiin. :)

  Mulla ei hirveästi ahistanut, mutta voithan sä kokeilla vähän kääntää vauvaa, esim painella siitä missä sen pylly on niin se voi kääntää itteään vähän sulle helpompaan asentoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei se ikä varmastikaan aina vaikuta, jokainen synnyttäjä ja synnytyshän on omanlaisensa :-)

   Poista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vooooiii ei mikä maha!<3 mulla siis tosiaa on aika pieni maha, mut onhan täs aikaa viel 3 vko et oon rv 32. :) aika on menny ihan hurjan nopeesti! alkaaks sua jo jännittää!?! :) oli pakko poistaa eka kommentti ja kirjottaa vähä huolellisemmin :- D

   Poista
  2. Aika on tuntunu menevän tähän asti nopeesti, mut nyt musta tuntuu et kaikki menee tosi hitaasti :D Ehkä siks, ku ei oo oikeestaan ees mitään pakollista tehtävää ennen vauvan tuloa, ja kaikki kamatki on jo hankittu... Mut kyllä täs pikkuhiljaa alkaa jännittää! :-) En varmaan pysy pöksyissäni ku rv 38 tulee täyteen, sit aletaan kuitenki olee jo tosi lähellä :-)

   Poista
  3. niimpä! :) mun pitää sentää viel jotain ihan pientä ostella (kylpypyyhe jne), et ei oo niiin tylsää viel ainakaan :D NIIMPÄ! iik! :)

   Poista
 11. Joo no mäkin olin kuullut siitä, että ensisynnyttäjällä menee useestikin yli toi raskaus, mutta eipäs sitten pätenytkään mun kohdalla.. Meni pari päivää yli lasketun ajan.(tai siis terveydenhoitajan lasketun ajan mukaan) Oikeesti meidän vauva syntyi mun laskeman lasketun ajan mukaan, itselläni kuukautiskierto pidempi kun se keskiarvo 28 päivää, minkä mukaan se lasketaan. Ja sairaalaan me kirjauduttiin sisälle 00.00. Ja lapsi oli jo syntynyt 2.45. Eli ei kauaa mennyt. Ja itse ponnistus vaihe kesti 3 minuuttia :D kätilön mielestä oli kätilölle unelma synnytys :DDD Ja kaiken lisäksi parasta synnytyksessä oli se, että itse kätilö ei uskonut että minä vielä pitkään aikaan synnyttäisin ja se meinasi mennä toiseen synnytykseen, kunnes totesin, että en pysty odottamaan. :) Synnytyksen jälkeen kätilö sanoikin, että seuraavan lapsen kanssa kannattaa sitten varmuuden vuoksi tulla aikasemmin sairaalaan. Kun mulla oli ongelmana se, että en tiennyt niistä supistuksista, että mikä oli se oikea supistus, kun musta niissä ei ollut mitään eroa.. En tuntenut mitään :DD Mieheni takia suostuin silloin yöllä lähtemään ajoissa, koska ajomatka kumminkin sairaalaan oli 30min, kauheassa lumipyryssä.

  Anteeksi pitkä tekstini :)
  T. Jälleen kerran sama anonyymi, jolla kaikki oli helppoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mulle ollaan monesti sanottu, että ne oikeet supistukset kyllä varmasti tunnistaa, mut näköjään noinkin voi sit käydä :D Alko vähän jännittää, ku mulla on niitä kipeitä supistuksia ollu mut myös niitä normaaleja, että millasia ne h-hetken supparit sit on!

   Poista
 12. Joo mun äitikin sanoi mulle, että en voi erehtyä kun ne on kauheita polttoja, mut en mä voi sille mitään että mulla nyt yleisestikin on korkeempi kipukynnys. Ja harjoitus supistukset, mulla oli vaan semmoset että maha meni kovaksi. Ainut syy miksi sitten just mentiin sinne sairaalaan oli se kun ei oikein tiennyt missä mennään ja oli kyllä päivästä tullut tippa verta. Eli ei sinne sairaalaan onneksi mikään kova kiire ole. :D

  T. anonyymi jolla oli helppoa.. ps. pitäisköhän mun tehdä itselleni jo oma tili? Kirjoitan tänne sen verran useesti. Itsellä niin kauhea vauva kuume ja ikävä raskaus aikaa :)<3

  VastaaPoista
 13. Heih, mistä tuo sun paita on mikä sulla näissä masukuvissa on päällä? :) -sofia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkkamaukasta, muutaman vuoden vanha.. :) edelleen yks mun lemppareista vaikkei masua ookkaan! :P

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen