perjantai 18. toukokuuta 2012

Kamapostaus

Kamapostausta on muutamaan kertaan pyydetty, ni mä nyt ajattelin toteuttaa tälläsen väliaikasen tilanneraportin Hertan tavaroista :)

Me tehtiin mun pikkusiskon kanssa sellanen tilannekatsaus vaatteiden suhteen, että lajiteltiin vähän koon mukaan erikseen bodyt, potkarit yms. Ja huomattiin että vastasyntyneiden vaatteita meillä ei juurikaan oo. Eli niitä nyt sit vielä tarvitaan, muita onkin sit  aivan riittävästi :) Ja tilanne saattaa nyt näyttää aika vaaleanpunaselta mutta no problem! On niitä muunkin värisiä.



Ihanat uikkarit ;>
Sitten tollasia pikkuhömpötyksiä on mm. itkuhälyttimet, purulelu, sakset, pari kestovaippaa, hammasharja, normi harja, pyyhe, peitto, lakana, ruokalappu, vedenlämpömittari, kylpyamme ja mitäköhän muuta. No, kuvista voi katsella!








Ja isompia hankintoja ei vielä oo, paitsi vaunut.



Sänky, auton turvakaukalo ja hoitopöytä on vielä etsinnän alla :) Ja varmasti unohdin jotain, mutta ajan kanssa ne hankinnat hoituu!

7 kommenttia:

  1. hyvin ootte saanu hankittuu vauvankamppeita:)

    VastaaPoista
  2. Ihanat uimahousut! Mistä olet löytänyt?

    VastaaPoista
  3. ihania vaatteita pikkuneidillä <3
    Tykkään kans sun vaunuista, yhdistelmät on hyödylliset mut yleensä kauheen isot ja sen takii hölmön näköset, mut noi ei näytä sellasilt liian isoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on mun mielestä kyllä aika näppärät! Ei mitenkään vaikeet, liikkuu helposti yms :) Mut paha laittaa kasaan :/

      Poista
  4. Voi, ihania vaatteita<3 Pitäisi alkaa katsomaan meidänkin tytölle vaatteita, olen raskaana viikolla 35 ja tyttö näillä näkymin tulossa :) Kivan näköiset nuo vaunut, itse en ole oikein ostanut vielä mitään... No kai tänään pitäisi mennä ostamaan :)
    Onnea sinulle ja Mikolle <3 Ja hyvää kesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Eikä niillä ostamisilla nyt niin kiire oo, parempi varmistaa että tyttö sieltä ihan varmasti tulee, ettei tuu sit ''hupsis''-tilanteita :D Onnea sinnekin <3

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen