sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hellurei

Mulla ei nyt oo mitään oikeeta asiaa. Ihan älyttömän tylsää vaan, koska Mikko kattoo lätkää ja mua se ei kiinnosta :( En vaan oo oppinu tykkäämään...

Eilen meiän tytsyllä oli hirvee jumppapäivä, mutta tänään koko aamupäivänä ei sit kuulunukaan yhtään mitään. Huolestuin! Nyt kuitenkin alko taas tuntumaan, ja äipän huoli helpotti :) Mä en tiedä mitä se siellä masussa puuhaa, mut välillä tuntuu ihan kauheeta kipua ku se jotenkin potkii niin alas. Sattuu kamalasti :( Mun kampaajakin kertoi perjantaina et silläki oli ollu sama ongelma, mut muutaman viikon jälkeen se sit helpotti. Onneks!! Tuntuu niin inhottavalta :<

Ja mä siis olin perjantaina kampaajalla, ja oon ihan hirmusen tyytyväinen mun tukkaan! Mulla ei ennen ollu mitään oikeeta mallia mun tukassa, se vaan oli tosi pitkä. Mun hiukset lyheni about 20cm, ja ah voi kuinka mä tykkäänkään näistä! ♥ Huomenna mä käyn ostamassa viel jonkun kivan värin ja värjään nää, laitan sit kans kuvan :) Tähän hätään laitan vanhan kuvan vanhoista hiuksista, koska en tykkää yhtään kuvattomista postauksista, ja tässäkin tekstii on vaan nii paljon ettei kukaan jaksa lukee! :D Ja mun hiukset oli tosta vielä pidemmät, mutta toi vaan on tosi vanha kuva... Mutta näkyy väriä yms.Ja mulle tuli perjantaina ilmotus että voisin hakee äitiyspakkauksen! Tuli myös kaikki päätökset kaikista tui'ista mitä saan (mä en tosiaan osaa vääntää sanaa ''tuki'' oikeeseen muotoon?!). Oonkin oottanu sitä pakkausta! Kiva nähä mitä se sisältää. Sitäkin esittelen huomenna :)

Sitten taas uus ongelma: pitää käydä veskissä ihan kokoajan. Mä oon valittanu nyt aika monesta asiasta, pahoinvoinnista (joka muuten on alkanu nyt vasta helpottaa!), kutinasta (kutinakin on loppunu, mun maha vaan varmaan kutisi ku iho veny ja oli se hirvee kasvukausi), ja sit siitä et en oo löytäny sopivaa nukkuma-asentoa (no mä oon nyt opinu nukkumaan kyljellään, jeee!!). Ja uusin ongelma on että mulla on ihan hirvee pissahätä kokoajan! Tuntuu että samantien ku oon käyny vessassa, ni täytyy mennä uudestaan. Mun kaveri, jolla on lapsi, kerto mulle että sillä oli vast viimeisillä viikoilla kauhee veskihätä kokoajan. Mut mulla on nyt jo ja voi että jos tää jatkuu loppuajan samanlaisena :( (varmasti jatkuukin..) Pitää sit vaan kestää. Tämmöstä tää raskaana oleminen on. Ihanaa suurimmaks osaks! Lukuun ottamatta siis tota vessaravaamista ja kamalalta tuntuvia potkuja. Ja sanon vielä et yleensä noi potkut saa mut vaan hymyilemään ja silittelemään masua! ♥ On jotenkin niin ihanaa tietää et siellä se Hertta oleskelee ja potkiskelee :)

Ja sitten vielä kiitos teille ihanille 55 lukijalleni! Musta on ihanaa ku joku jaksaa lukea, ku musta on niin kiva kirjottaa :)

Nyt Mikko suostuu irrottautumaan telkkarista koska sille tuli nälkä, joten hyödynnän tän pienen hetken ja kiusailen sitä!! Heippahei

15 kommenttia:

 1. raskaana ollessa ei saisi värjätä hiuksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kysyin mun kampaajalta et saisko ottaa ees raitoja, ja se sano että saa värjätä vaikka kokonaan

   Poista
  2. Kyllä saa kuhan ei joka viikko. Kyllä ne siellä neuvolassa tietää.

   Poista
  3. Tosiaan, kyllä saa värjätä hiuksia myös raskaana ollessa. Useammalta neuvolatätiltä, lääkäriltä ja kampaajalta tämän oon itsekkin varmistanu.

   Poista
 2. tekstin luettuani piti tulla sanomaan vähän samasta asiasta kuin tuo anonyymi mutta ajattelin ilmaista asiani hieman eri tavoin :D piti siis kysyä että tiedätkö saako hiuksia värjätä raskaana ollessaan? Itse kun olen nyt jo maalaillut kauhukuvia miltä näyttäisin jos olisin 9 kk värjäämättä hiuksiani, vaikka vauvan takia sitä varmasti kestäisin ilmankin mikäli se on kiellettyä :) en siis todellakaan halua syyllistää koska tietoni hiusvärin vaaroista sikiölle ovat olemattomat.. Voihan olla ettei värjäilystä siis ole mitään haittaa :) tarkoitukseni oli siis kysyä oletko perehtynyt asiaan, itseäni nimittäin kiinnostaisi vaikka en olekkaan raskaana :)

  Tätä kommenttia kirjoittaessani aloin pohtimaan että miten toisaalta väristä voisi olla haittaakaan, imeytyvätkö hiusvärien kemikaalit sitten jotenkin päänahasta meihin ja sitä kautta myös sikiöön.. Tuntuisi oudolta kun ymmärtääkseni eivät ne kemikaalit mihinkään "imeydy" eivätkä siten olisi kosketuksissa lapseesi, ainoastaan sinun päänahkaasi ja hiuksiisi.. Mutta mene ja tiedä, en ole asiantuntija, käytin vain maalaisjärkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä asiaan perehtymättä lähtis ees värjäämään, kysyin siis kampaajalta et saisko ottaa raitoja/värjätä, ja se sano että saa, ei ole haittaa :) Kyllä olisin ehdottomasti värjäämättä jos siitä haittaa ois!

   Poista
  2. Niin ja kiitos huolenpidosta!! :)

   Poista
  3. Ne kemikaalit nimenomaan "imeytyy" päänahan kautta verenkiertoon ja raskaana ollessa kulkeutuvat napanuoraa pitkin siihen lapseen. Jatkuva värjääminen ei ainakaan edistä lapsen kasvua, mutta satunnainen raidoittaminen tai tyviväri tuskin saa aikaan pahoja vammoja jos muuten raskausaikana syöminen ja nukkuminen on ok (eli ei mitään parin tunnin unia ja ES-linjalla päivä läpi).

   Poista
  4. Mä oon kans kysyny kampaajalta (usealta) onko mitään haittaa jos värjää hiuksia, ja ne ei ole nähneet siinä mitään haittaa, kunhan ei "läträä" hiusväreillä joka viikko. :) Oon siis kaks kertaa nyt 6 kk aikana värjännyt, eikä nää miu hiukset nyt iha kamalalta näytä :D

   Poista
 3. Sun blogias on niin ihana lukea<3
  On niin hieno katsoa kuinka oma ikäisestä tytöstä tulee äiti,kun taas itselleni en voisi vielä vauvaa kuvitella :) Tietenkin jos nyt kävisi,että tulisin raskaaksi niin sitten pitäisin vauvan ja aloittaisin sopeutumisen asiaan :)
  Onnea sulle vielä loppu raskauteen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista!! :) ♥

   Poista
  2. Mä kans tykkään lukee sun blogii ku oot kai -94 niinkun mäkin? Ja kun oot tollainen symppis tyyppi ja vaikutat kuitenkin kypsältä ja uskon et susta tulee hyvä äiti :) Kun yleensä kaikilla ihmisillä on kauhukuvia teiniäideistä niin uskon et teiän lapsest tulee ihan kunnollinen niinkun kaikista muistakin lapsista kun sulla on kuitenkin ihana poikaystävä :> Rankkaa varmaan tulee olemaan, joten paljon voimia sulle! :)

   ps. Kantsii ottaa toi "oletko robotti"-sanatarkastus pois kun se on ärsyttävä :D ja vaikka sen ottaa pois niin silti sä voit tarkastaa jokaisen kommentin erikseen! :)

   eli Asetukset > Tekstit & kommentit > Näytä sanavahvistus "Ei" :----)

   Poista
 4. Noniin en oo siis värjäämässä joka viikko, vaan tän yhden kerran joten ei hätää! :) Ja kiitos vielä kun valaisitte mua :)

  Roosa: Joo, mä oon -94. Ja kiitos, voimia tarvitaankin! :) Ja kiitti vinkistä, otin sen robottijutun pois, itekki inhoon sitä :-D

  VastaaPoista
 5. Eksyin tänne siun blogii, ja ihastuin tähä! Kirjotat niin kivasti ja sillei realistisesti:). Sait taas yhen lukijan lisää! niin meinasi unohtua; Onnea ja jaksamisia loppu raskauteen!:)

  Jos sua kiinnostaa lukee tälläsen -97 syntyneen tytön blogia, niin käyhän kurkkaamassa ja liity vaikka lukijaksi! http://sometimesiseveryday.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäpä käyn tsekkailemassa sun blogia!

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen