sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Mul on nyt vaan ihan muutama kuva jaettavana. Eka on suklaakääretorttukakusta, jonka mä eilen tein ja jonka mun pikkuveikka tänä aamuna halus koristela mustekalaks. En tiedä miksi, mutta annoin sille vapaat kädet koristelun suhteen vaikka niiiiin monta kertaa teki mieli sanoa että ''ei noin...''.  Mutta mun täytyy oppia antamaan toisten luovuudelle mahdollisuus joten pikkuveikka saa kunnian koristelusta :)

Sit mä tein eilen tosi kiireessä äidille, mummille ja mammalle kortit, ja nyt kyllä harmittaa etten panostanu enemmän. Oon sellasta tyyppiä joka jättää kaiken viimetinkaan :( Mutta ens äitienpäiväks mä runoilen jotain ihanaa, koska nytkun ajattelen et mistä mä äitinä pitäisin, niin ihan vaan kortista, josta näkyis ''rakkaus'' :) Oon muutenkin alkanu ajatella kaikkea äitiyden kannalta, ja mun mielestä paljastuu jänniä juttuja.

Ja sitten kuva Mikosta äitienpäivä tunnelmissa, se tykkäs hirveesti mun kakusta! Tosin se tykkää aina kaikesta mitä teen, tai ainakin niin se väittää ;)


Toi oli oikeesti namia! Se oli tavallaan sellasta raikasta ja kevyttä, koska se koottiin kääretortusista :)En malta oottaa että saan ekan oman äitienpäiväni, mun pikkusisko (joka on muuten älyttömän innoissaan Hertasta) suunnitteli jo valmiiks, minkälaisen kortin se Hertan kanssa väkertää. Can't wait! ;)

Musta on myös niin jännää, että raskausviikkoja tulee seuraavaks täyteen 26! Tavallaan oon sit todella helpottunu ku näin pitkällä jo ollaan, mä huolehdin vieläkin tosi paljon että mitä jos joku meneekin vikaan :( Mutta Hertta potkii ahkerasti ja vaikuttaa olevan kunnossa, seuraavilla neuvola- ja uä-käynneillä sitten varmistetaan asia! Apua, meidän pikkunen on jo about 29 cm pitkä ja painaa yli puoli kiloa :) Iso tyttö ♥ Ja siltä se tuntuukin, ku lapsi kääntyy niin sen alkaa tuntemaan jo ihan selvästi :) Mutta mitä pidemmällä ollaan ja mitä isommaks masu kasvaa, niin myös selkäkivut on tullu.. Aijai :(

10 kommenttia:

 1. Oon aina ollu sellanen ihminen, että en oo tykänny lapsista enkä oo toivonu itelle lapsia. Sun blogin lukemisen myötä mulle on iskeny heikko (mutta edes jonkilainen) vauvakuume! Apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pakko myöntää, että vuosi sitten en voinu kuvitella saavani lapsia ikinä.. Mutta tän pikku siunauksen myötä musta on jotenkin kuoriutunut se äiti esiin, ja joskus välillä kirjoitellessani mä huomaan uusia ajatuksia tulevan kokoajan esiin, ja äidilliset piirteet senkun vahvistuu..! :) Ja jonkinlainen vauvakuumehan on jo alkua ;) Ja jännää että oot kuitenkin sitten seuraillu mun blogia, vaikka aihepiiri ei oiskaan mitä kiinnostavin! :P Sekin kertoo jo jotain :>

   Poista
 2. laitoinpa sulle haastetta mun blogiin, jos et oo moista viel tehny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo enpäs ookkaan tehny, se onkin vuorossa nyt joku päivä! :)

   Poista
 3. Voi että toi kakku on aivan ihana !: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitoos, ja se maistukin toooosi hyvältä :P

   Poista
 4. voi ei ! rakastan tällasia raskauteen ja lapsiin liittyviä blogeja! liityn kans sun lukijaks :) tää on tosi ihanan olone blogi:) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> vauvablogit on yleensä aika koukuttavia, ainakin mun mielestä.. :)

   Poista
 5. Sympaattinen tuo kakku ja tämä blogi on jotenki tosi söpö :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen