maanantai 7. toukokuuta 2012

Äitiyspakkaus

Mä eilen hiukan lupailin et tänään esittelisin äitiyspakkauksen sisällön + mun uuden tukan. No onneks tää on vauvablogi, eikä ketään varmaan kiinostakaan niinkään mun kuulumiset, vaan kaikki vauvahömpötykset (musta ois silti kiva kirjotella muustakin ku vauvanvaatteista). Mut nyt mä vaan näyttelen teille ton pakkauksen sisältöä, koska en jaksanu käydä ostamas mitään väriä, enkä ainakaan ois jaksanu tänään värjätä fledaa tai varsinkaan kuvata sitä... Mulla on koko päivän ollu hirvee olo, päätä on särkeny ihan hirveesti ja vatsaa kans. Ollu semmosta viiltävää kipua koko keskikropassa :( Hertta on kuitenkin potkinu taas tosi paljon, mut nyt se ei tuntunu alkuunkaan mukavalta ku valmiiks särki jo jokapaikkaa. Meen ihan kohta vähän lepäilee, kunhan oon vähän näyttäny näit meidän uusia jutskia! :)

Aika monelle äitiyspakkauksen sisältö onkin varmaan tuttu, mut mä nyt kuitenkin hiukan esittelen. Ja noita vaatteita tuli siis ihan hirveesti, vaikka niitä ei oltais välttämättä tarvittu, enemmänkin sukkia mä oisin toivonu! Meillä on niitä vasta yhdet, jotka pakkauksesta saatiin.



''Pikku poron päivä''-kirja, perusvoidetta herkälle iholle, pehmee harja, vedenlämpömittari, liivinsuojia, kondomeja, kynsisakset, purulelu ja hammasharja.


Ja siis taas vaatteita ihan hirveesti. Meillä on nyt suurimmaks osaks kaikkee vaaleanpunasta, mut nyt tuli aika paljon tommosia enemmän poikamaisia värejä, sinistä, vihreetä yms. Hyvä juttu, jos vaikka Hertta onkin Hermanni ;)





Sit tuli kylpypyyhe ja muita pesukamoja, kestovaippoja ja peittoja/lakanoita. Mutta harmi et vaan yhdet sukat ja yhdet lapaset :/ Tästä lähtien mä metsästän söpöjä sukkia.

Niin ja sit mä oon nyt vähän kelaillu, et kannattaakohan ostaa hoitopöytä, vai riittäiskö vaan sellanen hoitoalusta, jonka vois sit tarvittaessa laittaa pesukoneen päälle. Oon kyl enemmän hoitopöydän kannalla mutta saa nähdä.

Pakko nyt vähän mennä pötköttää, vieläkin on maha kipee :( Toivottavasti tää tästä helpottaa, palaillaan :)

15 kommenttia:

  1. Hoitoalusta riittää vallanmainiosti :) Hoitopöytä menee kuiteskin vaan niin vähän aikaa että jää sitten nopeasti turhakkeeksi.


    -Kma

    VastaaPoista
  2. Mä tulin ainakin siihen tulokseen, että en tarvi hoitopöytää. Esim. olohuoneen pöytä on aika hyvä, jos on hoitoalusta :) Ite istuu sohvalla ja vauva vaan hoitoalustan päälle pöydälle! Meilläkun on vielä tommonen pöytä, missä on taso alhaalla, ni sinne saa kätevästi sitten tarvittavat välineet! Ja tosiaan hoitoalusta siitäkin kätevä, että saa vaikka sängylle jos yöllä vaihtaa vaippaa/vaatetta, tai just pesukoneen päälle kuten sanoitkin. :) Mikälisikäli on vaan ylimäärästä tilaa (mitä meillä ei ole :D) niin miksei hoitopöytä, on ainakin vaatteet yms. tavarat sitten aina kädenulottuvilla kun vaihtaa vaatteita ja vaippaa. :)

    VastaaPoista
  3. Sukillekko on tarve, jos haluat villasukkia hankkia niin multa voi tilata, mulla on käsityöblogi osoitteessa http://sydammellakasityot.blogspot.com Jos kiinnostaa voi laittaa meiliä essis-blogit@hotmail.fi. Enkä pyydä sukista liikaa :)
    Sun blogi on muuten tosi kiva :D

    VastaaPoista
  4. Hoitopöytä on aika turha. Tai me ei sitä ainakaan ostettu. Loppujen lopuksi niitä vaippoja vaihtoi vähän siellä sun täällä missä huvitti tai sitten pesukoneen päällä olevalla pehmoalustalla. Toki hoitopöydässä on se hyvä puoli, että ne kaikki vaipat, pyyhkeet yms. saa siihen lähelle omaan paikkaa. :)

    VastaaPoista
  5. Lepäilehhän et menee kipu pois! Kyl se toivonmukaa siitä rauhottuu :>

    VastaaPoista
  6. Hoitopöytä säästää selkää mukavasti ja onhan se kiva et on "vakituinen paikka" mis vaihtaa vaippaa. Ei siihen paljoa rahaa kannata pistää mut esim. Ikeasta saakin 25e hoitopöydän, hyvän yksinkertaisen. Ite ostin sellasen :)

    VastaaPoista
  7. Toisaalta, mulla ei oo puutetta tilasta, ja luulisin että hoitoalusta onkin loistava ratkaisu niille, joilla esim on juuri neliöistä puutetta. No jaah, jäänpä pähkäilemään päätöstä :)

    Essis: Mä en jostain syystä saa sun blogia auki! Täytyy koitella myöhemmin uudestaan :)

    Jonna, Satu & Jenina: Juurikin tää siinä ois hyvä puoli, et kamat ois siinä lähellä sit aina, mä jos rupeen jokapaikassa säätämään niin sotken asunnon alta aikayksikön... Joten vakituinen paikka olis jees.

    Kirsikkatomaatto: Kyllä helpotti! :) Kiitos tuesta :P

    VastaaPoista
  8. Hmm. mikseiköhä aika kumma, koska kokeilin niin pääsin. Kantsii varmaan laittaa tonne ylös ja mennä sieltä kautta :)

    VastaaPoista
  9. Sulla on aivan ihana blogi, rakastuin <3

    Onnea paljon sulle raskaudesta, oon ite 15 vuotta, mutta mulla on ikuinen vauvakuume ollu, joten sun blogi auttaa siihen paljon.

    Halauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla et tää auttaa sua, ite mä kuvittelisin vaan että jonkun vauvablogin lukeminen voimistais niitä vauvakuume tuntemuksia, mun tapauksessa melko varmasti niin kävis! :D Mutta toivottavasti tykkäät jatkossakin :) ♥

      Poista
  10. Onnea sulle tosi paljon Essi! Tää sun blogi on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  11. Hei Essi! Onnea sinulle ja poikaystävällesi :)
    Mä ostin itselleni hoitoalustan ja olen todella tyytyväinen, suosittelen! Minusta on hoitopöytä on aika turha, vie hirveästi tilaa... Tiedätkö onko tulossa tyttö vai poika? Oletkos jo nimiä miettinyt? :)
    Mutta koita lepäillä ja onnea loppuraskauteen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :)
      Meille on lupailtu tyttöä aika varmasti, mutta eiköhän siitäkin saada vielä vahvistussa ens uä:ssä :) Nimeä ei vielä oo mietitty ton Hertta-työnimen lisäks ♥

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen