tiistai 29. toukokuuta 2012

27+5

Mulla oli vähän aikaa sitten nimpparit, ja mun kaveri J toi tänään yllärinä muutaman tutin juhlan kunniaks. Meillä ei oo vielä ollu yhtään tuttia, ja nyt niitä onkin heti jo 5. Tää lahja oli aivan ihana, ja selittämättömällä tavalla todellisuus alkoi tulla vielä enemmän esiin tän masussa olevan pikkukaverin suhteen. Suurimman osan ajasta musta tuntuu että aika mene tosi hitaasti, mutta aina torstaisin (kun tulee uusi viikko täyteen), järkytyn siitä että ollaan jo näinkin pitkällä! Kohta se nyytti onkin jo täällä meidän kanssa :) ♥










rv 27+5. Maha on jotenkin tosi alhaalla!



Ainiin, ja postaustoiveita saa laittaa!
Nyt mun täytyy lähteä autokoulun ekalle teoriatunnille, apua, jännittää! Kulmakynäkin putos vessanpönttöön, ja tollaset pienetkin vastoinkäymiset saa mut ihan paniikkiin, nyt vaan ootan mitä sählään seuraavaks :D Iloisin mielin lähdetään kuitenkin liikenteeseen, moikka!

18 kommenttia:

  1. Heipsansaa :)
    Voisitko tehdä bostauksen vaikka vauvan huoneestai tai nyt siitä huoneesta missä vauva tulee asustelmaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla onkin ollut tarkoituksena tehdä sellainen, mutta meidän huone on nyt vielä ihan vaiheessa rempan suhteen, mutta yritän pistää töpinäks sisustamisen kanssa niin semmonenkin postaus sitten saadaan :)

      Poista
  2. hienoja kuvia ja ihania tutteja!
    mullaki ois toivomuslistassa huone postaus ja sellanen poikaystävä postaus missä kertoisit Mikosta yms (:

    VastaaPoista
  3. Ihania tutteja :) tykkäsin erityisesti pinkeistä, missä on tähtiä.

    VastaaPoista
  4. Millasia noi tutit on? Meillä ei poika suostu syömään niitä "tavallisia" tutteja eli missä on tosi paksu ja pallomainen se tuttiosa, vaan se syö niitä anatomisesti muotoiltuja tutteja ainoastaan. Se sylkee ne tavalliset pois ja irvistää silleen että se meinaa oksentaa :D Ni niitä ku on niin vaikee löytää ni on aina vaan se sama tutti kyllästymiseen asti. Ja vielä selvennykseks ni ne on niitä anatomisesti muotoiltuja tutteja jotka ei sitä painetta kohdista niihin ikeniin ja tuleviin hampaisiin silleen ku tavalliset tutit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme noista on anatomisesti muotoiltuja, ja no noista kahdesta en oo ihan varma! Näyttää vähän pyöreemmiltä mutta niistäkin löytyy muotoa.

      Toivottavasti löydätte teidän poitsulle tutteja, joihin se on tyytyväinen! :)

      Poista
  5. Vooi miten söpöjä tutteja!♥ Ihana masu sinulla Essi!

    VastaaPoista
  6. Ihania tutteja! Minusta kanssa sellainen huone postaus olisi kiva :) Onnea teille Essi ja Mikko :)

    VastaaPoista
  7. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
    I too am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any suggestions for rookie blog writers? I'd really appreciate it.


    My web page - low carb meal ideas

    VastaaPoista
  8. I could not resist commenting. Exceptionally well written!



    Also visit my website - schnelle diäten kostenlos

    VastaaPoista
  9. What a data of un-ambiguity and preserveness of valuable
    experience concerning unpredicted emotions.

    my weblog: tipps blog wordpress

    VastaaPoista
  10. It's very straightforward to find out any topic on net as compared to textbooks, as I found this paragraph at this website.

    my blog post; wordpress seminar
    My web site - wordpress review theme

    VastaaPoista
  11. hello there and thank you for your information –
    I've certainly picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical points using this web site, as I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again soon.

    my blog Steinzeit Diät

    VastaaPoista
  12. This website was... how do I say it? Relevant!! Finally I've found something that helped me. Thanks!

    My blog steinzeitdiät

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen