maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäisbileet


Ipanat koolle ja bileet pystyyn! Lauantai oli hippapäivä kun järkättiin meidän tutulla mammaporukalla pääsiäisbileet. Viimeksi juhlittiin pikkujouluja suurinpiirtein samalla poppoolla ja paikkakin oli sama, Julia avasi meille ovensa. Hensku oli viimeksi ihan ujopiimä kun oli uusi paikka ja saavuttiin keskelle härdelliä, joten koko bileet meni vähän ohi kun pampula ei osannut rentoutua. Nyt saavuttiin paikalle ekojen joukossa ja saatiin vähän rauhallisempi startti ja kaikki meni oikein hyvin, mama oli hirmuisen ylpeä kun Henni sai leikin aikaiseksi muiden lasten kanssa!

Kuvat: Laura

Meillä ei oo pienenä himassa ollu munien piilotusta, mutta kekkereissä järkättiin suuri munajahti. Se oli Hennin mielestä hyvin jännää niin ehkä meidän täytyy ottaa tämä tavaks! Munasaalis jaettiin etsijöiden kesken ja siitä se riemu repesi, suklaata oli ihan jokapaikassa. Onnea siivoamiseen Julia!

Me oltiin perjantai möksällä, syötiin paljon ja lilluiltiin paljussa. Onneks meidän mökki on lähellä, me tykätään käydä siellä usein. Siellä on harmonista ja mä yllätyn jokakerta siitä, miten hiljaista metsän keskellä oikeesti on. Sitä ei voi verrata siihen että istut kotisohvalla ja sammutat telkkarin, se on ihan erilaista hiljaisuutta. Suosittelen kokeilemaan mahdollisuuden tullen! 

Mulla loppui työssäoppiminen perjantaina ja huomenna palaan kouluun. IHANAA! Oon siis tehnyt etätöitä elokuusta asti ja todennut ettei se ole mun juttu, kaipaan ihmisiä ympärilleni. On tässä toki oppinut omatoimisemmaksi, mutta kyllä nämä samat kotiseinät alkaa pikkuhiljaa ahdistaa kun ensin vietät täällä päivän ja sitten vielä illan. Eri asia olis, jos vois napata läppärin kainaloon ja mennä vaikka johonkin kahvilaan mutta ei, mulla on kaikki ohjelmat joita tarvitsen tällä mun pöytäkoneella. Noh, tulipahan tälläistäkin kokeiltua! :) 

2 kommenttia:

  1. OON NIIN KADE TOSTA TEIJÄN MÖKISTÄ :DD mäki haluan möksälle ja paljuileee, ja vetää mökkikännit :D

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen