keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Talk that boobietalk!

No niitä vastauksia mun rintaleikkauksesta, kiva kun kysyitte! Kyssärit oli kaikki tosi samanlaisia ja saman aihepiirin kysymyksiä oli useampi, eniten kiinnosti hinta ja mitä kautta nämä otin. Toivottavasti saatte tästä jotain irti!


Mitä kautta menit tissit ottamaan ja paljonko suunnilleen maksoi?
Mä tutkiskelin ihan rauhassa eri klinikoita ja kirurgeja, katselin tuloksia ja luin kokemuksia. Suomi tuntui ensin turvallisemmalta vaihtoehdolta, mutta Jyri Kullamaan nimi nousi monessa keskustelussa pintaan ja nimi jäi päähän. Otin enemmän selvää Kullamaasta ja plastikkakirurgia Fin Estistä. Mulle tuli koko ajan vaan varmempi fiilis, että tän kirurgin mä haluun! Sivuilla näkyvät lopputulokset oli mun mielestä tosi hyviä ja en voi nytkään muutakun ylistää koko hommaa. Kaikki oli järkätty tosi hyvin, mä sain tosi paljon tietoa ja suoria vastauksia ja mulla oli koko ajan tosi luottavainen olo.
Hinnasto näkyy Fin Estin nettisivuilla

Oliko paranemisaika tuskaa niin kuin aina sanotaan?
Mun kohdalla ei ollut. Yhden tuttavan mukaan olisin pari ekaa viikkoa helvetin porteilla ja mä olinkin varautunut pahimpaan mutta ei, mulla vaan ei ollut mitään kipuja. Särkylääkkeitä otin pari päivää varmuuden vuoksi, ja rinnat olivat vähän jännän tuntuiset ekan viikon ajan kun riisuin liivit suihkun ajaksi. Se oli varmaan vaan totuttelukysymys! Mutta kipuja ei ollut ja se olikin huono juttu, koska siinä vahingossa saatoin yliarvioida kykyni ja nostelin käsiä välillä tosi reippaasti, vaikka oli tärkeää pitää kädet kuukauden verran kiltisti alhaalla. Olo vaan oli niin hyvä, ettei sitä varovaisuutta aina muistanut. 

Onko järkeä käydä leikkauksessa, jos aikoo vielä hankkia lapsia? 
En osaa sanoa, se vähän riippuu. Mun mielestä tämä oli mulle hyvä ajankohta, koska seuraavan lapsen mä haluun vasta monen vuoden päästä. Jos aiot hankkia lapsia lyhyellä aikavälillä, niin sitten mä en nää järkeä siinä, että menisit leikkaukseen siinä välissä. Sanoisin, että tee lapset ensin! :)


Mikä kuppikoko sulla oli ennen, mikä nyt? 
Veikkaisin, että mulla oli ennen joku B tai C-kuppi. Uusimmat rintsikat oli kokoa 75F. Mä veikkaisin myös, että mulla oli imettäessä suurempi kuppikoko kuin nyt. Oon kuitenkin erittäin tyytyväinen tähän! En halunnut missään vaiheessa sellasia luonnottoman näköisiä jättirintoja vaan sellaiset, jotka sopii mun kroppaan. Mun mielestä nämä sopii aika buenosti!


Sain hetki sitten Bella Bambina-verkkokaupalta kivaa postia; uudet liivit! Olen vasta näiden uusien rintojen myötä hoksannut sopivien rintsikoiden tärkeyden ja voisin väittää, ettei mulla ole koskaan ollut sopivia liivejä. Apua. Henniä odottaessani ostin imetysliivit jo hyvissä ajoin, vähän liian aikaisin. Ne tuntuivat ostohetkellä ihan täydellisiltä, mutta pampulan syntyessä ja maidon noustessa ja rintojen kasvaessa ne ei enää istuneetkaan. Kyllä harmitti. Ne olivat mun kukkarolle kalliit, eivät kovin miellyttävän näköiset ja sitten ne ei enää sopineetkaan. Yhyy!

Imetysaiheeseen eksyin koska nämä kuvissa näkyvät liivit ovat imetysliivit. Jaa että miksi minä käyttäisin imetysliivejä, vaikka en edes imetä? No koska nämä ovat niin mukavat, kauniit ja tukevat. Kaikkea sitä, mitä nykyään liiveiltä haluan. Halusin välttämättä saada nämä Ewa Michalakin liivit teidän tietoisuuteen koska ihan oikeesti, en tiedä missä pahvilaatikossa mä oon eläny, mutta en edes tiennyt että näin nättejä imetysliivejä voi olla. Mä oon ajatellu että ne kaikki on samanlaisia muodottomia kangaskaistaleita jotka ei kyllä mitenkään rintoja imartele. Toisin kuin nämä! Nämä on muodottomista kangaskaistaleista kaukana. Uskon, että vaikka tuoretta äitiä ei välttämättä jaksa ulkonäkö kiinnostaa, voi pelkät liivit jo vaikuttaa paljon omakuvaan. Äskettäin synnyttänyt kroppa on ihan vieras, enkä usko että suhtautuminen uuteen kroppaan ainakaan helpottuu mitäänsanomattomilla liiveillä. 

Mä oon äiti. Mä tiedän, että  oma täydellinen vauva on keskipisteenä kokoajan ja vaikka oma ulkomuoto ei kiinnostaisi, väitän, että jos sä vaan saat vähän nätimmät mutta samalla käytännölliset liivit päälle ja sen myötä jonkun kivemman paidankin niin kyllä se suhun positiivisella tavalla vaikuttaa. 


Huhhuh, olipas siinä tekstiä! Mitä mieltä olitte? Heräsikö lisää kysymyksiä tai muita ajatuksia? Kävisin mielelläni keskustelua kommenttiboksin puolella tästä aiheesta että saisin tämän purkkiin, sitten siirryn reissupostauksiin! :) 


Liivit saatu Bella Bambinalta 


20 kommenttia:

  1. Apua miten kauniit liivit! Ja tissit! Jos yks pikkuveli vielä ja sit tuun perässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no jos vaikka yks pikkuveli! :D ja tuu tuu, liity joukkoon!

      Poista
  2. Millon ja miks sä päätit hommata nuo rinnat?? Ei sillä että oisin asiaa vastaan, päinvastoin! Mäkin tahtoisin ja oon asiaa jo vakavasti harkinnutkin.. Aattelin kumminki hommata vasta lasten jälkeen muutaman vuoden päästä, haluisin vaan tietää mikä sai sut päättänään et otat nua rinnat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä halusin nämä koska mun itsevarmuus oli aivan nollassa, mun rinnat oli vaan ihan hirveet raskauden ja imetyksen jäljiltä :( sellaset tyhjät pussit vaan! Nämä on vaikuttanu ihan mielettömän paljon mun itsevaramuuteen ja omakuvaan, positiivisella tavalla tietty :) Jos sä oot vakavasti harkinnu niin vaikka tää ehkä tyhmältä kuulostaakin niin kyllä mä sua kannustaisin leikkaukseen menemään, tai musta jostain syystä tuntuu et meil on vähän samanlainen ajatusmaailma niin uskoisin et kyl sä niistä ylpee olisit! Mut tosiaan lasten jälkeen vasta jos siltä tuntuu, nythän sulla on tosi hyvät tissit! :D

      Poista
  3. Puhuttiinko kapseloitumisesta? Mitä siitä nykypäivänä sanotaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä (ja muista riskeistä) puhuttiin tosi avoimesti konsultaatiossa mikä oli musta hyvä asia! Kyllähän se pelästytti, mutta mä en oikeestaan enää edes muista mitä siitä puhuttiin :D Sain kuitenkin kaikkiin kysymyksiin tyhjentävät vastaukset jo konsultaatiossa ja nopea vastaus Fin Estiltä tuli aina myös sähköpostilla :)

      Poista
  4. Kauniit liivit ja nätit tissit! Voiks noin sanoa kuulostamatta sekopäälle? Mä oon miettinyt monta vuotta pienentämistä, mutta kas kummaa imetys(ja painon jojoilu) teki tehtävänsä ja varmaan sais hakee kohta täytettä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihana oot, voi sanoa! :D No onneks sulla on monia vuosia aikaa miettiä että mitä sä oikeen haluaisit tehdä vai haluatko mitään ja saat millaiset tissit tahansa! Sellaset just sulle sopivat :P

      Poista
  5. Mä haluun kans! Näytät upealta :) kiva kun kirjoitit aiheesta! Voit kuvitella miltä musta tuntuu nyt juuri imetyksen lopettaneena:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo mä voin kuvitella, mutta hei, jos säkin kerran haluaisit niin siitä vaan ottamaan asioista selvää! ♥

      Poista
  6. Mistä ihmeestä repäsit rahat noihin? O_O Terkuin super kateellinen :(

    VastaaPoista
  7. Täällä yksi 65H tissinen (luonnostaan) ja oon paljon miettinyt pienennysleikkausta. Tissini näyttää niin epäluonnollisilta, koska olen aika hoikka (166/51) ja pidän enemmän pienistä tisseistä. Olen ymmärtänyt, että pienennysleikkaukseen sisältyy samat riskit kuin suurennukseen enkä taida uskaltaa.. äh aina haluaa sen mitä ei itsellä ole :D miten itse suhtauduit leikkaukseen sisältyviin riskeihin? Mikä sai sut ajattelemaan, että leikkaus kannattaa riskeistä huolimatta? En tarkoita kritisoida, olen vain utelias :) näytät hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, liian isoista rinnoista muuten pienessä ja hoikassa kropassa tulee mieleen sellainen "emäntä"-efekti :D Mä en oo koskaan lukenut mitään pienennysleikkauksesta enkä tiennyt, että riskit on samat! Mä en jotenkin osannut pelätä niitä riskejä, mulla vaan oli niin palava halu saada nämä rinnat ja pahin pelko mulle iski vasta laivamatkalla Viroon. Silloin olin ihan valmis vetäytymään koko hommasta, pelotti aivan jäätävästi kun oikein riskejä mietin. Mulla oli kuitenkin tosi luottavainen olo koko ajan klinikan ja kirurgini suhteen ja sen takia mä nämä päädyinkin ottamaan. Toivottavasti säkin joskus uskallat mennä leikkaukseen jos koet sun rinnat tosi häiritseviksi! Ja kiitos kehusta! :)

      Poista
  8. Mikä sinun kuppikokosi on nytten siis, vai enkö vaan hoksannut tekstiä lukiessani.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nuo uudet rintsikat ovat kooltaan 75F, että ehkä se? :D en mä oikeen tiedä! Ostin reissusta parit Victoria's Secretin liivit ja ne olivat 34DDD, että noh, siitä vaan muuntelemaan että mikä se sitten olisi :D

      Poista
  9. Mua kiinnostais minkä merkkiset ja malliset implantit sulla on? :) samoin miten paljon täytettä on ja onko lihaksen alla vai päällä :-)

    VastaaPoista
  10. Päädyin sun blogiin tissiasioista googlettaessani ;) Oon menossa elokuussa leikkaukseen, samasta syystä kuin sinä, eli imetys lässäytti patalapuiksi. Sulla on tosi kauniit rinnat, wau!
    Ihastuin sun blogiin muutenkin, ihania juttuja ja kuvia <3 Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  11. Moi, jos saan kysyä minkäkokoiset implantit otit? Olin itse kk sitten Jurilla leikkauksessa siinä uudessa sairaalassa aivan mahtava paikka

    VastaaPoista
  12. Hei!
    Kiitos kattavista ja hyvistä vastauksista leikkaukseen liittyen. Olen kuullut mielipiteitä ja kokemuksia laidasta laitaan rintojen suurennuksesta, joten ilman omia kokemuksia olen kyllä hieman hukassa. On kuitenkin kiva kuulla, että oma paranemisprosessi ja kaikki muu on mennyt hyvin. Tuo koko, minkä otit sopii minunkin mielestäni hyvin kroppaasi, mikä on tosiaan tärkeintä.

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen