torstai 23. heinäkuuta 2015

Instan reissukuvat

Aloha! Kuukausi oltu Suomessa ja ehkä mä nyt olisin valmis alottaa nämä reissupostaukset. Mä en vaan osaa päättää mistä aloittaisin! Tämmöinen pieni tiivistelmä instakuvilla tuntuu ihan hyvältä vaihtoehdolta näin alkuun kun suurin osa kameran kuvista on jumissa mun isin koneella. Ja mä muutenkin höpöttelen instassa ni ne kuvat ja höpötykset on helppo siirtää tänne!


Aloitetaan ylläripylläri alusta, lentokentältä. Päivitin blogin facebook-sivulle kentältä yhden kuvan ja siihen yhteen kuvaan mun facettelut jäikin. Lennettiin Suomesta New Yorkiin, sieltä Los Angelesiin ja sieltä Havaijille.  Jetlag kesti ainakin 4 päivää ja alkuun insta oli kans ihan hiljanen koska oltiin Hennin kanssa molemmat ihan sekaisin. Oli rankat matkat!

Siinä meidän kuukauden reissun instailut! Mistäköhän aiheesta mä seuraavaks kirjoittaisin?

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, niin mageen näköstä että iski kunnon matkakuume! Vitsit näytät vielä ruskealtakin tuossa viimeisessä kuvassa, vaikka vähän hävettää myöntää että katsoin tissejäsi on pakko kysyä, kun sulla ne silikonit on niin miksi toi toinen tissi näyttää niin tavallisen synnyttäneen/imettäneen tissiltä ja toinen taas niin täydelliseltä, muttei sekään ihan F kupilta näytä :o Anteeksi jos menin henkilökohtaisuuksin jäi vain häiritsemään! Oon niin kateellinen sun kropalle, just perfect! Ja ihana pikkuinen kun hoitaa äidin jalkakarvatkin pois, voi miten hellyyttävä tapaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei se mitään, muakin häiritsee! En tiedä miksi näyttää tolta, ehkä mun ryhti oli jotenkin kumara kuvanottohetkellä ja siksi toinen rinta näyttää noin "tyhjältä" jos se täyte oli valunut alas :D ja kuppikoosta en osaa sanoa, se kai vaihtelee merkistä riippuen niin paljon! Noista Ewa Michalakin liiveistä se F kuitenkin oli sopivin :) kiitos paljon kehuista! ❤

   Poista
 2. Mä mietin, että kenen kanssa sä olit tuolla matkalla vai olitteko ihan kahdestaan Hennulin kanssa? :) Ja miten sulla oli varaa noin pitkään matkaan? :)

  Ihania kuvia ja ihanat te ♥

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen