tiistai 28. heinäkuuta 2015

Honolulu, Hawaii

Hawaii. Kuinkahan mä kuvailisin sitä?
Ihana paikka. Aivan ihana, rakastuin. Haluaisin jo takaisin. Henni kysyi näitä kuvia katsellessamme, että "voidaanko vielä joskus lähteä Havaijille?". Voi kulta, toivon hartaasti, että voidaan! 

Mun ajatukset Havaijista kohtas todellisuuden aika hyvin. Havaiji oli oikeastaan ihanampi mitä mä odotin! Siellä oli sellainen iloinen ja elämänmyönteinen asenne jokapuolella ja mä rakastan sellaista. Sitten oli myös tietenkin leitä, palmuja ja surffaajia. Ja paljon lihaksikkaita miehiä ilman paitaa. Ja hyvää ruokaa ja paljon shoppailumestoja! Ja eläintarha, miljoona hampparipaikkaa ja saman verran Starbuckseja ja tosi kauniita maisemia. Rantoja, rentoa yhdessäoloa ja yhdet isot grillibileet. AURINKOA!

Henni reipastui mun mielestä reissun aikana! Pieni vaalea tyttö sai kauhesti ihasteluja ja pikkuinen ujopiimä oppi jopa nauttimaan huomiosta. Hieno homma! Uhmaikä ilmestyi myös kuvioihin entistä vahvempana mutta nyt kotona huomaan sen puhkeavan vielä lisää kukkaan. Tulevia raivareita odotellessa...

Aiemmassa instapostauksessa on lisää kuvia koko reissulta, mä teen näitä reissupostauksia pikkuhiljaa tiputellen eri aiheista. Toiveita saa mielellään esittää! :) 11 kommenttia:

 1. Pakko kysyy ku näyttää ihanalta et paljon tää reissu makso ? :D Jos vaan haluut kertoo :)

  VastaaPoista
 2. Havaiji olis kyllä melkonen unelmakohde joskus käydä, näyttää ja kuulostaa unelmareissulta! :D

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaa tuo teidän hotelli? Minkölaisella alueella se oli honolulussa, minkä tyylistä porukkaa siellä oli vai oliks joka lähtöön? Kuuluko all-inclusive vai miten? Ja tietty kiinnostaa sun omat mielipiteet asiasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksistä! Mä teen vielä pari postaudta Havaijista niin vastaan kyssäreihin seuraavassa :)

   Poista
 4. https://m.ask.fm/oliviajohannna entiiä miten ihmeessä muistin tosta kuvasta mikä tolla on että sehän on sun mahakuva! en osaa laittaa linkkiä siihen pelkkään kuvaan mutta ku selaat alemmas tosta nii bongaat varmasti sun mahakuvan missä istut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama täällä.. ihmettelin miksi kuva on niin tutun oloinen :S

   Poista
  2. Arghhhhh >:(((((( inhottavaa! Ihme että tunnistitte kuvan ja kiiitos kun ilmotitte!

   Poista
 5. Ootko sä poistanu sen henkilökohtaiset Facebook profiilin? :(

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen