tiistai 25. maaliskuuta 2014

Bloggaan lapseni tyylikkääksi

Mä pääsin tossa vähän aikaa sitten vastailemaan muutamaan kyssäriin, ja nyt ois pieni haastattelun poikanen luettavissa täällä, YLEn sivuilla. Osa mun vastauksista kuulostaa erilaisilta kuin miten mä ne tarkoitin, mutta niinhän haastatteluissa aika usein käy. Mutta en harmittele sitä, vaan jatkan vielä hetken lastenvaate-linjalla ja esittelen viime viikonlopun kirpparilöydöt!
Pillifarkut, cupcake-paita ja kissapaita ovat Seppälästä ja loput on MLLn kirpparilta. Hennillä oli käyttämätön lahjakortti Seppälään ja koska tättähäärä tarvitsi uusia kuteita, lähdettiin me niitä sitten hankkimaan. Mä olen erityisen iloinen tuosta turkoosista kevättakista joka oli jo tovin ollut etsinnässä, se maksoi 3€ ja on iiiihana! Molemmat farkut mätsää sen kanssa ja H&Mltä olen katsonut hienostelulenkkarit valmiiksi. Välikausikamat check! Oliks teillä jotain lempparilöytöä, mikä miellytti silmää?

9 kommenttia:

 1. Kissapaita on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vielä toistaseks vaan aika valtavan kokoinen! :D

   Poista
 2. Tuo takki, I-HA-NA! :D

  VastaaPoista
 3. Tuo pinkki hame! Ihana!<3 lapsesi on kyllä oikea tyylilyyli näillä vaatteilla:3

  VastaaPoista
 4. Voi ihana yhdistelmä tuo Espritin paita+tyllihame <3 Vielä kun meidän neiti suostuisi pitämään hameita!! Se riisuu ne aina heti ja hilluu sukkahoususillaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ou nou :D mut onhan se rennompaa olla pelkissä sukkiksissa ;) Hennula ei ole vielä hoksannut et miten vaatteet riisutaan, onneks!

   Poista
 5. Sulle on haaste mun blogissa :) http://withlovelauraliam.blogspot.fi/2014/04/haaste-milta-meilla-oikeasti-nayttaa.html

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen