torstai 20. maaliskuuta 2014

Aurinkoenergiaa

Kolme hurraa-huutoa valolle; hurraa, hurraa, HURRAA! Kevättä on rinnassa ja energiaa piisaa. Auringonsäteet saa kaiken tuntumaan ihanammalta ja iloisemmalta. Mä olen tässä muutaman päivän aikana saanut enemmän asioita aikaan kuin koko talvena. Kevätsiivous on mallillaan ja tulppaanejakin ostin iloissani! Sisustuskärpänen sisälläni heräsi talviuniltaan ja nyt koti näyttää taas enemmän kodilta. Taaperoinen on vuodenajasta riippumatta aina iloinen ja veikeä

Ajattelin myöskin vinkata teille pientä äksöniä viikonlopuksi! Mikäli teillä nummelalaisilla ei ole sen suurempia suunnitelmia sunnuntaille, tulkaa ihmeessä tänne! Ilona Liikunta Oy järkkää Hyvää liikunnalla -hyväntekeväisyystapahtuman ensi sunnuntaina 23.3. Itse käyn kolme kertaa viikossa paikanpäällä jumpassa, ja sunnuntaina menen ainakin reisi-vatsa-pakara-tunnille, se on mun ehdoton lemppari! Jumpat starttaa yhdeltä ja vika jumppa loppuu neljältä, kolmisen tuntia ois siis aikaa hikoilla. RVP alkaa kahdelta ja sinne mä sitten suuntaan! Oli pakko mainita tästä teille, koska tuotot tästä lahjoitetaan lyhentämättönämä Uuden Lastensairaalan hyväksi. Yhden jumpan hinta on siis 5€, not bad! TÄSTÄ linkistä näät enemmän infoa, mm. osoitteen ja päivän aikataulut :) Eli eikun verkkarit jalkaan ja menox, nähdään sunnuntaina!

16 kommenttia:

 1. Oii miten ihana pieni hylly ja nuo purnukat sen päällä!! <3

  Onko tuo tähtijuttu sammutuspeite tms? :) Vitsit meilläki pitäs olla tollanen..

  Ihana Hennulainen!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on sammutuspeite! Saatiin se mun äidiltä ja se on ihana ;)

   Poista
 2. Milloin teet postauksen teidän kodista? :) Olisi mukava nähdä paaljon kuvia ja yksityiskohtia, sekä tietty kaikki huoneet, millätavoin oot sisustanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No öööh ööh.. Meille on nyt tulossa vähän muutoksia, mutta mä voisin pikkuhiljaa alkaa kuvailla eri huoneita kun ne ovat suunnilleen valmiita! Elikkäs esim. makkarin voisin esitellä ekana, kun ollaan saatu Henskulle uusi sänky :) siinä saattaisi sit vähän kestää, jos koko kämppä pitäis kokonaan kuvata kerralla :/

   Poista
 3. hei kiva, et tuut kans tonne Ilona Liikunta juttuun sunnuntaina! iskä vinkkas tosta ja aattelin tulla kattoo millanen paikka on c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä ainakin tykkään siitä Sannin rvp-jumpasta ihan hirveesti! Nähään sit ehkä siellä! :)

   Poista
 4. Mäki haluun jotaki kukkia! Ja muutenki sisustaaaaaa ...olispa rahaaki vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on kans tän kevään tullen tullu sisustusvimma! Rahat vaan meinaa loppua kesken :D

   Poista
 5. Ihanat noi ruusupurnukat, tosi söpöt! Pakko kysyä mistä peräsin? :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen