torstai 21. helmikuuta 2013

Koo niinku keskiviikko ja tee niinku torstai

Tää päivä alkoi ihanasti auringonpaisteella! Auringon ansiosta koko päivän mulla on ollu hyvä fiilis, ja samoin myös tuolla pikkuisella Hennisellänikin! Heti aamusta Hensku sai leikkiä hiihtolomalla olevan enonsa kanssa. Eno on Henskun lemppari leikkikaveri, joten Hennillä on nyt oikein kissanpäivät, kun eno on tämän koko viikon kotona! Heidän leikkiessään mä sain rauhassa tehdä ja syödä aamupalaa. Turkkilaista joqurttia, kiiwiä, banskua, appelsiinia ja hunajaa, nam! Toi ei ollut maailman herkuinta, sillä ihan maailman parasta aamu- tai välipalaa on mansikat ja mustikat turkkilaisen jogurtin ja hunajan kanssa! Se on jotain niin nannaa. Namnam.
Aamupalan jälkeen aloin keittopuuhiin; keitin Henskulle broilerijauhelihaa. Suurimman osan laitoin pakkaseen, mutta otin pienet maistiaiset Hennin päiväruuan sekaan. Maistoin tota itse ja se oli jotain maailman järkytävimmän makuista, mutta Hennille maistui hyvin!
Hennin ruoka näytti eilen tältä.

Mä en yhtään muista mitä muuta mun piti eilisestä kirjoittaa, joten hyppäänkin nyt tähän päivään! Harmittaa etten eilen vauvautunut ulos vaikka oli niin upea sää, mutta tänään sain nauttia aurongosta kerrakseen! Yhdentoista maissa lähdin Hennin ja Jeminan kanssa lenkille, ja me tehtiinkin puolentoista tunnin lenkki. Oi miten kiva olikaan lähteä lenkille kun oli juttuseuraa! Mä nään niin harvoin ketään kavereita, että tuo kyllä piristi ihan älyttömästi.
Mamin ulkoiluvermeet ja taustalla Henskun kuomat ens talveks.

Mun ja Jeminan lenkkeilytoverit.
 
Herättyään päiväunilta Henni oli tosi pirtsakka ja sai päärynää välipalaksi :)
 
Semmosia juttuja viime päivien ajalta. Meidän  netti alkoi takkuilemaan viikko sitten, just sillon kun olin taas pääsemässä vauhtiin postailun suhteen. Är ja mur. No, nyt tää taas pelittää, onneks!
 
Ihanaa torstai-iltaa :)
 

5 kommenttia:

  1. Päärynä on meidän neidin lempparia. Tänään neiti vetäs kokonaisen päärynän soseutettuna. Lisääkin olisi halunnut, mutta loppui kesken. Ei sen puoleen, kyllä se päärynäsose kieltämättä on ihanan makeata ;)

    VastaaPoista
  2. Mä kyllä olen imenyt itseeni energiaa näistä aurinkoisista keleistä niin paljon kun vaan voin.

    Vaikka Tomas on alkanut heräämään aiemmin, ei ole itselläkään ollut vaikeuksia viime päivänä heräämisen kanssa, kun on niin kaunis keli ulkona! Ja on vaan tehnyt mieli lähteä heti ulkoilemaan. :)

    Henni on hurjan söpö<3

    VastaaPoista
  3. hei kannattais muokata pois noi kuvien varjot :D näyttäis toi "<3:essi" - tekstikin kivemmalta, koska ilman noita varjoja se näyttäis siltä, et se olis niinku kirjotettu käsin tohon postauksen loppuun, eikä näytis vaan kuvalta:D toivottavasti tajusit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla noita varjoja ei näy ni oon kuvitellu että ei näy muillakaan.. No täytyy perehtyä! :)

      Poista
    2. Mun mielestä noi varjot on just hienot tossa "<3:Essi" tekstissä! :)

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen