perjantai 15. helmikuuta 2013

Remppaa pukkaa

Heips! Tulin jakamaan kanssanne muutaman kuvan meidän kämpän tän hetkisestä tilanteesta. Remppaa on aloitettu, ja näillä näkymin me päästään kuukauden sisällä muuttamaan. Jihuuuu! Meidän mesta menee kokonaan uusiksi. Me ollaan jo purettu kaappeja, revitty listoja ja tapetteja ja eilen mun iskä työskenteli vessan parissa. Tältä meillä näyttää nyt:

Tältä näyttää ulko-ovelta katsottuna. Suoraan edessä on kylppäri. Sen vasemmalla puolella on keittiö, ja oikealla olkkari. Makkarin ovea ei nyt tässä näy, mutta se on tässä heti vasemmalla.
Semmosta. Mua tuskastuttaa katsoa kämppää tuollaisena, koska olen malttamaton ja haluaisin, että kaikki olisi valmista hetinyt. No, pikkuhiljaa hyvä tulee! Luulin, että mulla oli jo selvät suunnitelmat sisustuksesta, mutta eeeei. Mun mieli on muuttunut ihan kauheasti! Ensin halusin tumman lattian, ja nyt siitä tuleekin ihan vaalea. Halusin olkkariin paljon pinkkiä, mutta sinne ei tulekaan sitä yhtään. En halunnut yhtään keltaista, mutta makkarista tulee harmaa, ja tehosteväriksi keltainen. Saa nähdä kuinka paljon kerkeän vielä suunnitella kaikkea uutta!
 Henni on iloinen kun päästään kohta muuttamaan!

14 kommenttia:

 1. Mekin päästiin muuttamaan tuoreeltaan rempattuun kämppään, vaikka sitä remppaskin kaupunki eli ei tehty ihan kaikkea mitä mun mielestä olis voinut tehä... :D ihana pohjapiirros teijän kämpässä, tosi hyvin on kätetty neliöt et se on noin avaran oloinen! :) ja ihana hymy Hennillä :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se teidän kämppä oli kuitenkin suurinpiirtein mieluinen! Mäkin tykkään tosta pohjapiirroksesta, ei toi kämppä mikään jättiläinen oo mutta hyvin me sinne (toivonmukaan) mahdutaan :)

   Poista
 2. Jee meillä on kans remppa meneillään! :) Uusitteko keittiötä tai kylppäriä? Meillä menee nekin täysin uusiksi ja ne vie aikaa... mut sit saa ihan sellaisen kuin haluaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylppäri on meilläkin se isoin homma, se laitetaan kokonaan uuteen uskoon! Keittiössä vaihdetaan lattiat ja seinille ehkä tehdään jotain, ja noiden laattojen päälle tulee semmonen makee huurrelasi! :) tasot ja kaapit on ihan ok, niille ei tehdä mitään, ainakaan tän hetkisten suunnitelmien mukaan :P

   Poista
  2. Kivaa :)! Joo katoinkin että teillä keittiö näyttää jo nyt hyvältlä :P

   Poista
 3. millä oot tehny sun bannerin ? (:

  VastaaPoista
 4. Ihanaa et tekin saatte yhteisen kodin teijän pikkuperheelle! <3 Onnea siis uuden kodin johdosta! :) ps. Henni on niiiiin söpö hymytyttö!! <3 :)

  VastaaPoista
 5. onko toi kämppä tampereella?? näyttää ihan samanlaiselta pohjaltaan, jota me käytiin katsomassa itellemme.

  VastaaPoista
 6. Paljonko tuossa on neliöitä?

  VastaaPoista
 7. ihanaa kun kirjottelet taas usein! :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen