perjantai 15. helmikuuta 2013

Tää on meillä nyt IN

Pari päivää sitten me koitettiin, että mitäs tuo mussukka tykkäisi tuollaisesta kävelytelinevempeleesta...
''Tää on huisin hauskaa!''
No Henni tykästyi siihen ikihyviksi! Hän olisi siinä vaikka kuinka kauan, ja jos mikään muu ei tepsi kun kiukuttaa, on tuo vehje varma kiukun laannuttaja. En kuitenkaan uskalla pitää Henniä vielä pitkiä aikoja tuossa, joten yks päivä me sitten kuunneltiin kiukuttelua, kun Hensku olisi kovasi halunnut vain leikkiä tuossa mutta tylsä äiti ei antanut! Höh!

Onko teillä tuollaista ja miten muksunne viihtyvät siinä? :)
Ihanaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Meillä kans on kävelytuoli ollut käytössä jonkin aikaa. Tomas tykkää hirveästi kun pääsee itse sen avulla käpsyttelemään. Parasta kuitenkin taitaa olla ne lelut siinä edessä. :D

  VastaaPoista
 2. Meillä on neiti iha innoissaa tuosta! Meillä on siinä kans semmone juttu, joka laitetaa toho "pöytää", missä on kaikkia nappuloita :)

  VastaaPoista
 3. Voi että Henni on söpö!! on kyllä sun näköinen aika paljon!

  VastaaPoista
 4. Meillä oli myös, mutta oli käytössä hirmu vähän aikaa; likka oli lähemmäs seitsemää kuukautta kun sen sekä ja 7,5kk otti jo tukien askelia.. Tosin olihan se kätevä kävelykärrynä, kun ei tuota toddler wobleria voinut antaa ennen joulua vaikka kuukauden päivät se meillä nökötti kasaamattomana ja kokoaika teki mieli antaa tytön testata.. Mutta joo kävelytuoli toimi kyllä kätevänä syöttötuolina alkuun äitini luona, kun siellä ei sitä ennen ollut ja kun tyttö siinä viihtyi niin pysyi ainakin paikallaan ruokailun ajan(sitä ennen kyhäsin tyynyistä tuen selän alle, eihän meillä sittereissä viihdytty ollenkaan!)

  VastaaPoista
 5. Lapselle ei ole hyväksi kävelytuoli, kävelemään opitaan ilman, paras on se luonnollinen opettelu!

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen