keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kuvia pikkusesta

Tässä muutama kuva Hertasta :) Harmi ku en mitenkään osaa selittää et miten päin se näissä ois... Yritin nyt vähän rajailla mut ei se mitään varmaan auttanu x)


Eka kuva on ekasta ultrasta, rv oli sillon 17+1. Se oli niiin mahtavaa nähdä se pikkunen ekaa kertaa! Melkeen tuli itku Tossa kuvassa se pitää käsiä pään vierellä :)

rv 17+1
 Tää on aika karu, mut tää on siis rakenneultrasta ja 4D.
rv 19+6
 Tää alimmainen kuvaa pikkusen profiilia. Tässä se näytti vielä ihan selvästi sen isiltä, mutta tossa myöhemmässä (rv 19+6) sen leuka ei taas yhtään näytä samalta! Vähän jänskättää kummalta se sitte näyttääkään enemmän ♥ Ja se on tässä siis ihan ylösalasin!
rv 17+1

2 kommenttia:

  1. Kuinka iso vauva on tähän mennessä, niinku sentteinä? En tiedä lasketaanko sellaisia edes mutta jostakin olen lukenut että sormen mittaisena sikiö näyttää jo ihan ihmiseltä ja sillä on kynnetkin sormissa. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille ei viimeks rakenneultrassa kerrottu että kuinka pitkä vauva on, sanottiin vaan että sopivan kokoinen 300g tytsy :) Mutta tuntuu mahassa jo ihan hyvän kokoiselta! Seuraavan kerran mitat saadaan vasta rv 28, eli kesäkuussa :)

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen