keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Tiistai superduperpikakelauksena

Kello 6.10 alkaa soimaan sama rimputus kun joka aamu. Rise and shine! Hiippailen keittiöön ja laitan vedenkeittimen päälle ja menen peilin eteen ihmettelemään mitä tekisin naamalleni tänään. Tukka kuntoon, tee kuppiin ja kuppi tyhjäksi. Täytyy mennä herättämään pampula. Etin peiton alta pienet lämpimät varpaat ja pusuttelen ja silittelen niitä. Pampula herää hyväntuulisena. Valkataan vaatteet, käydään pissalla ja lähdetään hoitoon. "Heippa kulta, nähään iltapäivällä! " Hoksaan, että koulu alkaa vasta ysiltä. Hurautan kotiin ja tehotyttöfiilis iskee. Pakko laittaa yks koneellinen pyykkiä pyörimään! On paljon luppoaikaa ennen busun lähtöä mutta silti meinaa tulla kiire loppupeleissä kun kekkuilen peilin edessä. No mut huh, kerkesinhän mää bussiin!

Koulussa taas. Hommat lähtee käyntiin. Tapahtumatuotannon teknistä toteuttamista. Mä tykkään tästä hirmuisesti! Pojat kiusaa. Laitetaan paikkoja kuntoon. Kerkeen olla melkein koko päivän, mutta sitten... "Ope hei, mun täytyy lähtee!" koska mulla on työhaastattelu Helsingissä. Vitsi et jännittää mut ei muutakun junalla Espoosta stadiin reippain mielin! Rautatieasemalla avaan google mapsin ja lähen kipittelemään. Mitä hittoa, määränpää ajautuu vaan kauemmas!? Hei vastaantuleva söpö poika, voixä auttaa mua vähän? No pääsinpäs vihdoin perille ja oon vielä ihan hyvissä ajoin! Meni ihan ookoosti mutten usko hetkeäkään että tärppäis tällä kertaa, olin vähän liian ujo vaikka olis tehny mieli hyppiä tasajalkaa ja kiljua että MÄÄ HALUAN TEIÄN TIIMIIN. Noo, pidetään peukkuja, koska ois meinaan mun unelmapaikka!

Hyvillä mielin mä lähin sit kipittelemään kohti busua, busu suuntas Nummelaan. Perillä ollaan, nyt ajetaan porukoille, jonne pampula meni hoitopäivän jälkeen. Pampula laittaa vähän vastaan kun kinuan halia, mut heltyy lopulta. Hengataan hetki porukoilla ja sit lähdetään kotiin.

Hirvee nälkä. Ei kuitenkaan niin hirvee ettei kerkeis kuvaa ottaa... Täysjyväspagetit veteen, pari avokadoa blenderiin mausteiden ja tuorejuuston kanssa. Spagetit ja kastike sekasin, pilkotaan muutama kirsikkatomaatti. NAM! Pampula vastustelee kun pitäis mennä pesulle mut se kuuluu asiaan. Pientä draamaa suihkussa; laitan Niiskuneiti-shampoota pampulan hiuksiin ja pampula parkaisee: "MÄ HALUSIN PIKKU MYYTÄ!!!". Pientä kiukuttelua, mutta selvitään onneksi tästä tapahtumasta.

Iltapalapöydässä piirretään toistemme sormiin pienet sydämet kuulakärkikynällä. Sovitaan että ne on meidän prinsessamerkit. Sitten annetaan suukot toistemme kämmenselille.

Kello onkin jo kahdeksan, vien Hennin sänkyyn. Luetaan eläinkirjaa kuten joka ilta. "Hyvää yötä kulta, mä rakastan sua! " kuten joka ilta. Pampula nukahti melkein heti. Mä meen olkkariin ja aion kirjoittaa blogiin, mutta väsymys voittaa. Mä oon ihan puhki, oon ollu liikkeessä koko päivän. Meen ysiltä sänkyyn ja HUH, niin oli tiistai taputeltu kasaan. Näin koko yön unia mun unelmaduunista ja tänä aamuna heräsin pirteenä taas kuudelta.

Miltä kuulosti, meniks liian pikakelauksella nämä tiistain kuulumiset vai oisko tämmösiä kiva kuulla jatkossakin?

2 kommenttia:

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen