maanantai 4. tammikuuta 2016

Viime viikko taaperon letkautuksineen

Heipsuu! Vaihdettaisko vähän kuulumisia? Mä voin aloittaa. Viime viikko alkoi vähän nihkeästi. Porukoiden tiskikone hajosi jokunen aika sitten ja korjaajan piti saapua maanantaina. Porukat oli töissä, joten minä ja pampula mentiin niille ja päästettiin korjaaja sisään. Minä maanantaiaamuna unisena, meikittömänä, tukka sotkussa ja finni otsassa avasin oven ja totesin että katos perhana, sieltä käppäilee sisään mun tinderpari, jonka kanssa oltiin mallailtu tapaamista jonkunaikaa. Siinä itkunsekaisin tuntein mietin, että pitäiskö tässä itkeä vaiko nauraa (päädyin nauramaan), koska ensivakutelma ei juurikaan olis voinu olla jäätävämpi. Selvisin tilanteesta ja selitin asiaa myöhemmin siskolleni mukamas itku kurkussa ja samalla Henni kuuli tilanteen. Mitä tekee tämä pieni järjenääni? Tulee mun luo, nappaa kaulasta kiinni, taputtaa selkään ja sanoo: "voi vitsit. Älä huoli, kyllä se siitä". Sitten nauratti vielä enemmän ja päivä oli pelastettu. Ja todettiin että miehet on sokeita, koska tämä tapaus laittoi myöhemmin viestin, että oon kyllä yhtä nätti kun kuvissa. Olen hyvin vahvasti eri mieltä ja kiroan edelleen tuota finniä.

Viime viikolla Henni sai ekaa kertaa luistimet jalkaansa kun läheiselle kentälle tehtiin jää. Nähtäväks jää, tuleeko tuosta tulevaisuudessa lätkämimmi! Kotiin päästyämme hän totesi "huhhuh, mä oon kyllä rapakunnossa" ja taas sain räkättää just oikeeseen kohtaan sattuneelle sutkautukselle. Frozenista napattu repla, haha! Käytiin myös eilen pelaamassa sulkapalloa palloiluhallilla ja meidän muiden pelatessa hautoi Henni ihan innoissaan löytämiään munia(=golfpalloja) sählymaalin alla. Hienosti meni sekin reissu!

Yhtenä päivänä ripustettiin pyykkejä kuivumaan. Me tehdään aina kaikki kotityöt yhdessä. Annoin Hennille pikkareita sun muita pieniä vaatteita ripustettavaksi ja hän hoiti hommansa ja painui sitten laittamaan juuri koneesta tulleita aterimia paikoilleen. Sanoin lähinnä itselleni että "oho, noi on vähän rypyssä" ja samalla sekunnilla keittiöstä kuuluu "JOOJOO SORISORI MUN MOKA!". Sitten huomasin, että olin epähuomiossa laittanut rintsikat koneeseen ja voivottelin että onkohan ne nyt pilalla. Henni otti siitäkin syyt niskoilleen ja yhtyi voivotteluun: "voivoivoi, miten tässä nyt näin kävi... Mun ois kyllä pitäny muistuttaa sua noista. Mulla oli sillon varmaan jotain muuta ni en huomannu". Kumpi meistä olikaan se äiti? Todettiin että rintsikat on ihan fine ja ollaan molemmat seuraavalla kerralla tarkempia ja jätettiin voivottelut sikseen.

Että semmosta arkea! Loppuun vielä yks niin liikkis juttu joka ei tosin osunut tälle viikolle, mutta vieläkin meinaa tulla parku kun mietin miten tuon pampulan ajatusmaailma oikein kulkee


7 kommenttia:

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen