tiistai 14. lokakuuta 2014

Saturday Night & Sunday Morning with me

"Heippa rakas, pus!" ja niin lähti pieni muru lauantai-iltana taas isin matkaan. Onneks mun illan suunnitelmat oli tälläkertaa melkoisen selvät eikä nokka kauaa ehtiny tuhista kun minä jo kaivoin tikkaat esiin ja kiipesin kohti kattoa. Pari halogeeniä oli luvattoman kauan odottanut vaihtamista ja aivan ensimmäiseksi minä näin vapaaillan kunniaksi halusin vaihtaa ne. 
Ekan kohdalla homma toimi kuin junan vessa vaikka olin asialla ekaa kertaa, mutta se toinen. Siinä oli jotain häikkää. Ja siinä aikani rullaillessani ja irrotellessani lamppua kerkesin ottaa #lampunvaihtoselfien. Ja lyhytpinnaisena meinasin jo hermostua. Mut loppu hyvin, kaikki hyvin! Loppuilta kului siivotessa. Olen viimeiset kaksi tai kolme viikkoa vaan siivonnut aina tilaisuuden tullen, koska turha roina jokapuolella alkoi ärsyttää. Vielä on laatikoita jotka pitää käydä läpi, mutta ne voi hoitaa syysloman jälkeen :) yhdentoista maissa suihkun kautta sänkyyn jossa kudoin hetken Henskulle kaulahuivia ja sit unta palloon. Rento lauantai!


Sunnuntaiaamuna heräsin kuudelta kuten arkisinkin. En osaa nykyään nukkua edes vapaapäivinä pidempään :D koomailin hetken ja seiskalta alkoi tehdä mieli amerikkalaisia pannukakkuja. Nopealla vilkaisulla kappeihin näytti siltä, että tarvittavat ainekset on kasassa. Kaikki tarvittava kippoon mutta nouh, sitten mää sen huomasin: ei oo maitoo! Hengailin kasiin asti jolloin ajattelin kauppojen aukeavan ja lähdin tarpomaan kohti K-Markettia. No se ei ollu auki joten otin suunnaks Valtsun. No sekään ei ollu auki joten otin suunnaks ABCeen. No sekään ei ollu auki ja siitä olin jo syvästi järkyttynyt! Sitten piti ottaa suunnaks mammala. Mammalla ainakin ois maitoa! 
Ihanalta mammalta sain muutaman desin maitoa tyhjään leivinjauhepurkkiin ja hetken höpöteltyäni lähdin takaisin himppeen. Oli tosi sumuista eikä liikkellä ollut muita kuin minä ja pari poliisisetää jotka iloisesti vilkuttivat ohi ajaessaan. No terveppä terve vaan! 



Aamulenkki raikkaassa ilmassa piristi ja sain letutkin valmiiksi. Söin tosin puolet raa'asta taikinasta ja mulle tuli tosi paha olo. Mussutin valmiita lettuja ja kattelin samalla ruotsinkielisiä Muumeja enkä ymmärtänyt niitä yhtään. Fiilis oli silti tosi hyvä ja onnellinen ja ihanampaa siitä teki vielä kotiin saapuva pirpana <3 Tässä muuten vielä ohje pannareihin! 



Niih, että silleen sujui mun viikonloppu. Saan usein kuulla, että mun pitäis postata useammin, mutta onko tälläiset arkipostaukset puhelinkuvilla sitten ihan turn off? En voi tietää jos te ette kerro mulle ja jos mää vaan postailen tälläsiä tylsyyksiä niin kellään ei oo kivaa! Joten let me know :)

21 kommenttia:

  1. Minä tykkään tälläsistä ! :) Mistä on muuten noi ihanat housu?

    VastaaPoista
  2. Täällä kans tykätään! Perus arkeahan me kaikki eletään ja mukava seurailla muidenkin touhuja :)

    VastaaPoista
  3. Mulle kelpaa mikä vaan :)

    VastaaPoista
  4. nääki on kivoja! :)

    VastaaPoista
  5. Jos oot amerikkalaisten pannukakkujen ystävä nii kannattaa kokeilla maidon sijasta kermaviilillä joskus! Tulee ihanan kuohkeita :)

    VastaaPoista
  6. Olisiko mahdollista saada kuva/linkki mistä ko. taustan löytäisi kun tätä ei voi tallentaa koneelle? Hyödyntäisin ko. taustaa tulevaan valokuvaoperaatiooni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, pahoittelut, mutta mä en osaa tarkempaa/suoraa linkkiä antaa:

      http://shizoo-design.de/

      Toivottavasti löydät sen tai jonkun muun kivan tuolta! :)

      Poista
  7. En ollut huomannut vastaustasi, osaatko sanoa kun menen tuolle sivulle niin mitä seuraavaksi pitää klikata? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikealla alhaalla on ladattavat eli DOWNLOADS, sieltä pitäisi löytyä kaikenlaista! :)

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen