perjantai 31. lokakuuta 2014

Huihai halloween!

Parhaat mammat ja ihanat ipanat kasassa mahtavissa halloweenkemuissa, mitäs muuta voisin sillä hetkellä toivoakaan. Smurffimusaa, valotikkuja, nyyttäriherkkuja, riemun kiljahduksia ja jatkuvaa räpätystä. Niistä oli onnistuneet juhlat tehty! Ihana Iina otti meidät kotiinsa ja siellä me sitten bailattiin monta tuntia.
Jenina, Sofia, Karde, Demi, Iina, Minä ja Hensku joka ei suostunut päästää irti, Veera, Julia + Klara ja Laura

Täytyy vaan olla iloinen kun on saanut tälläisiä ystäviä ympärilleen. Voidaan puhua kakkavaipoista ja voidaan puhua omista huolista. Blogeista, muodista, inside-läpistä. Suunnitellaan yhteisiä reissuja ja tapaamisia. Ootte naiset ihania!

9 kommenttia:

 1. Oot rakas <3 ja kaikki nää ihanat naiset on myös!! <3

  VastaaPoista
 2. Harmittaa ihan todella ettei mulla ja mun typyllä ole tuommosia ystäviä, ei vaan yksinkertasesti vissiin sitte sovita mihkään porukkaan. Surettaa ihan välil lukee kun kaikilla on tämmösiä yhteisiä juhlia yms, ja me istutaan tytön kanssa kotona kun ei vaan yksinkertasesti olla koskaan päästy porukoihin mukaan ;/ Ihanaa että teillä on tuollainen mammaporukka, ei haittais itteekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö, onpa surullista kuulla! :( Mekään ei olla livenä osattu tutustua muihin, täällä netissä se oli paljon helpompaa kun oltiin toistemme blogeja luettu ja oli sellainen jonkinlainen käsitys etukäteen että millasia tyyppejä on kyseessä. Mä toivon kovasti, että te löytäisitte sen oman porukkanne! ♥

   Poista
  2. Missäpäin asut ano? Täällä kans yks kuka jääny porukoiden ulkopuolelle...

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen