perjantai 19. syyskuuta 2014

Tuu tsiigaa tää ja vaan #relax

Heippa ihanat! Jättäkää arjen kiireet hetkeks taka-alalle, keittäkää kuppi teetä ja lukaiskaa muutama hyvä blogipostaus. Kynttilöitäkin vois harkita. Nyt on syksy ja syksyisin on ihana varata aikaa aina välillä omille rauhallisille ja tunnelmallisille hetkille. Villikset jalkaan ja sohvan nurkkaan!













Mun mielestä on aika ihanaa, että tässä tuli nyt vielä muutama lämpöinen päivä. Eihän iltaisin mikään lämmin ole, mutta mä oon siitä huolimatta viihtynyt partsilla useampana iltana ipanan mentyä nukkumaan. Viltti ympärille niin hienosti voi vähän aikaa hengailla ja hengittää syksyä. Mä sain vihdoin ja viimein ikuisuusprojektiani, eli partsia vähän nätimpään kuntoon. Koko kesänä ei tapahtunut mitään muutosta ja partsi säilytti rujon ulkomuotonsa, mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiks niin? :)

Ja hei, nythän pööörjantai ja aurinko paistaa! Ei niinku mitään valittamista. Me tultii nannalaan yökylään ja päästään saunaan ja jee. Ihanaa. Punainen lanka on nyt harvinaisen hukassa, mutkumutku... Teki mieli raapustaa jotain! Hyvää viikonloppua!











11 kommenttia:

  1. Hyvää viikonloppua sinne teillekkin, olette ihania :) <3 http://luotansydamenaaneen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. nää tämmöset fiilistelypostaukset on kivoja! oot supernätti ja ihanat noi kynttiläasetelmat! <3 Söpö Hennula <3

    VastaaPoista
  3. Mistä toi kissabody on ostettu? :) Meillä oli tytöllä samanlainen mutta se meni pari kuukautta sitten pieneksi. Ja ostin sen kirpparilta eikä ollut merkki lappua enää tallella. -miljama

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kirpparilta enkä kyllä tiedä yhtään et mistä se ois! Meilkin jää ihan just näillä näppäimillä pieneks, sniif <3

      Poista
  4. Mistä oot ostanu ton valkosen paidan missä on noi tollaset pitsiteunukset? :)Ihanat yksityiskohdat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on HerSecretiltä saatu! Teen siitä ihan oman postauksen tässä joku päivä :)

      Poista
  5. Huis, ihanat kikkura hiukset pienellä prinsessalla, oon kade!!

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen