maanantai 29. syyskuuta 2014

Ilo irti siivoamisesta! Vinkkejä siihen kun se ei vaan inspaa

Vileda haastoi yhteistyössä Lasten Klinikoiden kummien kanssa bloggaajat lasten ja nuorten mielenterveystyötä tukevan kampanjan puitteissa kertomaan bloggaajien omia  siivousvinkkejä. Vileda lupasi lahjoittaa 100 euroa hyväntekeväisyyskampanjaan jokaisesta mukaan lähteneestä blogista, joten ei tarvinnut kauaa miettiä et oonko mä messissä vai en! Me saatiin kattava siivouspaketti himppeen ja sen sisältöä ollaan testailtu innokkaasti.

1.  Laita lempimusiikkiasi/jotain menevää musiikkia soimaan taustalle. Moppaus sujuu sutjakammin kun tanssahtelet samalla! Näin saat myös hyötyliikuntaa.
2.  Vedä jumppakamat päälle. Pökät ja kengät jalkaan, tuntemattomasta syystä tästä vaan saa lisäenergiaa. Jos et usko niin kokeile!
3.  Ota taapero mukaan siivomiseen ja vielä parempi olisi jos hän saisi omat siivouskamat. Hennin mielestä on just siistiä kun saa tehdä samoja hommia kuin äiti eikä siinä siivotessa kerkeä roikkumaan maman lahkeessa.
4. Hanki kunnolliset välineet. Viimeistään saatuani nämä Viledan välineet huomasin, että näihin kannattaa panostaa! Siivoaminen on paaaljon mielekkäämpää.
5. Hätätapauksessa, piilota. Tai tunge tavaroita ihan vaan sinne minne ne mahtuu. Odota siivousinspistä ja selvitä sekamelska myöhemmin.
 

Me molemmat löydettiin välineistä omat lempparimme ja ahkerasti niitä ollaankin käytetty. Sain viikonloppuna siivousvimman Henskun ollessa isillä ja paitsi että aloitin valtavan kaappienraivausoperaation, olen jynssännyt jokaikaikisen kulman joka tästä huushollista löytyy. Nämä siivouskamppeet tulivat tositarkoitukseen, kiitoksia kovasti Vileda!  

 
11 kommenttia:

 1. Jos tekisin tälläsen omaan blogiin niin miten saan tehtyä sen niin, että Vileda huomioi sen ja osallistun hyväntekeväisyyskampanjaan ? :) vai onko mukana vain sellaiset blogit, jotka tekee viledan kanssa yhteistyötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tähän ei oikein itse pysty osallistumaan, nämä oli yhteistyössä sovittu ja toteutettu! :( mutta ihanaa että halusit olla mukana!

   Poista
 2. pelkkiä yhteistyöpostauksia, huoh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai pelkkiä? Emmä ihan noinkaan sanois, tsekkaapas uudestaan :)

   Poista
  2. tästä postauksesta esim 12 postausta taakkepäi ni 5 on yhteistyöpostauksia, on se aika paljon siihen nähden kuinka vähän kuukaudessa kirjotat, melkein puolet :D

   Poista
  3. Joo se on mun mielestä kans aika paljon, mut sä sanoitkin että PELKKIÄ yhteistyöpostauksia, eikä asia niin oo :) mä yritän nyt skarppaa, skippaa sä sillävälin nää yhteistyöpostaukset!

   Poista
  4. Eipä kukaan pakota kirjoittamaan tai lukemaan.. Hohhoijjaa. Tälläisia postauksia missä raha menee hyvään tarkoitukseen vois tulla vastaan joka päivä!

   Poista
 3. Hei Essi, kiitos hyvistä vinkeistä ja osallistumisestasi kampanjaan :)

  Terv, Hanna / Vileda

  VastaaPoista
 4. Voisin jo pelkän postauksen innostamana käydä ostaan parit viledat ja alkaa siivoomaan taaperon kanssa, tykkää nimittäin kans tehä mitä äitikin ;) ja nää ei oo niinku useimpien blogien yhteistyöpostaukset, vaan kertoo samalla teidän arjesta, se on ehdoton plussa :)

  VastaaPoista
 5. Noi Viledan mopit on kyä ihan parhaita ku niitä töissä käytin :)!

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen