keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Uusi alku vol. 2

Jatkuva stressailu, vitutus ja surkuttelu loppui maanantaina. Mikko muutti silloin kokonaan pois ja nyt musta tuntuu, että voin huokaista helpotuksesta ja hengähtää! Tappelemiseen on käytetty ihan liikaa energiaa viime aikoina ja kaikki on kärsiny huonojen kotiolojen takia. Ei oo kiinnostanu kodin hoitaminen, urheileminen eikä bloggaaminen. Ei oikeestaan mikään. Nyt tilanne on kuitenkin hyvä, ollaan päästy sopuun eikä muistella vanhoja enää. Katse vaan kohti tulevaa! En tästä tämän enempää tahdo puhua, kaikki on nyt onneksi hyvin ja me jatketaan kavereina ja sillä sipuli. Henni menee aina iloisena ja innoissaan isin luo kylään ja eka yökyläreissu on edessä perjantaina, jänskää :) Virheellisesti kuvittelin, että pelkkä ero olisi "uusi alku", mutta vasta nyt kun saatiin äijä ulos talosta tää tuntuu ihan uudelta ja todelta ja se on vaan hyvä jutska!

Me ollaan nyt oltu nämä pari päivää non-stoppina iloisia. Tehdään neitiseni kanssa mitä huvittaa ja nautitaan. Tanssitaan, syödään, otetaan yhdessä päikkäreitä ja leikitään. Ollaan saatu ihan mielettömän ihanat leikit aikaan uusilla Duploilla, jotka saatiin Alpha Geekiltä. Kiitoskiitoskiitos, beibi on näihin totaalisen rakastunut ja täytyy myöntää, et äitikin tykkää oikeesti leikkiä näillä! Meidän sirkus-setissä on tosi monta osaa ja itseasiassa me ei olla leikitty millään muilla leluilla näiden tultua taloon. Onks siellä muita Duplofaneja ja miltä teistä kuulostais leluarvonta? No arvatenkin hyvältä, arvontoja ei ole turhan montaa tässä blogissa näkyny. Pyöräytetään semmonen käyntiin tässä parin päivän sisällä!
Ja mitähän vielä... Mulla on paljon postausideoita mut toteutus onkin vähän toinen asia. Mä hoksasin äsken, et me käytettiin ihan hirveesti aikaa turhaan kinasteluun ja sen takia yhtään ylimääräistä energiaa ei jäänyt bloggailulle tai millekään muulle. Nyt mulla on kuitenkin niin pirteä ja iloinen fiilis, että uskon postailuinnon jatkuvankin ja yritän tätä hyvää oloani välittää teille ruudun takana oleville ihanaisille!

18 kommenttia:

  1. Onnea uuteen alkuun! <3 Leluarvonta kuulostaa kivalta :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun oot nyt noin ilonen1 <3 Tuli itellekki oikee hyvä fiilis ku luki ton tekstin, sun ilosuus oikei huokuu siitä :D Mut nauttikaa te nyt tyttöjen laatuajasta <3
    Ja duplot on ihan parhaita! Mun tekis kokoaja mieli ostella niitä Hugelle - harmi vaa et niihiki saa aikas monta euroo kulumaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos! ♥ Noniin nyt vaan osallistumaan tohon mun Duploarvontaan!

      Poista
  3. Henni on söpö lapsi mutta onko hän ylipainoinen? Näyttää vähän pullealta, vai kuuluuko vain ikään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei todellakaan näytä pullealta eikä ylipainoiselta vaan terveeltä taaperolta!!! silmät käteen nyt siellä ja käytöstavat kans kohilleen :)

      Poista
  4. Henni ei ole ollenkaan ylipainoinen, kiitos vaan huolenpidosta :)

    VastaaPoista
  5. ^^^^ Ei apua... ylipainoinen voi pyh.

    Onnea uuteen alkuun, te todellakin ansaitsette riidattoman ja onnellisen arjen :) <3

    VastaaPoista
  6. AIka törkeesti kommentoit Mikon poismuuttoa? "Äijä lähti ulos talosta" yms... Siitä asti kun ilmotit erosta niin tuntuu, että koko perhe-elämä on ollu sulle pelkkä rasite ja haluut vaan päästä elää menetettyä nuoruutta ilman, että oot sitoutunut mieheen.

    Voi Henni.. Toivottavasti saat vielä kokonaisen perheen. Toivon myös BellaBambino, että sä et muutu sellaseksi äidiksi joka vaihtaa miestä joka viikonloppu.

    Valitettavaa on ja faktaa, että näin ne teiniraskaudet päättyy lähes aina. Olin tippua tuolilta kun luin sun vanhaa postausta missä oikeen kannustat teiniäitiyteen. Ei hyvä!! Sulla on varmasti teini-ikäsiä jotka sun blogia lukee, joten koita pitää joku raja. Haluatko, että Henni on 15 vuotiaana raskaana, "niin inlove" ja 17 vuotiaana onkin jo YH.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikutatpas sä kiukkuselta!

      Mun ei ollut tarkoitus olla törkeä, itseasiassa kuvittelin että lainaamastasi lausahduksesta paistaisi läpi vitsi, nimittäin sellaiseksi se oli tarkoitettu. Eron jälkeen koin arjen haastavana siksi, että me ei tultu Mikon kanssa yhtään toimeen ja asuttiin silti kuukausi eron jälkeen yhdessä. Ihme, ettet ole nyt sit sitten huomannut kuinka paljon paremmin me ollaan Hennin kanssa kahdestaan pärjätty. Fiilis on nyt mahtava!

      Mä en nyt muista, mitäköhän tekstiä mahdat nyt tarkoittaa. Tiedän kuitenkin, että olis hyvä idea käydä vanhoja postauksia läpi koska mun mietteet on varmasti muuttuneet :) en erityisesti kannusta teiniäitiyteen enkä toivo, että Henni 15-vuotiaana ilmoittaisi raskaudesta. Täytyy varmaan tämän hetkisistä ajatuksista aiheeseen liittyen kirjoitella joskus.

      En enää muista, mitä kaikkea mun piti tässä nyt muka puolustella kun kännykällä tätä vastausta raapustelen, mutta koita säkin nyt vähän rentoutua, edes jussin kunniaksi! Mun mielestä syyttelitaika turhaan ja olematta kunnolla perillä asioista.

      Poista
  7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Aa okei, ai kaveriden kautta, no sehän kuulostaa oikein luotettavalta :) not. Tiesitkin jo varmaan, etten voi ottaa sua tosissani kun anonyyminä kirjoittelet. Enkä myöskään aio kuluttaa aikaani teidän kanssa kinailuun, sori. Te ette tiedä tilanteesta mitään ja se on fakta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkä halua haastaa riitaa, en vain käsitä miksi te kuluttaisitte aikaanne miettimällä näitä asioita kun ette kuitenkaan tiedä mitään. Peace :)

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen