keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Blogiremppa

Terveeee!
Tulin vaan ilmoittamaan pienestä blogirempasta, jonka takia mä oon nyt vähän rönsyillyt (en muista kuka tota sanaa joskus koko ajan hoki, ja se koko sana ällöttää mua, mutta en keksinyt kuvailevampaa adjektiivia tähän hätään!) kirjottamisen suhteen, ja blogin ulkoasukin alkaa tästä lähtien rönsyilemään! Nimi vaihtui (taas) ja sen myötä tuli väliaikainen banneri, alan tehdä välilehtiä ja palautan mm. vauvamasu-välilehden takaisin, kun sen piilottamista joskus harmiteltiin! :-)
 
Myöskin jutut uudistuu ainakin joltain osin. Olen kirjoitellut tänne välillä tosi henkilökohtaisia juttuja, ja nyt olen saanut itselleni jonkun paniikin päälle ja jännittää koko ajan kirjoittaa meidän elämästä. Mikko ei ole koskaan tykännyt siitä, että bloggaan, joten mun täytyy alkaa miettiä entistä tarkemmin, mitä uskallan julkisesti kirjoittaa. Saa nähdä, yritän palailla kirjoittelemaan pikimiten :-)
 
PS. Ensi viikonloppuna me päästään kämpille siivoamaan, ja ehkä päästään jo kiikuttamaan jotain tavaroita paikanpäälle! JEE!
 
PPS. Me toivotettiin eilen uusi hammas tervetulleeksi ;-) Henskulla on nyt siis alhaalla kaksi söpöä hampia! JEE!
 
 
 
 

11 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogin nimi! <3

  Ite oon myös tuota miettinyt, mitä uskaltaa kirjoittaa ja kirjoittaako välillä vähän liikaa jostain :/ Oon aina niin sinisilmäinen kaikkien ihmisten suhteen, joskus vähän huono piirre. Tytön kuvista myös mietin uskallanko pistää, mut oon siihen päälle laittanut aina blogin osoitteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥

   Mulla on ihan sama juttu! Oon tosi sinisilmäinenn ja pyrin aina ajattelemaan jotain hyvää kaikista, ja mä oon sen takia pettynyt useamman kerran :-(

   Toi vesileiman laittaminen on kyllä hyvä juttu!

   Poista
 2. Ihana <3 ! Mikä toi blogin nimessä käytetty fontti on?

  VastaaPoista
 3. oi ihana nimi <3

  mäkin keksin just uuden nimen mun blogille ja haluisin sen muuttaa mut en tiedä viitsinkö kun just vaihdoin!!!

  mäkin oon tota kirjotteluu kauheesti miettinyt et mitä uskaltaa jne! ennen oon kirjottanu paljon avoimemmin mut enää en uskalla ihan kaikkee samal taval :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitsit! Aina paljon kivempi ku on nimi josta ite tykkää ;)

   Poista
 4. Miks mikko ei tykkää että kirjotat blogia ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikko ei tykkää, että hänen puolituttunsa luulevat tietävänsä kaiken meidän elämästä. Mua se ei haittaa, koska mä kuitenkin itse tiedän, että jaan tänne vaan miniosan meidän kuulumisista :)

   Poista
 5. Bella bambina on ainakin sen nettikaupan nimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tarkoittaako se siis ettei blogilla voi olla samaa nimeä? Voi harmituksen määrää jos joudun luopumaan tästä! :( :D

   Poista
 6. Nyt tää on hjyva!:)
  Mäkin tahtoisin vaihtaa blogin nimen, mut en keksi mitään hyvää! Toi nykyinenkin on niin...ääeeeh!

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen