maanantai 17. joulukuuta 2012

Pretty good day

Tänään mulla meni hermo. Henni itki koko aamupäivän (luultavasti) kakkaamattomuuttaan. Neljäs päivä menossa. Mäkin itkin ja molemmilla oli paha mieli. Annoin Hennin katsoa telkkaria, koska se sai hänet aina välillä rauhoittumaan. Itse makasin peiton alla. Saatuani Hennin nukahtamaan vaunuihin, mun pikkuveli saapui pelastukseksi. Hän kuunteli Henniä sen aikaa, kun nukuin pienet päikkärit.
Nyt päikkäreiden jälkeen kaikki näyttää paremmalta. Henni heräsi oikein hyväntuulisena, ja mullakin on parempi mieli. Mä siivosin sillä aikaa kun Henni nukkui, ja kerkesin syödäkin. Jopa jälkkäriä ;) Vaihdoin aamutakin vihdoin vaatteisiin. Lakkasin kynnet. Kerkesin selailla blogeja tietokoneen kautta (yleensä mä kurkin vaan kännykällä). Suunnittelin valmiiksi, että mitä joululahjoja me ostetaan. Mikko itse ehdotti, että mennään tänään kauppoihin, mun ei tarvinnut anella kyytiä. Hennin tonttumekko tuli pesusta, ja päästään kokeilemaan sitä. Mä löysin mun lemppari villasukat. Mä poistin turhia facebook-kavereita. Aloitin kirjoittamaan kahta toivepostausta. Hyvä minä. Hyväntuulisena saa jotenkin paljon enemmän asioita aikaan. Kaikenkaikkiaan, tää on ollut hyvä päivä. Henni vaan on niin ihana ja rakas.

16 kommenttia:

  1. Meilläkin päin on ihana pikkuveli (kaksikin) ketkä välillä pelastaa päivän ja auttaa neidin kanssa :))

    VastaaPoista
  2. Suloinen Henni ja ihana toi sun villapaituli<3

    VastaaPoista
  3. Käytkö tapaamassa hirveästi kavereita vai onko sulla sellainen olo että ne ois kaikonnut raskauden aikaan tai Hennin syntymän jälkeen?

    Voi hitsi tuota Henniä kun se tuntuu kasvavan niin nopeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama on kaikonnu, muutama vanha taas ottanut yhteyttä. Mä oon kuitenkin tosi yksinäinen :(

      Älä muuta sano! Varsinkin kun selailee kuvia vastasyntyneestä Hennistä, niin tulee ihan tippa linssiin.. <3

      Poista
  4. Voi mikä virnistelijä! :) Miulla on blogissa pikkuinen jouluarvonta käynnissä, niin käy vilkaisemassa jos vaikka haluaisit osallistua<3

    http://sselina-somanyreasonstosmile.blogspot.fi/2012/12/jouluarvonta-ja-pikkupaketti.html

    VastaaPoista
  5. Ihana Henni!<3 Ihana villapaita- ja sukat! Pitää itsellekkin hakea :)

    VastaaPoista
  6. Miks et vastaa kaikkiin kommentteihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vastailen aina välillä kun kerkeän :) Yritän vastata ainakin kaikkiin kysymyksiin.

      Poista
  7. Minkä merkkinen ja mallinen tuo sun järkkäris on? :) Ja ihana henni, oikein pullaposki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nikon D60 :)

      Mä oon laihtunut ihan hirveesti, niin me aina sanotaankin että mun posket ja maha on siirtyneet Hennille kun hänellä ne vaan kasvaa..;)

      Poista
  8. Itselläni on myös suunilleen saman ikänen tyttö ja poika kuin teidän henni on!:) ja oon 19. Oon kans huomannu samaa että osa kavereista ei pida mitään yhteyttä mutta toisaalta ne ennen lapsia olevat ns parhaat ystävät on kyllä pysyny matkassa:) mutta tiettt ymmärtäähän sen sinänsä kun ei oikein ole aikaa aina tavara kun he ovat päivisin koulussa tai töissä jolloin minulle se sopisi, ja meillä lapset käy nukkumaan aina 19.30 niin silloinkin tietty kävisi mutta ite oon aina ihan puhki sen jälkeen :D mutta meillä käy myös tosi mielellään pikkusiskot auttamassa:) miten te muuten laitatte hennin nukkumaan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipas paljon kirjotusvirheitä kun puhelimella kirjotin:D

      Poista
  9. Pakko kysyy et mistä ostit noi unelma villasukat??:):):)

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen