sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulufiilistelyä

Ihan ekana iso kiitos niille, jotka jaksoivat jakaa mietteitään Tissiä toiselle-postauksen kommenttiboksiin! Te vakkarikommentoijat ootte ihania, ja mulla on muutenkin maailman parhaat lukijat kun jaksatte aina kertoa vinkkejä ja omia kokemuksianne :) Thank you!

Heippis pitkästä aikaa :) Me ollaan tänään pikkuisen päästy joulutunnelmaan. Mä tykkään hirmuisesti joulusta ja kaikesta siihen liittyvästä, mutta silti me mennään tänään hätäpäissämme ostamaan lahjoja ja koristeitakaan meillä ei oo. Tai no on meillä yks tonttu hyllyllä, mutta se on ollut siellä koko vuoden... Tänä aamuna me koristeltiin kuusi, ja Henni osallistui innokkaasti ;) Henni sovitti aamulla myös tonttulakkia, ja nyt hänellä on punainen rusettipanta sekä tonttulakki, saa nähdä kumman hän päähänsä huomenna saa!
Henni on ollut koko aamupäivän oma iloinen itsensä, vaikka ei olekaan nukkunut normaaleja 3 tunnin päikkäreitään, joita hän yleensä tähän aikaan vetelee. Olin laittanut Hennin vaunuihin nukkumaan, mutta äsken kun kävin kurkkaamassa, niin Hensku oli silmät kirkkaina vaunuissa ja katseli ympärilleen ihan hiljaa. Hän tekee sitä usein, herää inahdustakaan päästämättä ja tarkkailee ympäristöä :D Eilenkin hän nukkui päikkäreitä meidän sängyssä ja kun tultiin katsomaan, että mites tyttö pärjäilee, niin hän silmät pyöreinä katsoi meidän Marilyn Monroe-taulua. Ja oli ihan hiiren hiljaa! Hassu pikku-Henskuli ♥
         Mä oon ihan unohtanut kertoa, että Henni kävi tän viikon alussa ekaa kertaa saunassa! :P Teidän rohkaisemana me otettiin Hensku mukaan saunaan, ja siellä hän hetken aikaa kökötteli kummankin sylissä, kun istuttiin hetken aikaa alalauteella. Ei hän siihen mitenkään suuremmin reagoinut joten en voi sanoa, että hän olisi erityisesti nauttinut siitä, mutta ei Hensku rähinääkään pistänyt päälle, joten ehkä me otetaan hänet taas joku kerta mukaan :)
          Meillä on oli perjantaina vieraita, joita Henni vierasti! Oon unohtanut myös kertoa, että kun oltiin tuttavillamme kylässä ja perheen isä jutteli Hennille, niin tytön ilme oli ehkä maailman surullisin ja hän parahti itkuun! :( Perheen isä kyllä onkin melkoinen karvanaama + hänellä on kova ja möreä ääni, niin kyllä mäkin ehkä vähän pelästyin... Perjantainakaan yleensä niin kovasti hymyilevä Henni ei saanut hymyä aikaiseksi, vaan epäilevästi katsoi vieraita ja parahteli surullisesti. Äidin ja iskän sylissä ei kuitenkaan pelottanut ♥
Noniin, tälläisiä kuulumisia tällä kertaa :) Nyt ei tuu muuta mieleen, ja huomenna tai tiistaina luultavasti teen postausta joulusta ja Henskulin lahjoista, joita hän tonttujen mukaan saa paljon, onhan hän ollut sentään unelma-kiltisti... ;)  

Oikein hyvää joulua maailman parhaille lukijoille ja kaikille muillekin meidän menojen seuraajille! ♥

7 kommenttia:

  1. Hyvää joulua myös teille! :)♥

    www.trucollection.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Henni on kyllä kaunis vauva <3 ihanaa ja rauhallista joulua :)

    VastaaPoista
  3. henni on kyllä sulosin vauva mitä ikinä oon nähny! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvää joulua teille kaikille! :) Henni on ihana pullaposki söpöliini<3
    Ps. Mistä olet ostanut tuon karvaliivin? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi karvaliivi on jeans.fi stä! :) Oon ihan koukussa tohon verkkokauppaan.. x)

      Poista
  5. Ihanan rauhallista joulua teille<3

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen