maanantai 10. syyskuuta 2012

Pinkkiä päivään

I have confession to make: mä oon ekaa kertaa koko päivän yksin Hertan kanssa. Kotiutumisviikolla nanna (=mun äiti) oli ''nannalomalla'' ja jelppas mua sen verran että sain itseni kuntoon. Viime viikolla Mikolla oli isyyslomaa, ja nyt mä sitten oonkin yksin vauvelin kanssa ja totuttelen tähän arkeen joilloin joudun hoitamaan kaiken yksin. Alussa mä jännittelin hirmusesti että miten tää kaikki nyt sitten sujuu, mutta nyt koska mun oma vointi on erinomainen, eli pystyn istumaan ja kävelemään jo ihan normaalisti eikä tikit enää haittaa, ei jännitä juuri ollenkaan ja aamu onkin sujunut hienosti. Äsken me lähdettiin vaunuilemaan, mutta vartin käveltyämme alkoi satamaan ja käännyttiin takaisin. Nooh, ehkä me huomenna päästään jo pidemmälle, ja saan operaationi ''Mommys makeover'' kunnolla alkuun ;) 
                      
 Tänään me ollaan oltu pinkisti, Hertta nukkuu ja mä laittelin vähän kynsiäni kun kerran tällänen rauhallinen hetki sattui. Vaikka mä vauvan hereillä ollessa toivonkin saavani hetken rauhan ja toivon tytsyn nukahtavan että saisin kädet hetkeks vapaaksi, aina Hertan nukkuessa mun tekis vaan mieli herättää tää tuhisija ja pusutella sitä ♥ Nytkin mä taistelen itseäni vastaan etten menis silittelemään tota pikkuista kun se niin makeasti nukkuu :)
Nyt tuolta eteisessä olevista vaunuista alkoi kuulua ähinää, ruoka-aika taitaa lähestyä joten mäpä meen ihan hyvällä omallatunnolla tsiigailemaan ja ehkä ihan ministi silittelemään Herttaa, moikkamoi!

39 kommenttia:

  1. En kestä ku Hertta on niin sulonen :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis herttahan on meidän mielestä maailman ekaks ihanin rakkauspakkaus, ootas vaan kun saat sen oman vauvan pitkän odotuksen jälkeen, voi sitä ihastelun määrää! :)

      Poista
    2. Näin just viimeyönä unta, että meille syntyi pieni poika ja auta armias miten tärkee se poika oli pelkästää unessaki :'D

      Poista
  2. Ihanaa että siellä alkaa arki rullaamaan ! :) Ja voi että mikä pinkki pakkaus,ymmärrän että on vaikea pitää näpit kurissa ;) Mä niiin oottelen tätä medän toista tulokasta jo saapuvaksi jotta pääsis itsekkin nuuskimaan sitä vauvan tuoksua ja pusutteleen yms yms ! :D Ja makiat kynnet,yksinkertaset mut silti näyttävät. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä vaan päivittelen täällä yksikseni sitä, miten ihania vauvat on ♥ ja mä mielelläni laittelisin noita kynsiä enemmänkin, nyt kun oon yksin kotona niin en kuitenkaan uskaltanu lähteä mitään hirveitä väkerryksiä tekemään, jos toi nuppunen ois sattunukki heräämään kesken kaiken... :D

      Poista
  3. ihanan näkönen vaavi sulla ja ihanat noi sun kynnet ! :)

    VastaaPoista
  4. Tee joskus videopostaus jostain päivästä, ei tarvi olla puhetta mut kuvaa koko päivän tapahtumat videomuotoon ja laita tänne blogiin! Ja kysymyspostauski ois kiva. :) Haha oon aina onnesta soikeena ku huomaan et sulta on tullu uus postaus, osaat kirjottaa aidosti ja luontevasti nii pitkienkään tekstien lukeminen ei oo pakkopullaa.

    Ps. tuitui hertta on niiin sulonen! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tossahan oli ideaa! mä teen videopostauksen joskus :) ja voisinhan mä tollasen kysymyspostauksenkin koittaa väsätä :)

      Poista
  5. Ihana Hertta!♥ Söpöistä söpöimmät kynnet ja tossut!♥ :)

    VastaaPoista
  6. Ihana Hertta♥ Kovasti samaa näköä teissä kahdessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiitos, on aina ihanaa kuulla et meissä on samaa näköä! :)

      Poista
  7. Mukavaa että teillä alkaa sujua kaikki hyvin :) Suloinen pikkuinen ja tosi nätit kynnet :) Jaksaispa itekkin joskus tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullakin on toi jaksaminen vähän hiipunu, mut joskus sitä vaan innostuu :)

      Poista
  8. Onpas hän niin hirmu suloinen♥ Mä en ihmettele yhtään,et tekee mieli helliä tuota söpöläistä koko ajan!:) Tosi kiva kun arki on teillä alkanu sujumaan hyvin.Nuo pinkit töppöset on muuten aivan yli ihanat!

    VastaaPoista
  9. Ihan meinaa sydän pakahtua kun tuota teidän toukkaa katsoo<3 Mielettömän sulonen prinsessa:)

    VastaaPoista
  10. Oot varmaan kertonu jo jossain postauksessa on ehkä menny ohi, mutta missä koulussa tai alalla olit ennen raskautta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä olin espoossa omniassa, audiovisuaalisen viestinnän linjalla! en oo tainnu ennen mainita... :) ja siellä sit jatkan taas ens vuonna

      Poista
    2. Mitä siellä audiovisuaalisen viestinnän linjalla tehtiin noin niinkun yleensä? Millasta se on, onks se susta vieläkin kivaa, suositteletko sitä, millasia ihmisiä siellä on, tyttö vai poika "painoitteinen" yms :)!?

      Poista
    3. se on juuri se mun ala! viime vuonna me mm. valokuvattiin, videokuvattiin, koodailtiin nettisivuja, tehtiin leiskoja/mainoksia/julisteita, äänitettiin, tehtiin logoja ja vaikka mitä muuta. ala ei oo mitenkään tyttö- tai poikapainotteinen, kiinnostusta löytyy molemmista suunnista. media-alalla on aika värikästä sakkia, ja vaikka meidänkin luokalla oli laidasta laitaan tyyppejä, luokkahenki oli tosi hyvä koska kiinnostuksen kohde on sama, ja meillä oli paljon luokankeskeistä insideläppää. kyllä mä suosittelen tätä alaa jos oot visuaalinen tyyppi ja jaksat näprätä tietokoneiden parissa :) joskus toi koneella istuminen alkaa tosin pakostakin tökkimään, jos koko päivän siinä joutuu kököttelemään... mun lempparipäiviä oli ne päivät jolloin oli kuvausta, saatiin yleensä lähteä kiertelemään esim. espoota tai helsinkiä etsiessämme kuvauksen kohdetta :) nyt kun mä oikein muistelen, niin tulee kova ikävä viime vuotta... niin kivaa siellä oli.

      Poista
  11. Vooi Hertta on kyllä niin sinun näköinen ja tosi sievä vauva! :-) Paljon onnea!

    VastaaPoista
  12. Niin on suloinen tyttö! Kerrotko mistä olet ostanut nuo vauvan tossut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hertta sai noi tossut lahjaksi, mutta ne on ilmeisesti kappahlista! :)

      Poista
  13. on niin ihana tyttö että huhhuh ! aivan kuin nukke :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. neuvolatätikin kutsui viimekerralla herttaa nukeksi! mun pikkunukke :)♥

      Poista
  14. Mä olin just sanomassa kans edellisen kommentoijan tavoin, et Hertta näyttää ihan nukelta! siis pelkästään hyvällä tavalla!! kuvankaunis lapsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi tätä ylpeyden määrää kun omaa lasta kehutaan kauniiks... :D ♥

      Poista
  15. On kyllä niin kaunis prinsessa ! :)

    Ps. Mulla on blogissa sulle tunnustus. :)

    VastaaPoista
  16. Hurjasti onnea pikku prinsessasta! Ihana pikkunen <3

    (hitsit, mä oon luken tät sun blogii aika kauan mut nyt vaa menny ohi jotenki tää et pikkunen jo syntyn.. ja huomasin etten oo enää sun lukiois joten oon varmaa ite jotenki sählän ku yhes vaihees poistin noit blogei mitä luin. No mutta, täällä ollaan :) )

    VastaaPoista
  17. Samaa totean kuin pari muutakin, eli Hertta on ihan nuken näköinen! :) Lutunen vauveli! <3

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen