tiistai 11. syyskuuta 2012

Blogiäidit ruokkii

Mä sain tän haasteen Heliltä, ja tää on ehdottomasti mun lemppari kaikista tähänastisista. Harmi, että oon vaan jo aika myöhässä, ja viimeisien joukossa lisäsäilen tän tänne blogiini. Toivon kuitenkin, että jos vielä ois joku, joka tästä ei oo kuullu, niin lukis nyt tän homman kertaalleen läpi ja reagois. Mä haastan tähän kaikki lukijani. Sun ei tarvitse olla äiti, mutta ois ihanaa jos vaan kantaisit kortesi kekoon!
 
 
Punaisen ristin perinteinen Operaatio Nälkäpäivä järjestetään jälleen 13.-15.9.2012. Nälkäpäivä on SPR:n suurin vuosittainen keräys, jonka avulla kerätään varoja Punaisen ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla niitä, joilla on suurin hätä. Varoista vähintään 85 % käytetään suoraan avustuskohteen hyväksi. Lisää voit lukea Nälkäpäivän verkkosivuilta.

Sinut on haastettu mukaan kantamaan kortesi kekoon! Auttaminen on mahdollista ilman, että sinun tarvitsee edes nostaa takapuoltasi tietokonetuolilta.

Voit osallistua Blogiäidit ruokkii -haasteeseen sinulle sopivalla tavalla. Osallistuminen on luonnollisesti täysin vapaaehtoista.


Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen tästä linkistä: http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/blogiaiditruokkii/lahjoita/.Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500€ lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.

2. Haasta

Kerro Blogiäidit ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5 äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseen nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on Facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä.

Blogiäidit ruokkii -keräyksen takaa löytyy kaksi äitibloggaria, Kepulaisen äiti Äidinmaitoa -blogista ja Suski Piiri pieni pyörii-blogista. Heiltä saat tarvittaessa lisätietoa keräyksestä. Blogeissa raportoidaan myös keräyksen etenemisestä.

6 kommenttia:

 1. tiesithän, että punainen risti vetää reilusti välistä, ja aina jotenkin kummasta rahat häviävät joihinkin aivan muihin, kuin apua tarvitsevien tarpeisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo pahemmin asiaan perehtyny, mutta kyllä mä tuosta olen kuullut...

   Poista
 2. Mun blogissa on sulle tunnustus :) !

  VastaaPoista
 3. Blogissani on tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen