tiistai 28. elokuuta 2012

Pikkuperheen ekat päivät

Moi! Täällä kirjotteleekin nyt äitihenkilö :) Monet on jo varmaankin huomanneet tuolta aiemman postauksen kommenteista, että Hertta valitsi syntymäpäiväkseen viime lauantain, eli 25.8. Me ollaan siis jo kotona, mutta mä en jaksa pitkää postausta väsätä, sorry! Synnytysstoori on luvassa, mut nyt mä kertoilen vaan muutamia pikkujuttuja Hertasta ja omasta voinnista :)

Mitat oli 4015g ja 49cm. Apgar-pisteet 10/10/10, eli ihan huipussaan! Ei vois mami ylpeempi ja iloisempi olla ♥

Hertta on maailman ihanin vauva (kuten kaikki lapset omien äitien mielestä). Ei tosta ruttunaamasta malttais olla hetkeekään erossa, mä voisin koko päivän silitellä ja tuijotella sitä. Hertta on ainakin vielä tosi kiltti, ei itke paljon, paitsi jos me ei tarpeeks aikaisin tajuta merkkejä nälästä tai kakasta. Yleensä Hertta pitkään ilmottelee että nyt ois nälkä, mutta joskus sit menee hermo ku mä oon vielä vähän hidas liikkeissäni johtuen alapään kivusta ja tikeistä. Meidän yhteiset syöttöhetket on kuitenkin ihania ja imetys onnistuu loistavasti! Oon varsinainen lehmä tän maidontuotannon kanssa... Mikään ei oo ihanampaa ku ottaa se baby siihen viereen ja katsella kuinka se tyytyväisenä siinä imeskelee ja saa masunsa täyteen :) ♥ I love her!! Tää tyttö vilauttelee kans hymyjä ihan kokoajan, varsinainen hymytyttö :) Hyvänä tuntomerkkinä on myös vaalea tupsu takaraivossa, vaikka muuten hiukset on ihan tummat!




Loppuun muutama sana musta, jos ketään nyt kiinnostaa tän vauvahömpän jälkeen ;) Mä voin tosi hyvin, väsyttää vaan koska en malta nukkua yöllä, tekee vaan mieli katella Herttaa vaikka toinen nukkuu kuitenkin niin kiltisti, ettei mitään rajaa ♥  Käveleminen on vaikeeta ja istuminen on tosi hankalaa, koska sain muutaman tikin. Kunhan tää tästä paranee niin lähenkin heti lenkkeilemään vauvan kanssa! Maha nyt on mitä on, odotin sen jäävän pahemmaks joten en ihan hirveesti stressaa nyt palautumisesta. En kuitenkaan koskaan varmaan laihdu, mulla on kokoajan TAJUTON nälkä ja voisin syödä mitä vaan :D Mutta tissit, voih... Kipeät! Rintakumi on kokoajan käytössä koska rinnanpäät on ihan hellinä imemisestä ja muutenkin tuntuu että paidan sisällä ois räjähdysvaara... Auts.

Mikosta sen verran, että se on paras isi! Vaatettaminen onnistuu paremmin kuin multa, pepun isi pesi äsken tosin vasta ekan kerran ;) Mutta täällä me nyt opetellaan vauvan hoitoa, ja kaikki on hyvin!

Loppuun iso kiitos kaikille onnittelijoille ja tsemppaajille, kommentteja oli ihana lukea! :) Nyt mä alankin sitten valmistautua kaikenlaiseen kritiikkiin, jota tää äitiys tullessaan tuo.

118 kommenttia:

  1. Onnea tuhannesti! Hieno kuulla, jotta kaikki on hyvin :) ja vauva on söpö <3

    VastaaPoista
  2. Ihana tyttö!♥ Sydänmeni oikein suli..♥ Onneksi kaikki on hyvin! (:

    VastaaPoista
  3. Voi, saipas prinsessa hyvät pisteet!♥ Kyllä saatte olla ylpeitä vanhempia! Ihanaa että, saatiin nähdä tytöstä kuvia! On Hertta vain niiiin suloinen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkän harkinnan jälkeen mä päätin sit kuitenkin laittaa tänne muutaman kuvan, vaikka vähän pelottaakin! Mutta onhan se söpöliini ♥

      Poista
  4. Oi vitsi, mikä kaunis söpöläinen (: oiken super paljon onnea sekä teille vanhemmille, että pienelle neidille (: Vaikka en sua tunne niin tuntu ihan mahtavalta huomata, että nyt teille on syntyny pieni tyttö ja hyvä että kaikki meni hyvin ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla että tuntemattomatkin on noin innoissaan :)

      Poista
  5. Onnea teille ja pikkuiselle <3 Kauniilla äidillä on kaunis tytär :)

    VastaaPoista
  6. Ihana tyttö!♥ Ihanaa, että kaikki on hyvin prinsesalla! Kyllä sunkin olo helpottuu Essi... (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mekin oltiin tosi helpottuneita että kaikki on hienosti :) <3

      Poista
  7. Paljon onnea, ihana pieni tyttö! <3

    VastaaPoista
  8. ihanaa! Paljon onneaa <3
    Synnytyskertomusta odotellessa! :) pienenä vinkkinä et se kannattaa tehdä ihan lähiaikoina koska yksityiskohdat unohtuu yllättävän nopeesti! Varsinki pienemmät semmoset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 ja joo täytyy ees vähän koittaa kirjotella jotain jo ylös, kiitti vinkistä :)

      Poista
  9. Voi miten kaunis pieni tyttö <3 Onnittelut vielä ja tsemppiä arkeen! Uskon että ootte todella hyvät vanhemmat tuolle pienelle kultakimpaleelle. :) Ps. Saat kyllä respectit multa siitä että imetät, tuntuu että kaikki haluaa nykysin hoitaa vauvan ruokinnan vaan pullolla (toki erikseen he, jotka haluavat/yrittävät mutta homma ei vain onnistu :/ ). Mä haluan ainakin ehdottomasti imettää ja jos näitä 'merkkejä' rintavarustuksessa kattoo niin luulen että olen imetyksen kanssa sarjaa lehmä :D
    Terveisin ano joka viimein saa innostua omasta vauvasta kun teidän Hertta on maailmassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se sitä rintavarustusta katso et onnistuuks se imetys. Joku jolla on pikkuruiset rinnat, voi onnistua paremmin siinä imettämisessä kuin joku, jolla on sitten sitäkin suuremmat :) Mulla ei onnistunut imetys vaikka ennen synnytystä en edes harkinnut muuta vaihtoehtoa. Usein sitä alkaa stressaamaan että hitto kun ei onnistu, maito ei riitä, vauva ei huoli rintaa yms.. Ja stressi vähentää sitä maidontuloa. Muiden ihmisten kärkkäät mielipiteet vaikuttaa NIIN paljon siihen, vaikka yrittäis olla kuuntelematta. Mulla se oli anoppi joka kommentoi.. Vertaili mua jatkuvasti omaan tyttäreensä, jolla ei aluks maito riittänyt mutta kolme kuukautta sinnitteli.. Ihmeteltiin miehen kanssa sitte, että miten on vauva kestänyt kolme kuukautta ilman maitoa.. Kyllä se vauva korvikkeellakin kasvaa ja mun mielestä on jokaisen ihan henkilökohtainen asia imettääkö vai ei ja miksi. Siihen ei oikeestaan muilla oo mitään nokankoputtamista, koska luonnollisestihan se asia ei häneen vaikuta eikä hänelle kuulu :) Enkä tätä nyt pahalla sanonut, mutta omasta kokemuksesta voin sanoa että tuntuu aivan helvetillisen pahalta kuulla, kuinka olet epäonnistunut koska et imetä. Sen tiedostaa jo itse varsin hyvin, ei sitä halua että muut siitä kommentoi.

      Poista
    2. mä oon kanssa sarjaa lehmä, unohdin tänään liivinsuojukset ja aloin kattelemaan että miks hertalla on ihan märkä paita, no mä olin pidelly sitä sylissä ja näköjään sit halunnu tyhjentyä siinä samalla... :D ei muuta ku vaatteet vaihtoon! ja nauti nyt sitten ihan kunnolla, mulla jäi vähän noi loppuajan nauttimiset ja se harmittaa! :/

      ja anonyymi number 2, mä voin kuvitella kuinka pahalta se voi tuntua kun imetys ei onnistu :/ meilläkään ei meinannu imemisestä tulla aluks yhtään mitään ja jouduttiin sit lusikalla syöttämään sairaalassa, ja mä hermostuin jo siinä parin päivän aikana hirmusesti :< mutta se korvike on sitten hyvänä vaihtoehtona, pääasia että lapsi kasvaa ja saa sitä tarvittavaa ravintoa! :)

      Poista
    3. Ano 1 sanoo anolle 2: Uskon että se tuntuu pahalle ja en tosiaan tarkoittanut kommentilla heitä jotka yrittää mutta homma ei vaan pelitä :) Mustakin tuntuu pahalle tulla arvostelluks sen takia että haluan pitää itseni hyvässä kunnossa ja pukeutua kuin ennen vaikka musta tuleekin äiti.. Mun mielestä tärkeintä on että yrittää! Ja jos hyvä tuuri käy niin se onnistuu. Ite toivon sydämeni pohjasta että olen kykeneväinen imettämään koska haluaisin vauvan saavan äidinmaitoa, mutta jos minunkin kohdallani homma ei onnistuisi niin tietysti antaisin korviketta että vauva saa mahan täyteen, sehän on kaikkein tärkeintä. :) Tarkotin kommentillani sellaisia ihmisiä jotka ihan oikeasti on imettämättä sen takia että saa itse aloittaa taas päihteiden käytön :s Ja mun mielestä se on julmaa koska siinä ajatellaan tasan omaa persettään eikä vauvan parasta. En pysty millään tasolla ymmärtämään miksi tehdään lapsi jos oma tupakointi/juominen menee lapsen edelle, luulis että jokainen malttaa olla ilman päihteitä sen pienen ihmeen takia :) Tai minä ainakin maltan. Ja vielä siitä imetyksen onnistumisesta, meidän äiti olis halunnu aikoinaan imettää mua pitkään mutta sain 3kk iässä jo monta hammasta niin se lysti loppui siihen ja ymmärrän äitiäni tässä asiassa täysin. Ei se ole varmaan kiva työntää tissiä suuhun kun toinen nappaa hampailla kiinni :D

      Poista
    4. Ano 2 sanoo anolle 1: Olen samaa mieltä nyt, kun selitit tarkemmin mitä tarkotit :D Mäkin toivon kovasti että tän toisen kohdalla onnistuis imettäminen, mutta nyt en aio ottaa siitä niin isoja paineita :)

      Poista
  10. Hirmuisen suloinen vauva. <3 Onnea vielä.

    VastaaPoista
  11. Voi ku on sulonen neiti! Onnea Äidille ja isälle pikkuisesta!:)

    VastaaPoista
  12. onnea! vauvveli on kyllä ihan äitinsä näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, leuka on kyllä ihan tismalleen samanlainen kuin isukilla :> ja kiitos!

      Poista
  13. Hirveästi onnea koko perheelle! (:

    VastaaPoista
  14. Onnea ! ♥ nyt vaa sit oottelemaan, millo minu pikkune päättää tulla maailmaan.. tv. montamonta postausta aiemmin kommentoinut odottava 15-v

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 ja pidetään peukkuja että se sieltä kohtapuoliin tupsahtais, mä en nyt muista paljonko sulla on viikkoja mutta tsemppiä loppuodotukseen!

      Poista
  15. Voih <3 Toi nallehaalari sopii kyllä niin söpösti!

    Sit kun rupee tulemaan vähän rutiinia niin pistä viestiä jos lenkkiseura kelpaa, kernaasti ottaisin ton soopelin karvapyllynkin ihmettelemään. ;) Oon töissä arkisin 7-16 tai 7-20, joten mun pitää sumplia mutta halua löytyis lähteä käppäilemään!

    Pusuja ja tsemppiä! Sanoin jo joskus aikoja sitten että älä pelkää soittaa jos voin mitenkään auttaa - olkoot sit sua tai Herttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi pikkulikka hukkuu tonne haalariin, mut on se söpskä! <3 ja mitä, 7-20?! hui kamala... lenkkiseura kyllä kelpaa jos saadaan vaan aikoja sumplittua :) hetki tässä kyllä menee kun vielä on paikat ihan hellänä...

      Poista
  16. Niin suloinen, kaunis tyttö ja täydet pisteetki! x) <3 Onnea! ♥

    VastaaPoista
  17. Onnea! :)
    Jännä huomata miten pisteitä annetaan eri paikkakunnilla,meillä kun oli vaan 9/9 :)
    Tiedän tunteen kun tuntuu että tissit räjähtää,siihen lääkkeeksi lämmin kylpy/hieronta ja eritoten imetys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) ja oho, enpäs ees tajunnu että siinä vois olla heittoa, oletin että se on aina kymppi jos täysistä pisteistä puhutaan!

      Poista
  18. oii! Onnea tosi paljon vanhemmille vielä kerran ja pikkuprinsessa on ihan äitinsä näkönen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) ja joo, pullaposket on ehdottomasti saatu multa.. x)

      Poista
  19. Onnea pienestä tytön tylleröstä! :) <3

    VastaaPoista
  20. voiiii mikä prinsessa!! <3 onnee kovasti! sais tää meidänki poitsu nyt alkaa tulemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja kyllä se sieltä tulee, ennemmin tai myöhemmin! :)

      Poista
  21. Kyllä on niin suloinen tyttö teillä<3
    Hyvä että sulla on kanssa kaikki hyvin,toivottavasti kuitenki pääset pian lenkkeilemään pienen kanssa,ja hyvä että isilläkin menee hyvin prinsessan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tällä hetkellä kyllä tuntuu siltä, etten kävele enää ikinä normaalisti, auts :( mutta suurimmaks osaks ajatukset on kokoajan söpöliinissä <3

      Poista
  22. Onnea tosi paljon! <3 Ja nälkä on varmasti, kun imetys vie paljon energiaa, joten syö vaan! :D On kyllä suloinen neiti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tässä onkin nyt viidessä päivässä lähteny 5 kiloa?! Energiaa vievää se tosiaan on... :D Ja kiitos!♥

      Poista
  23. Onnea tosi paljon suloisesta tytöstä! :)

    Muistahan juoda itsekkin kunnola ja tottakai syödä!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mä yritän juoda joka välissä, mutta silti janottaa... :) Kiitos!

      Poista
  24. Aaaaw Onpas suloinen typykkä! <3 onnea koko perheelle!!!! Mäki haluun jo mun vauvan sylii!!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ kyllä sä sen saat, ennemmin tai myöhemmin! :)

      Poista
    2. Jep, 10 vkoa viel laskettuun, tähän mennes aika mennyt supernopee, katotaa onks mun vaava täsmällinen vai saapuuko myöhässä (niinkun äitinsä jokapaikkaan ;)) ! :)

      Poista
  25. Voi miten söpö toinen on <3 Paljon onnea pikku-Hertasta :)

    VastaaPoista
  26. Voi kuinka ihana tyttö! :) Paljon onnea teille :)

    VastaaPoista
  27. Pakko nyt vielä onnitella uudestaan aivan ihanasta pienestä tytöstä!:) Hän on niin suloinen.♥ Tässä nyt vaan itse odottelee,että oma murunen kasvaa masussa ja sitten syntyy maailmaan♥

    VastaaPoista
  28. Suloinen tyttö!! :) Valtavasti onnea koko teidän pienelle perheelle!!

    Toivottavasti löydät jatkossakin aikaa edes joskus kirjoitella kuulumisia tänne blogiin. Toivottavasti teidän arki lähtee sujumaan hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä piti kysyä, että mistä toi Hertan pupu on hankittu, kun musta on tulossa parin kuukauden päästä täti ja jonkun tuollaisen haluaisin pikkuselle antaa, kun syntyy :)

      Poista
    2. Kiitos! :)
      Toi pupu on Pentikistä, noita on kolmea eri väriä ja kolmessa koossa :)

      Poista
  29. oi onpa söpö pikkunen! ♥ onko nimi oikeasti Hertta vai onko se vain ollut raskaudenkin aikana kutsumanimi? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kutsumanimi vaan, oikeeta nimeä ei vielä oo päätetty :) tosin me ollaa ihan ihastuttu tohonkin nimeen ;)

      Poista
  30. OI miten suloinen pikkunen<3 :) Onnea koko perheelle ja odotan innolla vauva-arki postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos♥ arkipostauksia tulee heti kun tää hoitaminen tulee vähän tutummaks! :)

      Poista
  31. onpas söpö pikkuneiti :) Onnea koko perheelle ! :)

    VastaaPoista
  32. Voi kun on suloinen ! <3 Onnea tosi paljon :)

    VastaaPoista
  33. Onnea koko perheelle pienen tytön syntymän johdosta! :) Hän on hirmusuloinen! <3

    VastaaPoista
  34. Paljon onnea tyttösestä täältä forssasta.. yhtä kaunis kuin äitinsä!

    VastaaPoista
  35. onnea! hertta on niin sulonen :) <3

    VastaaPoista
  36. no niin muista nyt syödä ja juoda hyvin että maidontuotanto pysyy kohillaan :) vinkkinä että ennen imetystä tai sen aikana toisella kädellä litran tuopista mehua niin kyllä maitoa heruu...mehu parempi kuin vesi. Onnea kovasti ja malta nyt nukkuakkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikä ihme siinä mehussa oikein on, kun sitä jokapaikassa suositellaan? :D mulle ei oo vielä selvinny se, mutta noudatan neuvoa! ja kiitos :)

      Poista
  37. Onnea pienestä sievästä tytöstä! :)

    VastaaPoista
  38. Oi ihana pieni <3 Onnea vielä kerran.
    Ei sitten painoarvio ihan pitänyt paikkansa.

    Muista tosiaan pitää aina vesipullo mukana (jano on koko ajan) ja älä painosta huoli. Imetys kuluttaa paljon joten syö vaan niin paljon kun napa vetää, riittää energiaa äipällä ja maitoa Hertalla :)


    -H-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ei ihan, kilolla heitti, muutamaa tuntia ennen synnytystä arvioitiin vauva aika pieneks...

      Poista
  39. Ihanaa, onnittelut sinne suloisesta tytöstä!
    Mä luulin kans, että paino ei ala ikinä pudota tällä syömisellä, mutta iloisesti huomasin tuossa illalla, että sehän putoaa huomaamatta.(Kiitos imetyksen?:D)
    Mulla on kans rintakumit käytössä ja samoin pumppu. Pumppu on kyllä ihan pelastus, kun rinnanpäät on auki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! joo nyt painotilanne alkaakin näyttää jo paremmalta, kyllä se imetys sit vaan ottaa niin paljon... :)

      Poista
  40. Voi eikä, onnea pienestä ihanuudesta <3
    Todella kaunis tytär kauniilla äidillä :)

    Veikkaisin, että viikon päästä ne tikitkään ei tunnu enää ikäviltä. Muista juoda TOSI paljon ja pitää tissit puhtaina ja lämpiminä, ettei tuu tulehdusta! :)
    Niin ja hei sä voit syödä vaikka hevosen ja laihdut silti, usko pois ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ja kiitos paljon muutenkin kivasta kommentista :) ♥

      Poista
  41. onko enää suloisempaa näkyä? aivan ihana pikkuinen♥ onnea tulevaan arkeen pärjäätte varmasti loistavasti ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vielä on otteet vähän hakusessa, mutta kyllä tää on jo huomattavasti alkuun nähden helpottunut! :)

      Poista
  42. tosi paljon onnea ! Hertta on kyllä suloinen <3 tsemppiä vauva-arkeen (:

    VastaaPoista
  43. Onnea paljon! todella suloinen tapaus :-)

    VastaaPoista
  44. Niin se vain tuli maailmaan vaikka tuntui ettei meinaa ikinä tulla. :) Isosti onnea teidän perheelle!

    VastaaPoista
  45. Onnea vielä !! Suloinen nyytti siellä teidän hellässä hoidossa :) tsemppiä ja ihania äiti-tytär-isähetkiä !!! <3

    VastaaPoista
  46. En yleensä kommentoi näitä blogeja, tyydyn vain lukemaan. Mutta nyt on kyllä ihan pakko sanoa, että tykkään ihan hurjan paljon lukea tätä sun blogia, saa aina hymyn huulille. Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja susta tulee varmasti aivan loistoäippä tuolle pikku söpöliinille! Ps. Hurjasti onnea sinne teille koko perheelle <3

    VastaaPoista
  47. Ihana tyttö, paljon onnea! ja pakko myös sanoa että blogi on aivan ihana ja vaikutat todella mukavalta ihmiseltä. Oot varmasti tosi hyvä äiti pikkuselle! :)

    VastaaPoista
  48. Onnea vielä suloisesta tytöstä! ♥

    Ootteko jo miettiny nimeä (kutsumanimeä), ja jos ootte jotain päättäny, niin alatteko heti kutsua tyttöä sillä nimellä ihan julkisesti vai aiotteko 'salailla' asiaa ristiäisiin (?) asti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) me ollaan jo suunnilleen saatu koko nimi kasaan, ja kutsutaan itse tyttöä joskus etunimellä, ei kuitenkaan olla sitä vielä kellekään paljastettu :)

      Poista
  49. Hurjasti onnea pikkuisesta prinsessasta♥ tsemppiä vauva-arkeen, eiköhän se teiltä hyvin suju ^^ Voi että ku meilläki on pian semmoinen pikkuinen ;o jotenki vaikea uskoa edelleen, kai sen vasta sitten käsittää, kun sen ensimmäisen kerran saa syliin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 mä ootan jo nyt sun puolesta sitä hetkeä kun näät sen oman lapses ekaa kertaa... parasta :)

      Poista
  50. Onnea vielä niin kauheesti ! <3 En oikeesti kestä kattoo tämmösiä kuvia, Hertta on niin söpö ja haluaisin NYT JO oman pikkuseni syliin ! Tosin sais kyllä vielä kasvaa tuolla.. :)

    Mut anyway, kaikkee hyvää teille nyt :) <3
    ___________________________________

    becomingateenmommy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  51. Isosti onnea pienestä tytöntylleröstä :)! Muista nauttia kovasti! ja välillä nukkuakin! Anna paljon pusuja ja haleja tytölle.
    Ja muista lähteä liikkeelle varovasti kun paranet, ettet tuu entistä kipeämmäksi tikkien kanssa. Hurjasti onnea ekoihin viikkoihin kotona :)!!

    VastaaPoista
  52. Vooiii,miten sulonen! Onneee paljon :), muista kummiski syödä ettei maito lopu! ;D

    VastaaPoista
  53. Ihana pieni prinsessa <3 Paljon onnea! Jääkö tytön nimeksi Hertta, vai onko teillä jokin muu nimi päätettynä? Mä näin unta että teidän tytöstä tuli Fanni :D haha! Mun mielestä Hertta on aivan täydellinen nimi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin unta et Hertan nimeks tuli joku Elisabet :D Se oli postauksen otsikko mun unessa :D

      Onnea paljon!! :) Ei oltu samaan aikaan synnärillä :D

      Poista
  54. Apua miten söpö käärö! Tuhannesti miljoonasti onnea sinne!

    VastaaPoista
  55. voiii paljon onnee! tosi söpö vauva (:

    VastaaPoista
  56. Voi mikä suloisuus Hertta onkaan <3 paljon paljon onnea ihanasta tytöntylleröstä tuoreille vanhemmille ! <3

    VastaaPoista
  57. Voi elämä!!! :) Onneks olkoon nyt pikku ihmeestä! :)<3

    VastaaPoista
  58. Onnea onnea ihan älyttömästi! Mielettömän kaunis tyttö <3

    VastaaPoista
  59. On tosi kaunis vauva <3 :) ONNEA JA ILOA, TASAN NELJÄ KILOA! ;D

    VastaaPoista
  60. ihana pieni<3 onnea !

    VastaaPoista
  61. eiiii saa laittaa mitään vauvakuvia tänne, minun vauvakuume se vaan kasvaa kasvamistaan! :) voi että miten sulonen nyytti! paljon onnea koko perheelle, ja tsemppiä vauva-arkeen<3

    VastaaPoista
  62. onnea todella paljon pienestä nyytistä!, sitten kun kerkiät/jaksat niin pistätkö ittestäs ja vauvasta kuvia niin nähdään kaikki lukijat miten suloisia yhdessä on kaunis äippä ja sen kaunis tytär? <3 T. alusta asti seurannut mutta ei vielä kirjautunut käyttäjä.

    VastaaPoista
  63. Paljon onnea koko perheelle pikku prinsessan johdosta!! :)

    VastaaPoista
  64. Moi! Ja onnea hirmusti pienestä prinsessasta! :) <3 Mä löysin sun blogin tänään ja luin sen läpi yhdeltä istumalta ja voi että miten kivaa luettavaa ja kuinka kivasti kerrot kaiken. :) Vaikutat tosi kypsältä, paljon vanhemmalta mitä oikeesti oot ja hyvältä äidiltä. :) Sait raskauden ja vauvan odottamisen tuntumaan jotenkin niin ihanalta ja rauhalliselta. Ennen mäkin oon ajatellu että haluanko lapsia koskaan mut tää sai mut näkeen kaiken uudessa valossa (ja pikkuriikkisen vauvakuumeen päälle vaikka vielä ei todellakaan olisi sen aika :D) ja melkein itku silmässä luin joitakin juttuja ja mietin ne omalle kohdalle! :') T. Kuumeilija 20v :)

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen