tiistai 21. elokuuta 2012

Enjoying about small bump

Siellä se pikkuinen elelee! Mun maha ei omasta mielestäni oo kasvanut kovinkaan isoksi, kyllä mä tota vielä ihan siroks sanoisin. Oon mä kuullu kommenttejakin, että onpas se valtava. Mutta toi on ihan sopivan kokoinen mulle, ja hyvä kasvupaikka lapselle :)

Mulla ei oo mitään oikeeta asiaa, kunhan tallentelen näitä kuvia tänne muistona raskausajasta, kun joku vinkkas että niitä masukuvia kannattaa tosiaan ottaa paljonkin, ihan vaan muistoks :) ♥

17 kommenttia:

 1. kyllähän se aika iso on :D mutta kun oot muuten hoikka eikä toi masu oo leveyssuunnassa iso, niin enpä nyt valtavaks sanois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emmä nyt enää kovin hoikkakaan oo, kyllä nää +15kg näkyy muuallakin ku mahassa... :D mä oon ahminu itseni raskauden läpi!

   Poista
 2. Minusta tuo sun masu on siro ja söpö!♥ Voimia synnytykseen, kun sen aika tulee! (:

  VastaaPoista
 3. no , ihana masu se on sanoi sitä sitten isoksi tai siroksi:)

  VastaaPoista
 4. Poikanen tulossa? :) Näyttää minusta pikkuisen poikamasulta.

  IHANA MASU ON! Eikä todellakaan ole mikään "liian iso" vaan tosi siro ja sulonen :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tyttöä meille on tähän mennessä jokakerta lupailtu, mutta oon ennenkin useammasta suunnasta saanu kuulla että kyllä se poikamasulta näyttää :) saa nähdä!

   Poista
 5. Onpas sulla tullut siististi ja nätisti raskausarvet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on noi kyllä aika siistit verrattuna niihin ihan pahimpiin, vaikka noikin on kyllä tosi tummia, muttei oo vaan levittyny kovin isolle alueelle :) on tainnut rasvailu auttaa... :)

   Poista
  2. Mullakin autto rasvailut ihan viimesille viikoille asti, sitten 4viimesen aikana ilmesty arvet, ihan kun tyhjästä. :)
   Mutta juu, noi on kyllä tullut tuollalailla sirosti. :) Mulla tuli lähinnä mahaan ja sillon kun olin viimesilläni, en itse edes nähnyt niitä kun tuli sen ison mahan alapuolelle, mutta nyt kyllä näkee. :D

   Poista
  3. mäkään en nää mahan alapuolella olevia arpia, paitsi jos kurkkaan peilistä! parempi ehkä olla kokoajan näkemättä... ;)

   Poista
 6. Herraisä mitkä arvet!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, jos noi on mielestäsi "herraisä"-arvet, ni voi kuule, näkisitpä OIKEESTI naisen jolla on raskausarpia. Nuo on vielä pientä. Ilmeisesti et ole ollut raskaana.

   Poista
  2. munkin mielestä noi on vielä melko pienet, mutta jokainenhan määrittelee itse sen että mikä sit omasta mielestä on sitä ''herraisä''-tasoa... :) kaikille vaan ei tule arpia ja joillekin sit tulee senkin edestä. omasta mielestäni oon päässy aika vähällä ja siististi :)

   Poista
  3. mutta sori jos mä noilla järkytin sua! ei ollut tarkoitus

   Poista
  4. Ärsyttävät anot :( Ei ees oo pahat arvet! Kirjottaa googleen raskausarvet siel tulee pahoja kuvii. Semmossii mis koko maha revenny ja violetteja viivoja täynnä massu!

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen