torstai 25. elokuuta 2016

NELIVUOTIAS

Arvatkaapa kuka täytti tänään neljä vuotta? No mun nunnupunnu-vaahtokarkki-pampula-Henni!!

Mä kasvatan empaattista, mielettömän fiksua, hauskaa ja kaunista tytärtä. Siis aivan huipputyyppiä. Tyyppiä, joka auttaa oma-aloitteisesti pienempiä, potee jatkuvaa vauvakuumetta, haaveilee pääsevänsä kouluun ja kertoo parhaimpia vitsejä. Heittäytyy mukaan, jos hänelle heittää läppää. Fanittaa Robinia ihan kybällä, kertoo läheisilleen usein rakastavansa heitä, lohduttaa. Bongailee seinälukkeja jokapaikasta ja haluaisi lemmikikseen krilliäyriäisen, lintuhämähäkin tai laaman. On hirmuisen kiinnostunut eläimistä ja valitsee iltasaduksi aina eläinkirjan. On hyvin tarkka siitä, että hampaat tulee varmasti puhtaiksi. Tukka pitää olla aina hyvin ja tämän pampulan saa sutjakkaasti aamuisin hereille jos hänelle lupaa tehdä jonkun hienon kampauksen. Se on kyllä munkin mielestä hyvä syy nousta vähän aikaisemmin, first things first. 
Tämä nelivuotias laulaa lähes kokoajan. Jos ei mitään oikeaa biisiä niin sitten omia rallatuksiaan. Välillä mä luulen eläväni musikaalissa. Tanssiminen on kans tosi tärkeetä. Me pidetään joka ilta tanssitunti kotona, mutta en tiedä arvostaako meidän alakerran naapurit sitä niinkään. Siispä Hensku pääsee aloittamaan ekan oikean tanssiharrastuksensa enskuussa! En ehkä kykene käsittelemään tätä, mun pitää kuskata mun tytärtä harrastukseen! Vähänkö se on hei iso tyttö.

Hensku on hiljaisemman puoleinen isoissa porukoissa, mutta kotona ja tuttujen kanssa hän höpöttää ihan ummet ja lammet. Hennin kanssa saa mahtavia keskusteluja aikaiseksi, hänellä on ihania ajatuksia ja hänen positiivisuutensa tarttuu ja saa väkisin hymyilemään. Hän keksii ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan. Mä niin toivon, että sama asenne jatkuu läpi elämän! Sillä pääsee aivan varmasti pitkälle ja ihan minne haluaa.
Paljon onnea rakas Henni

3 kommenttia:

  1. Siis apua onko siitä jo neljä vuotta! Vastahan ihastelin siun ihanaa vauva masua. :)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä aika juoksee nopsaan! Vastahan sä odotit, ja nyt Henni onkin jo neljä! Hurjasti onnea sinne! :)

    VastaaPoista
  3. Tutulta kuulostaa! Meidän neiti täyttää syyskuussa 4v. :) Ainut ero, että meidän tytön tukkaan ei saa koskea vaan sen pitää antaa liehua vapaana :D Tänään onkin kolmas tanssitunti tälle syksyä. Onnea Hennille! -miljama

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen