sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Valmistunut Essistentti

Mä syön eiliseltä jäänyttä voileipäkakkua ja kirjoitan tätä. Mulla on edelleen kestohymy huulilla, koska mä valmistuin vihdoin ja eilen vietettiin valmistujaisia!
Saanko esitellä, vastavalmistunut media-assistentti aka Essistentti! Vuonna 2011 alkanu urakka on vihdoin ohi. Välissä vieteltiin äitiysvapaata ja sen jälkeen alettiin tasapainotella koulun, kodinhoidon ja uhmaikäisen kasvattamisen välillä. Hyvin meni ja oon tosi ylpeä itsestäni, mutta nyt ei maistu opiskelut hetkeen! Työmotivaatio on suuri ja kun työt ensiviikolla alkaa, aletaan taas totutella uuteen arkeen ja uusiin aikatauluihin. Oon niiiiin innoissani ja kiitollinen, että mulla on mun perhe tukena Hennin kanssa. Tämmöiset "ajanjaksojen päätökset" on musta ihan hirveen inspiroivia!

Valmistuiko joku teistä tänä keväänä? Miltä tuntuu ja mitä teistä tuli? Oon tosi iloinen kaikkien valmistuneiden puolesta, onneksi olkoon! 

8 kommenttia:

 1. Onnea valmistuneelle :) Minäkin valmistuin perjantaina lähihoitajaksi,ihana päästä tekemään työtä jossa saa olla ihmisten kanssa ja auttaa heitä<3

  VastaaPoista
 2. Mä en valmistunu, mut hain kouluun vuoden työnteon jälkeen ja oon niiiiin motivoitunut että ootan jo nyt että opiskelut alkais vaikka tuloksetkaan ei oo vielä tullu! Tsemppiä uusiin kuvioihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän peukkuja sun puolesta, toivottavasti pääset käyttämään motivaation hyväks! Kiitos :)

   Poista
 3. Oikein paljon onnea valmistumisen johdosta. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea valmistumisesta! Ihmettelin vähän miksi peitit hennin naaman aiemmin kuvissa mutta nyt taas näkyvillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä en pääse asiasta sopuun itseni kanssa noiden kuvien suhteen :D

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen