tiistai 17. toukokuuta 2016

Tinderin lyhyt oppimäärä miehille

Mä olen ollut Tinderissä nyt reilun vuoden silleen on-offina. On kuukausia, kun en jaksa plärätä sitä ollenkaan ja sitten tulee päiviä, jolloin swaippailen jatkuvalla syötöllä ja sormi kipeytyy ja matcheja ropisee. Tein tintsun alunperin ilman minkäänlaisia odotuksia vaikka kukaan ei tunnukaan uskovan että siellä voi olla "vaan kattelemassa mitä vastaan tulee". No, ensimmäinen miesehdotus joka sieltä tupsahti, oli mun exä. Ei naurattanu, äkkiä seuraava! Ja siitä se sitten lähti. en oo toistaiseksi saanut tinderistä juuri mitään muuta irti kuin aiheen blogipostaukseen, mutta voidaan miettiä mun tinderhistoriaa myöhemmin, keskitytään nyt neuvomaan miehiä.

Mun monet mieskaverit tuskailee tinderin kanssa. Miksi sieltä ei tuu matcheja ja jos niitä tulee niin miksi ne tytöt ei vastaa sulle ikinä. Älkää lannistuko miehet, minä autan! Naisia on vaikee miellyttää ja ymmärtää ja kaikki säännöt ei päde kaikkeen, mutta mä listaan teille sellaisia yleisiä asioita, joilla saatte paremmat mahikset päästä tindertreffeille tai edes saada jutun aikaiseksi. Lets begin! Heitän tähän alkuun oman profiilini arvosteltavaksi.


PROFIILI KUNTOON

Aloitetaan sun profiilikuvista. Alkuun ehdoton no no, joka ei taatusti herätä ihastusta: alaprofiilista otetut sierainkuvaselfiet. Tää on miehillä sellainen yleisin kuvakulma enkä tosiaan ymmärrä miksi. Mä tiedän, että perusjampoilla ei ole jokapäivä mielenkiintoa kuvailla itseään, mutta jos nyt satut nappaamaan sen kameran käteesi, niin vaihda kuvakulmaa, nosta kamera edes kasvojen korkeudelle ja saat heti paremman kuvan. Mä sanoisin, että ota se kuva jopa hieman yläviistosti. Ota se kuva mielummin ulkona; luonnonvalo on aina parempi ja mielummin tytöt kattelee taustalla kukkasia kuin vessanpönttöä.

Sellaiset kuvat on hyviä, joissa mies tekee jotain itselleen tärkeää puuhaa. Tiedättekö, sellaiset kaverien napsimat kuvat, kun ootte esimerkiks silittämässä ponia tai surffaamassa. Oletan, ettei miehet muuten juuri toisiaan kuvailekaan, hauskanpidon yhteydessä vaan. MUTTA, jos esimerkiks kalastaminen on sun lempipuuhaa, älä lisää viittä kuvaa jossa sä vaan kalastat. Kyllä sä voit yhden sellaisen kuvan lisätä, jossa näytät sun saalista, mutta älä sitäkään laita ekaksi kuvaksi. Kalastamisessa ei siis ole mitään pahaa, mutta tyttöihin ei välttämättä pure kuvat pelkistä kahen kilon siioista. 

Ei boxerikuvia, ei peiliselfiealastonhabakuvia, ei sellaisia jossa sulla on vain pyyhe lanteilla ja pippelikarvat näkyy eikä pelkkiä ryyppykuvia.

Ei pelkkiä ryhmäkuvia. Niistä voi tulla vähän sellainen fiilis, että "ai, sä et ollutkaan toi komea oikeanpuolimmainen" tai "kiva, kaikki sun kaverit on sua komeampia". Anna tytön hurmaantua susta, ei sun kavereista.

Musta on aika turn off, jos miehen biossa lukee vaan "kysymällä selviää" tai pelkät somenickit. Mä ainakin luen AINA miesten biot koska sytyn aika nopeesti jos miehellä on kielioppi hallussa. No se kuulosti vähän pervolta, mutta you got the point. My advice to you: kirjoita edes muutama lause.


Tässä pari vertailukohtaa, saa arvata kumpi sai sydämen! Esittelyllä on väliä. KUINKA AVATA KESKUSTELU

Sä oot nyt aloittamassa keskustelua nätin friidun kanssa ja tämä on se kriittinen vaihe. Naiset yleensä vaistoaa jo parin lauseen jälkeen, että onko susta mihinkään, siispä panostetaan alkuun. No ensinnäkin, et erotu joukosta mitenkään, jos sun ensimmäinen repla on "moi miten menee". Luultavasti jäät jopa kokonaan ilman vastausta. Saat 100% varmemmin vastauksen jos muodostat kokonaisen lauseen joka koskee esimerkiksi jotain teidän yhteisistä mielenkiinnonkohteista, jotka näkyy profiilissa. Tai sitten kerrot, miks juuri tämän tytön profiili herätti sun kiinnostuksen. Huomio; en tarkoita tällä nyt sitä, että kehut kivoja tissejä heti ensitöiksesi vaikka ne oiskin saanu sun huomion. Vaan jos sillä tytöllä on jostain hienoista maisemista kuva niin kysy että missäs sitä ollaan oltu tai muuta vastaavaa.

Jos sä et millään keksi mitään yksityiskohtaista sanottavaa tytön profiilista, niin toinen vaihtoehto on koittaa kertoa joku vitsi jota ei jokapäivä kuule. Sen pitää alkaa kiinnostavasti niin tytön on pakko vastata sulle ja kysyä että miten se jatkuu.

No, vika vaihtoehto on sit tämä moimitenmenee, mutta senkin voi yrittää naamioida näyttämään paremmalta, tyyliin "Moi, mitä mimmi?". Kielioppi, muistakaa kielioppi.


Ja hei jätkät, vaikka noudattaisitte orjallisesti näitä oppeja eikä se edistäis teidän tinderuraa mitenkään niin sille ei sit voi mitään, jotkut tytöt vaan jättää vastaamatta. Niin käy meille naisillekin; mä oon aika reipas aloittamaan keskusteluja mutta silti vaan murto-osa miehistä vastaa mulle. Kai siinä sit vaan on jotain kivaa kerätä niitä matcheja sinne listaan pölyyntymään. Nämä vinkit oli nyt lähinnä teille, jotka oikeasti haluatte löytää seuraa, mutta itse en ota tinderiä niin vakavasti. Jos kuitenkin jäit kaipaamaan vielä jotain naisellista näkökulmaa jostain asiasta niin hei, kysy vaikka anonyyminä tuolla kommenttiboksissa!

Naiset, oisko teillä jotain lisättävää? Mitkä on pahimpia turn offeja miesten profiileissä ja mitkä saa teidät painamaan ruksia?

PS. Nyt livenä on myös Tinderin lyhyt oppimärä naisille! Miehet, menkää antamaan lisää vinkkejä naisille!

PPS. Oikeasti suosin livetinderiä esimerkiksi allaolevaan tyyliin. Rohkeasti vaan jutulle jos näät silmäkarkkia jossain!


43 kommenttia:

 1. Mulle tinder ei oo ajankohtanen, mutta yleisesti en kyllä syty yhtään millekään salikuville missä pullistellaan peilin kautta. Peilikuvat muutenkin jossain "räyh olen miehinen, huomaathan sen"-asennossa on muutenkin turn off. Joten miehet: muitakin kun pullistelukuvia. Hymy on yleensä aika kova!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana toi räyh! Oot asian ytimessä, hymy on mun mielestä kans aika ihanaa kateltavaa

   Poista
 2. Hahah naurattaa tuo vika kuva...tunnen nimittäin nuo tyypit. :D

  VastaaPoista
 3. Todellisia turn-offeja on baarissa otetut kuvat (yhden juopon olen jo katsellut, seuraava voisi viihtyä kotonakin) ja/tai tupakointi kuvissa (hlö haisee siis aina tupakalle). Kuvattomat profiilit ei myöskään nappaa ja ikävä kyllä ei juuri ulkomaalaisetkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika paha kombo on jos jätkällä on jokakuvassa kaljapullo ja tupakka :D No thänks!

   Poista
 4. Joo mä en tajua noita sierainkuvia! Totaali turnoff myös boxeripullisteluille, peilin kautta tietysti.

  VastaaPoista
 5. Ja sitten ne pahuksen aurinkolasit joka hemmetin kuvassa! Ei voi tykätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin törmännyt näihin aurinkolasisankareihin.. Kuvissa jossa on aurinkolasti ei ole mitään pahaa, mutta en välttämättä laittaisi sitä ainoaksi kuvaksi,koska esim. mulle silmät on iso asia sen ihmisen ulkonäköä (joka ei ole tietenkään se tärkein) ja kertoo jotain luonteestakin..

   Poista
  2. Silmät kertoo munkin mielestä tosi paljon!

   Poista
 6. Olin aikoinani tinderissä mistä mieheni löysinkin.. mutta paljon porukkaa millä kuvissa aurinkolasit tai sit niitä ryhmäkuvia. Sillee ööö.. miltäs sä näytät/kukas sä noista oot? -.-

  VastaaPoista
 7. Hahh totta! :D Silloin kun tinder vielä oli käytössä niin ihmetytti tosiaan nuo alasierain kuvat ja kaverin kissan koiran kanssa otetut kuvat, joiden jälkeen vaahdotaan kuinka koirat ovat perseestä. Tosiaankin kaikkea sekaan mahtuu elikkäs tästä olisi hyvä opas miehille :D

  VastaaPoista
 8. Vanhalla kuvalla jossa olin hoikka sain 10x matcheja verrattuna asialliseen näiden ohjeiden mukaiseen kuvaan kun olen lihonnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei hyvä et sä jollain kuvalla saat! Tosin en silti suosittele pitämään mitään ikivanhaa kuvaa joka ei vastaa nykytilannetta. Hyvä kuitenkin jos sulla on tällänen asiallinen, päivitetty kuva :)

   Poista
 9. Mitä sanotte, kun opiskelupaikka on: Elämän koulu tai vastaavaa? Mieluimmin ei mitään, sanoin itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ainakaan suosittele mainostamaan elämänkoulua profiilissa, mulle tulee siitä jostain syystä sellaiset negatiiviset vibat vaikka se totta oliskin. Siitä voi keskustella sit myöhemmin jos juttelu niin pitkälle etenee, mutta jätä se mielummin mainitsematta koska se ei uskoakseni suurimmalle osalle naisista anna hyvää ensivaikutelmaa :)

   Poista
 10. Ihan hyviä ohjeita.

  Tinder on muuten nykyään ihan täynnä feikkiprofiileja. Joku spämmibotti kopioi todellisten suomalaisten naisten profiilien tekstejä, liittää niihin jostain netin syövereistä kaivettuja nättien nuorien valokuvamallien kuvia ja lätkäisee nimeksi jonkin anglosaksisen nimen ja iäksi jotain satunnaista väliltä 18-25. Nämä tunnistaa helposti jos kuvat ja teksti eivät ole missään synkassa keskenään, tai jos profiilitekstissä iäksi tai nimeksi mainitaan jotain muuta kuin vastaavissa kohdissa lukevat tiedot.

  Jos tällaisen kanssa tulee mätsi, niin sieltä tulee aina sama teksti, jossa botti kertoo olevansa todellinen nymfomaani ja haluavansa seksiä ja linkkaa jollekin rahat-pois -sivustolle.

  Eipä näistä suurta haittaa ole, mutta kyllä nämä Tinderin käyttökokemusta hiukan verottavat.

  Naisille tästä ei ole oikein muuta suositusta, kuin että yrittäkää olla kuvissa näyttämättä ulkomaisilta valokuvamalleilta... Kerrankin jokin mekanismi, joka ihan oikeasti syrjii konventionaalisesti hyvännäköisiä naisia ja suosii keskiverron näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lisään ton vikan mun naisten vinkkilistaan sit kun alan koota sellaista!

   Poista
 11. Kivoja kommentteja ja aina sitä on hauska toisia arvostella.
  Käykääpähän katsomassa naisten profiileja, eivät taida olla yhtään parempia kuin miestenkään.

  Voisin itse kirjoittaa vastaavan blogin naisille mutta kun en kirjoita blogeja eikä mulla ole suurta kiinnostusta neuvoa muita.

  Essi, tunnut olevan ihan mahtava tyyppi, pilke silmäkulmassa. Toivottavasti löydät tai olet jo löytänyt mitä etsit.

  Tommy Nowak, Turku
  Löytyy Tinderistä, saa kommentoida profiilia nimettömänä tai suoraan päin naamaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa aion kirjoittaa oppaan naisille, mulla on juuri tutkimus käynnissä ja nyt tutkin naisten profiileja. Tarvitsisin tosin miehistä näkökulmaa tähän asiaan kans!

   Poista
 12. ootko pannu ketään tinderistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö eihän äideillä oo seksielämää vai miten se meni

   Poista
 13. Moikka, Essi! �� Kirjoitit ajatuksestasi oppaasta naisille... Asia jäi jotenkin vaivaamaan minua, joten palasin takaisin.

  Olen siis kolmekymppinen mies, mutta suostun tässä edustamaan vain itseäni. Mielestäni näissä Tinder-oppaissa yleensä missataan ratkaisevamman asian: haetaanko absoluuttista maksimimäärää vai sitä oikeaa laatua juuri itselle.

  Itse etsin jotain tietyntyyppistä, pysyvämpää, minkä vuoksi harrastan enemmän suodattimia kuin verkkoja, heh. Se tarkoittaa myös useampia rastin painalluksia, jopa toisen kauneudesta riippumatta. ��

  Luultavasti naiset saavat valtavasti mätsejä pelkällä tissikuvalla, mutta koska itse en hae pukkia, enkä (enää) jaksa rampata treffeillä, tarvitsen jotakin kokonaisuutta valaisevaa. Ja siihen eivät viisi peräkkäistä faceduckia auta!

  Mitä siis naisen Tinder-profiilissa kaipaan? (Yritän skipata henkilökohtaiset mieltymykseni ja siirtyä informaatioon)
  1) Yksi teknisesti hyvä kasvokuva, josta parhaimillaan erottaa silmien värin.
  2) Yksi kokovartalokuva nilkkoineen.
  3) Enemmän kuvia sinusta kuin lemmikistasi.
  4) Onko lapsia? Jos on, niin saatan tykätä myös alle kolmekymppisistä.
  5) Asuinalue. Jokaisesta kakkostien myyntitykistä kun ei tarvitse tykätä.
  6) Jos kerrot syöväsi, liikkuvasi ja harrastavasi joogaa, et kerro itsestäsi käytännössä mitään. Noin 90 % kirjoitustaitoista naista ilmoittaa saman.
  7) Toistaiseksi eteeni on tullut vain yksi profiili, jossa nainen oli ilmoittanut profiilissaan, ettei pidä matkustamisesta. Oliko se sarkasmia?
  8) Kerro, miksi olet täällä. Kaikki eivät kerää kuvia. Jos joku "vain katselee" tai ei hae "mitään vakavampaa", niin skippaan hyvin mielin.

  Mutta näin se vain on, että pitää tuntea kohderyhmä. Jos kaipaisin bilettävää myöhäisteiniä, niin yksi faceduck ja tissi-siiderikuva riittäisivät vallan mainiosti, hahaa! ��

  Ja vielä: noin kahden vuoden aikana olen tykännyt vain noin viidestä yhden kuvan profiilista! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos näistä, ihanaa kun palasit!♥ Mä oon itseasiassa jo muutamilta miehiltä kyselly näkökulmaa näistä asioista ja ne on ollu samanlaisia kuin nämä sun vinkit. Mun pitää nyt vaan poimia ne tärkeimmät sieltä että saadaan naisten opas kasaan :)

   Poista
 14. Hahaha! Tää oli kyllä hyvä, täytyy ottaa tästä koppi. :D Kun nyt olet innostunut tekemään näitä oppaita, niin tekisitkö myös oppaan että miten ja mistä löytää tuollaisen sun kaltaisen kauniin & upean naisen ja että millätavoin se kesytetään. ;) -Jii-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en nyt ihan tarkkoja koordinaatteja anna, mutta sitkun mut löytää niin oon kyllä melko helppo kesytettävä!

   Poista
 15. Essi! Siihen naisten oppaaseen voisit pistää sellaisen tärkeän (Essi, Tärkeän!) ohjeen: "Jos löydät jonkun kiinnostavan matchin, älä aloita keskustelua jollain pikkunokkelalla lauseella ja häviä keskustelusta samointein pariksi päiväksi." ;)

  VastaaPoista
 16. Itse olen 27v mies, ja voisin sekä jakaa että vastaanottaa neuvoja Tinderistä. Ulkonöältäni olen ainakin ennen ollut keskiverto, mutta aikainen hiustenlähtö tuntuu haittaavan menestystäni Tinderissä. Kahden kuukauden aktiivisella tinderoinnilla tuloksena on 2 matchia. Kuvani ovat mielestäni olleet hiustenlähdön näkymistä lukuunottamatta aika edustavia. Paha sanoa olenko itse nirso vai en. Ainakin aluksi annoin tykkäyksen noin joka neljännelle naiselle. Nykyään varmaan joka toiselle, kun ei niitä matceja muuten tunnu saavan lainkaan. Etsin siis jotain vakavampaa.

  Mutta mitä neuvoja naisille sitten antaisin? Itseäni ainakin naisissa kiinnostaa sellainen luontainen kauneus. Jos nainen on niin ylimeikattu että kuvassa voisi yhtä hyvin olla transseksuaali mies, niin en tykkää :D. Myös pusuhuulet jne. eivät ole seksikkäitä. Joku sellainen kuva missä nainen vain katsoo kameraan ja hymyilee, on ehkä paras ensimmäiseksi kuvaksi. Haluan nähdä naisen kasvot selkeästi. Muissa kuvissa saa sitten esitellä harrastuksia tai poseerata vaikka kavereiden kanssa aurinkolasit päässä. Kunhan edes yhdestä kuvasta näkee oikeasti miltä näytät. Profiiliin kannattaa kirjoittaa jotain muutakin kuin että tykkää matkustelusta, viinistä, hyvästä seurasta ja elokuvista. 90% maailman ihmisistä tykkää noista asioista. Se ei kerro mitään SINUSTA. Antaa vain sen kuvan että olet tylsä ihminen kun et osaa sanoa mitään persoonallista. Ja tiedän että naisia saatetaan häiriköidä netissä, ja moni mies lähettää alatyylisiä viestejä heti alkuun, mutta jotkut naiset kirjoittavat profiiliinsa aika agressiivisia ja itsekkäitä juttuja. Tyyliin: "Ota yhteyttä vain jos olet herrasmies, vähintään 180cm pitkä, etkä ole perseestä. Myös kaljan kittaajat voivat suksia kuuseen. Lisäksi vihaan kissoja"! No minä olen herrasmies, mutta en taatusti ota yhteyttä naiseen joka kuulostaa noin kiukkuiselta ja pinnalliselta :S . Ja muutenkin aika ikävän kuvan antaa itsestään. Kun tuo 500 merkkiä on tarkoitettu itsensä kuvailuun ja kehumiseen, niin siitä tulee vähän huono fiilis kun joku nainen käyttää tuon palstatilan siihen että ainoastaan ilmoittaa mitä hän VAATII ehdottomasti meiltä miehiltä. Ihan kun me ei oltais ihmisiä täällä ruudun toisella puolella. Monelta naiselta tuntuu unohtuvan se, että vaikka naisilla on aina miehiä enemmän kysyntää, niin miehetkin voi sanoa EI. Kun seurustelu on kuitenkin puoliksi ystävyyttä, niin miettikää sen tekstin kirjoitettuanne että haluaisitteko olla ystäviä itsenne kanssa, vaan sen tekstin pohjalta mitä ootte siihen laittanu?

  VastaaPoista
 17. Hyviä neuvoja Essi, mutta me miehet ollaan ihan liian tyhmiä suodattamaan niitä tekstin seasta. Nyt menee lämpö harakoille tai ainakin helmet sioille. Tarvitsemme nuo vinkit, mutta ranskalaisina viivoina! Jos et usko, katso miehenkulma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua jäi nyt harmittamaan kovasti, etten päässyt käsiksi sun salaiseen blogiin, mä olisin halunnut lukea miehen kulmasta!

   Poista
 18. Se tunne, kun luin tämän sun blogipostin ja käytin kaikkia neuvoja hyväksi, enkä silti saanut sua mun pariksi.. :( T: Tahdon vain sinut mun tinderpariksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä menetä toivoa, ehkä sä tuut vielä mua vastaan ja me rakastutaan!

   Poista
 19. Hyviä vinkkejä, kiitos niistä! Itsellä on tullut muutamassa kuukaudessa toistakymmentä mätsiä, yhden kanssa käytiin tuossa tovi treffeilläkin. Täytyy kokeilla noilla vinkeillä, josko tilanne vähän kohenisi. Melko pinnallista meininkiähän tuo koko tinderöinti on, mutta ei se paljoa baareissa ravaamisesta eroa. 😁

  VastaaPoista
 20. ei tästä ohjeesta ollut yhtään apua :D tai siis, perusjuttuja.

  ja hei sä oot nyt kaikesta päätellen ollut kohta kolme vuotta tinderissä??

  VastaaPoista
 21. Aijaa, no mut hyvä et sul on ollu perusjutut hallinnassa ja mätsejä varmasti on tullu! Ja mä oon ollut siellä about kaksi vuotta.

  VastaaPoista
 22. miehenä olen ihmetellyt että eikö profiiliteksti kannattaisi laittaa ihan jo siksikin että muutkin kuin seksiä hakevat tykkäisi. Monet samat ohjeet toimii varmasti molemmille sukupuplille, mutta tässä omat:
  plussat:
  - Jättäkää joku koukku mistä jutella
  - Hyvälaatuiset kuvat
  - huumori, omaperäisyys

  Turn-offit:
  - ei profiilitekstiä
  - kuvat josta ei näe ihmistä kunnolla
  - jos joka kuvassa pussataan ja halitaan elukkaa
  - pelkät ikonit selityksenä
  - pelkkä lista asioita
  - itselle myös liian pinnallisen näköiset ihmiset (pissis/malli)
  - Negatiiviset tekstit ("paina ruksia jos...")

  Mitään rakettitiedettä tuo ei ole. Miettikää asiat sen toisen osapuolen näkökulmasta, miltä sinun profiili näyttää. Toki siihen päälle että millaisia ihmisiä haluatte houkutella. Vaatimuksilla myös saatatte haluamattanne karkoittaa niitä pois jotka näkee vaatimuksen liian pinnallisena. Ihan normaalia markkinointia myös on massasta erottuminen ja positiivinen fiilis. Nuo keskustelukoukut voi olla mitä tahansa, yleensä tekstiä, mutta miksei kuvakin ja jotain outoa tai vitsikästä. Paljon kepeämpi alottaa keskustelu vaikka keppihevosesta kuin kehumalla toisen silmiä. Miten se keskustelu sitten niistä silmistä jatkuu eteenpäin? Keppihevosesta voi sentään tarinoida tarpeen mukaan pidempäänkin.... toki riippuu taas niin huumorintajusta.

  VastaaPoista
 23. Tämä on jotenkin aina niin kornia kun nainen yrittää jakaa jotain logiikkaa miten tunne-elämän säännöt toimii. Eihän siinä ole sääntöjä siksi se on tunne-elämää? Se mille Essi syttyy on hauska tarina, hakeeko Essi sillä omia
  egosentrisiä agendojaan tiedä häntä, mutta ne eivät toimi universaalisti. Kuten ei mitkään tunne-elämän säännöt ikinä missään. Ainut tekijä mitä miehet voivat tehdä tuon synteettisen utopian (tinderin) toiminnan parantamiseksi on valehdella. Valehtele, kerro mitä nainen haluaa kuulla, kerro latteuksia, hymyile. Käytä korneja käsitteitä, mittaamattomia subjektiivisia määreitä? Tiedän ei pienintäkään järkeä, mutta on kyse naisista. Ne uskoo mitä haluaa ja miehenä tehtäväsi on vain sitä vahvistaa. Miksi naiset tykkää eläimistä? Ne eivät väitä vastaan. Kiitos, oma tausta 3 vuotta tinderissä 60 panoa.

  VastaaPoista
 24. Moi,
  Minulla on tinderissä profiilikuvana sellainen kuva missä näkyy surffilauta. Katson eteen ja hymyilen, mutta se ei näytä auttavan matchien saamiseen. Sanotaanko näin, että saan 50hlö yhden matchin. Profiili tekstikin on mielestäni asiallinen.

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen