torstai 28. toukokuuta 2015

Asioita, jotka saavat kolmevuotiaan mököttämään

Yleisin eka: jos pikkarit on vaossa. Happens everyday. Ja aina se kiukuttaa yhtä paljon. Kyl se muakin kiukuttais mut en mä silti oo (ainakaan kovin montaa kertaa) heittäytyny lattialle dramaattisesti huutaen.

Jos äiti ei tiedä Mimmi Mielikuvituskaverin tarkkaa sijaintia. Se on välillä vähän hankalaa kun äiti ei nää Mimmiä mutta Henni näkee. Ja äiti melkein istui vahingossa Mimmin päälle yks päivä. Ei onneks sattunu kun Mimmi on niin pieni et pääsi livahtamaan pakoon pyllyn alta, huh!

Se, että Pikku Kakkonen ei tule. Koska tennis. No mutta tästä kiukuttelusta saan syyttää kyllä itseäni! Me oltiin kävellen liikenteessä ja hoputtelin pampulaa kävelemään reippaammin koska "lastenohjelmat alkaa". No olihan se pettymys kun niitä ei odottelusta huolimatta tullu sitten ollenkaan, mut ei munkaan ois kannattanu käyttää niitä houkuttimena. Tosin meille kelpas sit se tennis, Henni ihan innoissaan taputti ja huusi "MAALI!" joka kerta kun pallo meni verkon yli. Eli aika monta kertaa. Se oli jännä peli se.

Se, että yhtään mekkoa ei satu olemaan puhtaana. Valid reason to freak out. 

Aiheita on ihan loputtomasti, kuten varmasti kaikkien uhmaikäisten äipät ja isit tietää. Voi kiukuttaa se, että tomaatissa on kanta tai se, että saippuaa laitettin väärään käteen. Hennin mielikuvituskaveri Mimmi saa tosi usein syyt niskoilleen jos tapahtuu jotain kiellettyä, koska "se oli Mimmin ajatus". Musta on jännää, että näin pienellä on melko todentuntuinen mielikuvituskaveri jonka hän pystyy kuvittelemaan mukaan tilanteeseen kuin tilanteseen. Tai siis enhänmää tiiä näistä lasten mielikuvituskavereista mitään, minkä ikäisinä niitä yleensä ilmaantuu sun muuta sellaista, mut jännää silti. Ihan kivaa kun Mimmi värittää meidän arkea! Eikun hups, se olikin Henni, joka väritti syöttötuoliaan värikynillä, "koska Mimmi käski"... Arki on silti tosi kivaaaa! Me nautitaan siitä ja Hennillä on ihania ajatuksia joita hän laukoo ilmoille ja jotka piristää ihan jokaista päivää.  Lomakin tulossa, ei voi valittaa!


3 kommenttia:

  1. En malta oottaa tätä aikaa <3

    VastaaPoista
  2. En tiedä mitä tapahtui, toisen kommentin julkaiseminen ei onnistunut, mutta siis mä kirjoitan vastaukset leikkauksesta luultavasti jälkitarkastuksen (ja reissun) jälkeen!

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen