maanantai 22. joulukuuta 2014

Lunta ja karkkii ja pukkii ja punkkuu

Heipati mamman mussukat! Oumaikaad miten kivaa, että lunta on tupruttanu jo hyvän aikaa. Mä en oikeestaan ikinä kattele säätiedotuksia joten tämä tuli pienenä yllärinä, mut ehdottomasti positiivisena sellasena! Hennuli on ollu kans aivan innoissaan lumesta.
Ainiin ja ihanaa kun on loma! Saa herätä aamulla rauhassa ja vetää sotkunutturan päähän. Hennin mielestä on kiva päästä kainaloon ja kattoa yhessä lastenohjelmia sohvalla. Hennuli osaa ite pukea kaikki vaatteet päälleen ja niin puki tänäänkin ku lähdettiin aamulla lenkille.
Nähtiin joulupukki ja saatiin karkkia, oujee! Voi että sitä pienen tytön intoa joka  silmistä paistoi kun puhuttiin pukille.
"Äiti tämä on hauskaa, tosi hauskaa!" huuteli taaperoni kun huiskin auton päältä lumia naamalle. Hassu beibi ja jo niiiin iso! 
  Kun päästiin takas kotiin, eteisessä tuoksui kahvi. Jännä juttu sinänsä, koska kumpikaan tämän talouden neitosista ei juo kahvia eikä sitä meillä myöskään ole. No nyt on! Blogiringiltä oli tullut pikkunen joululahja, kiitos  Loppupäivä ja ilta on menny aikalailla leikkiessä. Ja illalla kun lamppuu saaammuu, ja Henni nukahtaa, saan laittaa leffan pyörimään ja ottaa lasillisen punkkua. Okei, alla oleva kuva on vanha, mut siinä näkyy punkku. Ja kuvat on aina kivoja ja mun mielestä niitä saa olla paljon.
Joo ei mulla muuta, kunhan pälpättelin! :D
Oliks vähän awkward lopetus?

3 kommenttia:

 1. Ei ollu awkward lopetus, vaan ihanaa että postailet taas! Ihan tämmöstä perus settiä vaan on parasta lukea :)

  VastaaPoista
 2. Lauraa komppaan!
  ¨
  Tosi kiva kirjotuis kuvineen kuulumisistanne! Älä mieti turhia ja stressaa kirjotusten kanssa, ikinä en ole pitänyt mitään kirjoitustasi huonona, outona, kummallisena, vaan ihania kirjoituksia kaikki!

  Hyvää Joulua teille sinne teille! <3

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen