maanantai 10. marraskuuta 2014

Aalloissa siis

Sain viime kuussa superduperkivaa sähköpostia; kiinnostaiskos risteily uudistuneella Silja Symphonyllä? No tarviiks tommosta edes kysyä, ofkoors mää haluun beibin kans reissuun, jolla ollaan panostettu nimenomaan lasten unelmaristeilyyn! Meitä lähti reissuun yhteensä kymmenen bloggaajaa perheineen.

Olin keväällä tutustumassa Silja Serenaden uudistuneeseen Tavolata-ravintolaan (KLIKKAA niin näät mitä tykkäsin siitä!) ja se teki silloin lähtemättömän vaikutuksen. Huomasin rakastavani italialaista! Tälläkertaa päästiin Sushi & Co-ravintolaan. Täytyy myöntää, että olin saattanut luoda itselleni pienet ennakkoluulot koska mä en ollut aikaisemmin sushia syönyt, mutta ihan turhaan jännitin: sushi oli myös hyvää! "Normaalilla" risteilyllä olisin saattanut tyytyä buffaan ja mun mielestä oli tosi hyvä, että tätä kautta tuli sushiakin maistettua. Saatiin ihanat sushilajitelmat ja ipanat vetelivät onnellisina ranuja ja lihapullia.

"Äiti kato mua!"

Päivällisen jälkeen kukin lähti omille teilleen. Me jäätiin Promenadelle katsotaan tosi viihdyttävää akrobatiaesitystä ja sen jälkeen kuunneltiin vielä hetki livesoittajia ja sitten mentiinkin jo nukkumaan. 
Lauantaina nukuttiin normaalia pidempään ja suunnattiin rauhassa buffaan ja sieltä sitten Tukholmaan. Maissa en ottanut ainuttakaan kuvaa ja aika siellä me kulutettiin vaan shoppailuun. Iltapäivällä raahauduttiin nälkäisinä takaisin laivaan ja buffettiin. Naam!

Lauantai-iltana käväistiin myös uudistuneessa Silja Landissa. Pisteet siitä, että se oli tosi siisti ja tekemistä oli paljon! Ja pienille ja isoille oli pallomeri erikseen. Henni ei ujompana oikeen päässyt vauhtiin, mutta monet muut kertoivat, että heidän isommat lapsensa olivat aivan haltoissaan tästä mestasta. 

Hennin ehdoton lempparijuttu laivalla oli Muumidisko. Me jorattiin vielä senkin jälkeen kun Muumipeikko ja Pikkumyy häippäsivät ja minä olin se joka luovutti ekana. Henni ois tanssinu vaikka kuinka kauan!
Meillä oli tosi kiva reissu, kiitokset Siljan väelle!


2 kommenttia:

  1. Vooii kuulostaa ihanalta teijän reissu! Meki halutaa Hugen kaa reissuuuuu ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmöset reissut aina välillä piristää kyl tosi kivasti! ♥

      Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen